![]() |
Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale )
7 Attachment(s)
poze cu dacia logan break si cea utilitara ...ceva pareri ? :D :D
|
Re: Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale )
cateva detalii : " Īnălţimea maşinii corespunde mai degrabă unei utilitare, fiind de 1,78 metri, astfel că spaţiul de depozitare maxim de aproape 1,7 metri cubi nu trebuie să mire pe nimeni. Pentru menţinerea costurilor la un nivel scăzut, interiorul Loganului Break este neschimbat faţă de berlină, fiind folosite aceleaşi scaune şi acelaşi bord.
Unele dintre maşinile fotografiate dispuneau de şapte locuri, īnsă cele din portbagaj par a oferi un spaţiu insuficient pentru pentru doi adulţi, din cauza podelei īnălţate. Cel mai probabil, aceasta este ridicată pentru a face loc unui sistem de tracţiune integrală, preluat de la Renault Kangoo. " "Utilitară fără uşi culisante Deşi nu īşi mai are rostul, al doilea rīnd de portiere nu au fost īnsă eliminat, īncă un semn că reducerea costurilor reprezintă o prioritate pentru Dacia. Este īnsă curios că nu a fost montată o uşă culisantă, absolut necesară la o utilitară. Oare ce s-au gīndit cei de la Dacia că vom īncărca prin uşile mici din spate, pe unde nu intră nici măcar un televizor? Locul dintre scaunele faţă şi spaţiul de īncărcare este delimitat de un perete cu aspect şi fabricaţie ieftină, care răpeşte mult din spaţiu. Avīnd īn vedere că un Logan diesel bine echipat costă aproape 10.000 de euro, o versiune de top a break-ului va depăşi cu siguranţă acest prag. Cīt priveşte utilitara, preţul poate coborī sub acest nivel deoarece va fi echipată foarte slab, pe primul loc fiind pus aspectul practic. " sursa : Top Gear |
parerea mea... nu prea imi dau seama care e utilitara, si care e break, deci din start e ceva...
dar in rest... doamne-ajuta, mai vedem si noi dacia evoluand, nu doar o pereche de faruri, si alta sigla... |
dupa pozele astea si desi nu imi place loganul de nicio culoare pot spune ca varianta "berlina" e de departe mai reusita decat toate. Estetic astea 2 imi par 2 proiecte ce imi vor chinui ochii foarte multa vreme si imi vor da multa durere de cap.Sunt absolut dezamagit de ceea ce au scos.Erau intr-un timp pe net nist epoze cu un combi modificat virtual si aratau incredibil de bine. chiar credeam ca poate asa va arata dar uitandu-ma la aceste poze raman dezamagit total.Pacat...
|
Quote:
|
inclin sa cred ca aceste poze reprezinta doar utilitara si nu break-ul pentru ca eu unul cred ca daca asa ar aratat break-ul atunci ar iesi complet din linia noua de combiuri propuse de renault...deci cred si hai sa o luam altfel sper ca aceste poze sa arate doar utilitara, iar break-ul sa fie ceva mai frumos
|
Quote:
|
vai doamne ca mare e :)
|
ca break...nasol...ca o camila mare
ca utilitara...asta-i adevarata ei menire! arata chiar binisor! |
ideea e ca renault a vrut sa intre pe un segment de piata cu niste preturi mici de tot. de poate sa fi reusit. ideea e ca oricum ceea ce se vede e mult mai bine decat ''papucii'' pe care inca ii avem si sa fim sinceri, chiar si varianta double cab este prost facuta si dotata, cu materiale mai ieftine si mai proaste decat in 1900 toamna. eu zic ca este o imbunatatire fata de ca am avut si un pas inainte spre ce vom avea de la dacia. dimensiunile sunt zic eu, normale, si asa loganul e mare si prea masiv, break-ul e numai bun asa, doar se vrea extinderea lui spre sectorul minivan
|
Din spate nu arata a dacie, dar din fata e logan, totusi e chiar mare
|
Parca vad k iar il critica lumea k vezi Doamne... e prea mare, e prea nu stiu cum si o sa se vanda k painea calda.
|
Logan'u de acuma arata cat de cat acceptabil, dar asta break.... parerea mea e ca nu are nici o forma. Asta chiar ca e un dulap pe roti. Dar cum zicea si mai sus cineva, probabil ca o sa se vanda foarte mult, din cauza pretului mic in comparatie cu alte masini asemanatoare de pe piata, si pt ca ofera un spatiu de incarcare destul de mare.
|
Quote:
|
asa cum spunea si +rN4L1n_JuNky tind sa cred ca avem poze doar cu utilitara si nu cu acel model break de care se vorbeste... parerea mea... sa speram ca vom avea si alte poze...
|
1 Attachment(s)
cam asa arata una din pozele Daciei Logan prevazuta de francezi... si sa speram ca asa va arata modelul break... Mult mai aspectuos fatza de acea utilitara...
|
naspa spatele nu se potriveste cu fata.daca o faceau ca prototipul era beton
|
Cea mai urata masina asta e frate.Cea mai de ***.
|
masina numa buna de db drag :PP
|
ma acuma cine stie cum o sa arate cand va fi lansata pe piata, dar cel putin cel din poze daca e break e urat si singura diferenta dintre break si utilitara e ca cea break are geamuri ! urat.....
|
Quote:
|
Mda...altceva in afara de "urat" si "naspa" mai stiti? Nu mai stiti doar sa criticati? Fiti mah mandrii ca macar aveam o masina care se vinde cat de cat si in Europa, lucru care altii si l-ar dori.
Si in plus, pentru noi si pentru standardele noastre, cred ca este mai mult decat masina optima...si garda la sol buna, si mai ales daca ar pune tractiune integrala (dupa cum am inteles ca ar avea Kangoo), cred ca ar multumi majoritatea clientilor si utilizatorilor. |
Spatele e mai deosebit...Da totusi pare prea patratoasa....E numa' buna la carat:-P
|
eu nu inteleg d c pretentiile sunt asa mari...
masina,cand va iesi p piata,nu cred k va trece de 10-11000 E(cu toate taxele).la pretul asta...nu e asa rau. plus k,cred eu,vor fi vandute in foarte multe exemplare,cu toate ca toti spun ca sunt urate. |
Quote:
|
Mai curand arata a utilitara decat a break....cum a spus si cineva mai sus arata ca un kangoo restilizat.
Stie cineva daca vor fi si noi variante de motorizari? |
Quote:
|
Re: Dacia Logan Break Si Utilitara
eu nu mi-am dat seama daca e ambulanta sau dric...masina asta ar trebui sa vina in 2 culori, alb pentru salvare si negru pentru morti
|
tin minte la incepit, spunandu-se despre Logan ca fiind masina de 5000 de euro...care apoi s-a transformat in 9000 de euro(cu toate dotarile).Si cu toate acestea...multa lume si-a cumparat.Intr-adevar are un sistem bun de leasing, mi se pare ca pe 7 ani, dar totusi...
|
Tipic romanesc... Design nashpa, calitate proasta, etc... Singurul lucru care mi se pare cat de cat mai mishto e tractiune integrala, in rest... pistol cu apa ;)
|
urata cu flacari.mai bine o masina la mana a 2-a decat un dulap de asta nou.
|
Quote:
OT: ce sa spun despre masina , un pret de 11k euro mi se pare marishor , la acesti bani gasesti ceva strain mai de doamne-ajuta... Cred totusi ca se va vinde foarte bine,pentru ca suntem...inca...un popor conservator:) |
cashcarabeta mare..imensa..urata rau
|
Ce porcarii !!!! De 2 lei !!!! absolut lipsitzi de inspiratzie shi imaginatzie cei care au realizat`o ! E mai mult decat nashpa! E shi urata shi nici prea utila nu o vad sa fie!
Yo i`am gasit o utilitate daca o vopseshti neagra shi ii tragi o cruce pe ea arata kiar bine shi daca rabatezi banketa din spate e shi utila! :D |
Io sper ca macar aia cu tractiune integrala (eventual cu ceva accesorii - din fabrica sau tunning) sa arate ceva de genul Logan Steppe (prezentat la Geneva). oricum pretul e prea mare...la banii astia mai bine imi iau aro la fel de patratos si de prost (pe sosea). cred totusi ca deosebirea intre VT si cea reala a rezultat din ambitia celor de la Dacia de a face "7 locuri cu integrala". daca stau sa ma gandesc nici cand au aparut Kangoo&co nu mi se pareau prea atractive la design, dar in timp lumea s-a obisnuit si cu ele. stiti cum e "Toate au fost la timpul lor ceva exagerat/Anii au trecut in zbor si lumea le-a uitat"
|
Quote:
Varianta utilitara fara usi culistante e chiar o tampenie. |
Nu inteleg faza cu "prost gandita". Daca ai putin timp, explica-mi si mie...te rog
|
E urata, e ieftina, e slaba calitativ... si se va vinde ca painea calda.
|
arata ca draq...cine o mai proiectat-o shi pe asta.....baiatul lui ala care spala pe jos...ce draq vor ashtia sa aca din saraca logan.....limuzina...mashina de teren..camion..?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:19. |
- Copyright 2026 4Tuning