![]() |
E36 - my new COUPE
4 Attachment(s)
SALUT !
Sunt nou pe aici dar de 31 de ani fan BMW... |
Re: my new BMW E36 COUPE
Bine te-am gasit!Cam zgarcit la vorbe!;)Mai multe detali despre masina daca se poate...Masina oricum arata f bine!sa ai noroc de ea!
|
1 Attachment(s)
Quote:
multumesc pentru intampinare!!! este un e36 adus din germania de 3 luni , cumparata de la Sibiu in maxim 5 minute , motor 1.6 - am ales 1.6 pentru ca masina arata fff bine (eu am vrut cel putin 2.0 ) ..mi-a placut prea mult , impecabila pot sa spun ... i-am facut cateva modificari si mai asteapta si altele (bara fata,pleoape,mp3,sub woofer ,alarma pager, bara spate revopsita total + praguri ,geamuri fumurii , ). ..incerc pe cat pot sa o "modific original" |
Chiar arata bine. Ar lipsii jante mai mari!
|
Quote:
jantele sunt in lucru..bineinteles bbs sau motorsport |
Quote:
|
Quote:
astept din "import" faruri depo cu angel eye ..si semnale albe..la fel si stopuri spate cu semnale albe..dar nu smoke(nu-mi plac) |
Quote:
|
Re: E36 - my new COUPE
sa o stapanesti sanatos :D
schimba inima si punei jante :D |
Quote:
e cam greu sa-i schimb inima..ceva resuscitare se face la motorul asta? merge extraordinar... |
Quote:
|
Quote:
le-am comandat deja...data viitoare |
Frumoasa masina.
|
ingrijita mata! s-o stapanesti cu placere! bafta!
|
Salut,
Frumoasa masina. Pentru orice accesoriu poti sa ma contanctezi pe viitor, preturi imbatabile. Spor. |
Quote:
|
Quote:
ca fan BMW oricum nu am interpretat ca ar fi scris altceva decat " matza " ...doar asta vad ... "matze" |
1 Attachment(s)
inele bord..poza cu telefon...
|
arata bine cu inele cromate ! nu au sosit farurile si stopurile ?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
+poze noi cu faruri si semnale...urmeaza jante+stopuri+lucas
|
Colegule ,ce sa zic frumoasa jucaria.
Stilul adoptat de tine pana acum e ok. Alte planuri de viitor? Ce se mai aude? |
Quote:
pai cum spuneam...stopuri spate semnale albe,lucasuri albe,praguri m,jante 17 bbs...cam atat |
frumoasa, dar inimioara aia mica daca i'ai schimba'o.
app. cat te'au costat farurile + semnalele ? |
Quote:
faruri +semnale 170 euro |
Salut!
Frumos pisicul ... sa il stapanesti cu placere. Farurile alea cumva sunt alea cromate? :-? Off: ZXZ imi aduce aminte de un urs de la noi care numai este printre noi ... sper sa nu se intample la fel. Succes cu el. |
1 Attachment(s)
Quote:
tnx.. au venit si stopuri spate cu semnal alb.. |
Quote:
|
Tati sa ai parte de ea...frumoasa masina!!!! Are aceeasi culoare ca si a mea si motorul doar ca nu e cupe si negru in interior. Mre noroc cu ea!!! Superba ce mai
|
Quote:
Ai grija de ea si neaparat jenti si suspensie sport , in rest bafta cu modificarile, imi place ce-i faci :D |
Quote:
multumesc.... |
Quote:
multumesc..farurile sunt depo ..are si stopuri cu semnale albe..o sa pun si poze..intradevar culoarea foarte deosebita |
1 Attachment(s)
Quote:
atasez o mica poze..era in foto altceva..de fapt |
Oho.. frumos frumos :D Arata bine! Sa o stapanesti sanatos. E cam mic motoru intr-adevar, dar merge... Mai ales pt Bucuresti... Asteptam jantele :twisted: Spor la treaba!
|
1 Attachment(s)
stopuri spate:
|
ma bucur k mai sunt si matze visinii :D ... nu prea am vazut asa des aicea pe forum... ma gandeam k sunt singuru :D
@ arata bn... se vede k este ingrijita... @ si eu am fost la fel.. vroiam minim 2.0... dar a fost 1.8i :)) tot asa mi-a placut k era ingrijita @ cred k dadea mai bine daca erau farurile cu fundal negru... @ o poza cu farurile pe negru si cu o recomandare de jante... mie unu imi plac (jantele) ... cel putin live se vad super pe masina ... https://s2.postimage.org/Bpwwr.jpg :arrow: daca deranjeaza poza pe care am atasato, imi cer scuze :| Bafta cu proiectu |
Quote:
SALUTARE!! MASINA A PRIMIT TOBA INOX BORLA (EVACUARE LIBERA) ,FILTRU SPORT- urmeaza si o usurare de volanta, FARURI NOI HELLA CU LUPA,XENON (cele depo se vand 150 euro) ....urmeaza si poze..in curand... PRAGURILE SUNT LA VOPSIT (-: |
1 Attachment(s)
Quote:
|
Iese frumos... si ce bine ca ai scapat de faruri:):)
P.S. Ala mustacios tu esti?:):) |
Quote:
... oricum ..am renuntat la rotile astea(erau jantele replici si nu puteam sa "traiesc " cu ideea )- am luat altele tot pe 17'' modelul asta.. https://forum.4tuning.ro/attachment.p...7&d=1292427440 |
| All times are GMT +2. The time now is 12:52. |
- Copyright 2026 4Tuning