![]() |
ICSTRIM TV - VINTILA - o emisiune cu curse,tuning si multi cunoscuti
Asta seara VINTILA power pe pro-tv
ora anuntata 00.45 subiectul : 4TuningDAY Oradea, tuning, curse, lifestyle, ilegale si toate cele din viata de zi cu zi nu ratati ;) |
Re: Asta seara VINTILA power pe pro-tv
53 Attachment(s)
poze ..........
|
3 Attachment(s)
o emisiune superba in care toata lumea a fost prezenta
o prezentare la obiect a 4TuningDAY Oradea si a pasionatilor de tuning in general merita vazuta de orice pasionat o sa atasez arhivele cu pricina care contin emisiunea trebuiesc downloadate toate nu uitati sa folositi un download manager o recomandare verificata este flashget-ul |
abia astept filmuetul cu emisiunea! cred ca a iesit super misto!
in sfarsit ceva ceva despre lumea noastra, a pasonatiilor de tuning! a fost filmat si jkv cand a luat foc?:lol: sau cry-ul cand ii pleca masina de cur la 6o la ora? eu am ramas masca la asta! sau rip-ul cand facea cerculete in pescarus in plin trafic, acolo andenalina!:lol::lol: multumim vali esti de nota 2000+!:D |
putin mai sus filmele si pozele din film ;)
|
foarte tare emisiunea.. dar cam scurta .. a tinut mai putin de 30 de minute...
cel mai mult mi'a placut cum si'a prezentat masina god2me.. cosmin dak nu ma insel.. La cat mai multe aparitii la TV!!!:peace: |
A fost super tare emisiunea :twisted: :peace: :peace: :peace: :2gun:
BAfta si la mai multe ;) ...cat mai multe de genu asta ce e nevoie ...:-P |
DVD-u frateee :D:woowoo: :tenisclap:
|
frumos ;) la cat mai multe emisiuni cu si despre tuning si 4tuning ;)
|
Re: ICSTRIM TV - VINTILA - o emisiune cu curse,tuning si multi cunoscuti
super tare emisiunea am reusit sa o prind de la inceput si pana la sfarsit si tot am avut impresia ca nu a fost indeajuns
ce imi pare rau e ca nu a luat interviu si la vreun posesor de dacia ca inrest ce am vazut a fost super ce mia placut cel mai mult a fost cum sa inrosit esapamentul lu ala super belea si mai vrem astfel de emisiuni |
pacat ca au taiat mult la montaj ....dar oricum super tare emisiunea
|
lasa ca ce au taiat acum or sa foloseasca in alte emisiune ... mereu se pastreaza cadre pt ocazii speciale
|
Betoooooooooon... o emisiune de nota 10 in care a trebuit sa iti bage si politia putin nasul :P
|
alta masina sa dea burout nu gasise-ti decat dacia
|
Quote:
vezi de treaba ta! |
TAU-le, stai tata nu mai sari asa, ca n-a zis omu' nimic rau, doar ca pe Dacie o omori rau sa dai burnout fata de un ursuletz spre exemplu....
Ontopic: kiar mi-a placut cum s-a facut emisiunea asta....am fost noi insine...nu s-a intamplat nimic iesit din comun.... P.S: Merci TAU-le inca o data pt extinctor.... ;) |
sal...care imi zice si mie cum pot sa iau alea 3 fisiere ca tot mi se blocheaza downloadu?
|
Quote:
in emisiune a fost prezentata viata noastra , noi asa cum suntem si nimic mai mult! la mai multe in genul asta...... |
Quote:
|
scrie si in primul post .. dar pesemne ca ai citit printre randuri
foloseste un download manager si toate problemele tale vor disparea o recomandare verificata ar fi flash get deschizi 4 conexiuni simultane la server si are el grija sa nu se mai intrerupa downloadul in cazul in care urmeaza o intrebare de genul : de unde il pot lua ? iata si raspunsul http://www.softpedia.com/progDownloa...load-2155.html |
bravooo.in sfarsit o emisiune mortala la tv.sunteti cei mai tari
|
Yuuuupyyyyyyy Am vazut si eu emisiunea! Awsome man! Ce sa mai zic, am vazut multe masini pe care le stiu de aici de pe forum.... si faza cu "RUS" k ar fi printre cele mai klumea din Europa yo zic k nu-i adevarata! "RUS" ESTE cel mai mijto Megane Coupe din Europa!!!
|
emisiunea a fost mai mult decat ok
la mai multe da ma facut curios-care sunt celelalte 2 megane din europa(scuze de experimare da nu imi vine altfel in minte) |
Da unde era SUNu ma? :) oricum f tare emisiunea si dupa cum au spus cei de mai sus mai vede lumea ce se intampla in lumea noastra...Pacat ca nu au aparut mai multe masini...
|
zoliat.... cand dau... sa dezarhivez... fiserele... imi zice ca ... Fiserele sunt corupte !
|
Probabil s-au downloadat prost.
S-a mai lucrat la server?.. ca a inceput iar sa-mi mearga bine :) |
fisierele sunt ok .. le-am verificat si eu .. mai download inca o data fisierul in care iti da eroare
severul a fost mereu ok .. problema era conexiunea .. si da .. aceasta a fost schimbata in weekend .. recordul obtinut la download pana acum de un utilizator este de 15 mbps .. suna promitator nu ? |
Eu ma multumesc si cu 3 :)
|
Tare emisiunea.....mai dureza ceva pana o sa ajunga tuningu din romania pe cel de afara...Cum a zis si baiatu ala, ca n-avem inca o masina klumea de drift in romania....In rest, mi-a placut asa Nissanu ala negru 350z8)
Tineti-o tot asa:mrhappy: |
Super emisiunea.... la mai mult emisiuni despre tuning-ul din romania si de ce nu .. 4tuning ;)
|
dvd is za best! Best "race car"!!! sper emisiunea!!! m-am vazut si yo prin cadrele alea!!!!
|
acu m`am apucat sa dau si eu jos .. si vb dupa ;) ... dar dupa ce am citit cred k e bine :)
|
mishto a fost reportajul de aseara . m`am uitat la toata eminsiunea shi mi`a placut foarte mult :D
|
L-am downlodat si io si o fo super tare , pakat ca noah trebuia baietii sa isi bage nasu ( politia ) dar stai , ca intr-un cadru apare si o masina de politie , o fi vreun garcea pasionat de tuning si o venit cu masina de serviciu ? :))
|
io nustiu ce-am facut...am downloadat toate 3 partile...si tot la fel is fiecare...daca ma intelegeti:D
|
pai .. sa iti explic eu ... in cele 3 fisiere este un singur film
arhiva este splituita in 3 volume daca ai lua doar o arhiva nu ai putea dezarhiva pentru ca iti lipsesc restul de doua daca dezarhivezi pe oricare din ele .. winraru dezarhiveaza automat si celalte doua ;) |
foarte tare emisiunea
|
vazut emisiunea pe tivi.
placut, montat cu cap, interesant. unde-s lacune in tuning, cei care le vad le vor umple. intotdeauna e loc de mai bine, ma bucur ca e loc de asa ceva. ;) interesanta paralela cu faptul ca se maresc restrictiile, se aglomereaza camerele de supraveghere pe metru patrat dar tuning-ul, masini tari, viteza - cresc, din ce in ce mai mult. :yikes: finalul a fost un pic cu talc, pentru unii. vintila conducand un hummer toy radioghidat, zicand ceva de genu' "na, sa fiu si eu negru" :lol: |
1 Attachment(s)
mie unu nu-mi merge:( cam aceeasi problema intalnesc si la alte filme ... ma poate ajuta careva?
|
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:04. |
- Copyright 2026 4Tuning