Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Dacia tuning (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning.html)
-   -   Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale ) (https://forum.4tuning.ro/134-dacia-tuning/18746-dacia-logan-break-utilitara-poze-reale.html)

Bmwaldo 11-06-06 23:02

Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale )

7 Attachment(s)
poze cu dacia logan break si cea utilitara ...ceva pareri ? :D :D

Bmwaldo 11-06-06 23:11

Re: Dacia Logan Break Si Utilitara ( Poze Reale )

cateva detalii : " Īnălţimea maşinii corespunde mai degrabă unei utilitare, fiind de 1,78 metri, astfel că spaţiul de depozitare maxim de aproape 1,7 metri cubi nu trebuie să mire pe nimeni. Pentru menţinerea costurilor la un nivel scăzut, interiorul Loganului Break este neschimbat faţă de berlină, fiind folosite aceleaşi scaune şi acelaşi bord.
Unele dintre maşinile fotografiate dispuneau de şapte locuri, īnsă cele din portbagaj par a oferi un spaţiu insuficient pentru pentru doi adulţi, din cauza podelei īnălţate. Cel mai probabil, aceasta este ridicată pentru a face loc unui sistem de tracţiune integrală, preluat de la Renault Kangoo. "

"Utilitară fără uşi culisante
Deşi nu īşi mai are rostul, al doilea rīnd de portiere nu au fost īnsă eliminat, īncă un semn că reducerea costurilor reprezintă o prioritate pentru Dacia. Este īnsă curios că nu a fost montată o uşă culisantă, absolut necesară la o utilitară. Oare ce s-au gīndit cei de la Dacia că vom īncărca prin uşile mici din spate, pe unde nu intră nici măcar un televizor? Locul dintre scaunele faţă şi spaţiul de īncărcare este delimitat de un perete cu aspect şi fabricaţie ieftină, care răpeşte mult din spaţiu.
Avīnd īn vedere că un Logan diesel bine echipat costă aproape 10.000 de euro, o versiune de top a break-ului va depăşi cu siguranţă acest prag. Cīt priveşte utilitara, preţul poate coborī sub acest nivel deoarece va fi echipată foarte slab, pe primul loc fiind pus aspectul practic. "
sursa : Top Gear

cata_tm 11-06-06 23:37

parerea mea... nu prea imi dau seama care e utilitara, si care e break, deci din start e ceva...

dar in rest... doamne-ajuta, mai vedem si noi dacia evoluand, nu doar o pereche de faruri, si alta sigla...

B-83-DAC 12-06-06 00:14

dupa pozele astea si desi nu imi place loganul de nicio culoare pot spune ca varianta "berlina" e de departe mai reusita decat toate. Estetic astea 2 imi par 2 proiecte ce imi vor chinui ochii foarte multa vreme si imi vor da multa durere de cap.Sunt absolut dezamagit de ceea ce au scos.Erau intr-un timp pe net nist epoze cu un combi modificat virtual si aratau incredibil de bine. chiar credeam ca poate asa va arata dar uitandu-ma la aceste poze raman dezamagit total.Pacat...

Bmwaldo 12-06-06 00:42

Quote:

Originally Posted by +rN4L1n_JuNky
dupa pozele astea si desi nu imi place loganul de nicio culoare pot spune ca varianta "berlina" e de departe mai reusita decat toate. Estetic astea 2 imi par 2 proiecte ce imi vor chinui ochii foarte multa vreme si imi vor da multa durere de cap.Sunt absolut dezamagit de ceea ce au scos.Erau intr-un timp pe net nist epoze cu un combi modificat virtual si aratau incredibil de bine. chiar credeam ca poate asa va arata dar uitandu-ma la aceste poze raman dezamagit total.Pacat...

seamana a drick ...:lol: si stiu la ce te referi .. la break`u ala un pic inclinat in spate ... ala arata ff bine ...dar cred k astea nu vor avea viata lunga ... fiindca dak sunt asa d inalte .. 1.80 ... ai o vizibilitate redusa ... de ex. dak intampini un logan break pe sosea / strada / autostrada ..la ce inaltime are si dak t aflii in spatele lui ..e cam periculos sa intrii in depasire ... nasol ... totusi ..sa vedem ... in ultimu` moment .. isi revin ..desi nu cred...:oops: :oops:

B-83-DAC 12-06-06 00:55

inclin sa cred ca aceste poze reprezinta doar utilitara si nu break-ul pentru ca eu unul cred ca daca asa ar aratat break-ul atunci ar iesi complet din linia noua de combiuri propuse de renault...deci cred si hai sa o luam altfel sper ca aceste poze sa arate doar utilitara, iar break-ul sa fie ceva mai frumos

NightClubRacer 12-06-06 02:43

ambele mi se par odioase, doamne nu puteau face si ei ceva mai frumos...

sandrin 12-06-06 09:23

:rolleyes2 :idea: sunt curios ce motorizari o aiba...

tha_nox 12-06-06 09:40

cu toate ca e urata ca dracu mai mult ca sigur o sa aiba un succes enorm pe piata din romania, luand in vedere ca e cea mai ieftina solutie pt transport si firmele romanesti nu vor ezita sa cumpere utilitare si breakuri pe banda...

giubau_v8 12-06-06 12:27

pentru firma e buna ca aia nu se uita la aspect...parerea mea...f f urate
break? mai degraba dubita as zice eu

NightClubRacer 12-06-06 15:54

cred ca motorizarea e aceeasi ca pana acum...Dar sa vedem cand vor putea fi cumparate si care va fi pretu. :D

B-83-DAC 12-06-06 17:06

pretul estimat ar fi in jurul cifrei de 10000E poate putin peste dar sincer mai bine l-ar face 300000E sa nu il ia nimeni pentru ca tare urata masina o sa fie

Bogdan_mb 12-06-06 17:56

1 ... e foarte urata
2. care e scopul usilor pt pasageri din spate la varianta utilitara ? nu le vad rostu pe langa faptul ca arata ca ......

B-83-DAC 12-06-06 18:23

din cauza masinii asteaia trebuie sa schimbam si injuraturile: de acum o sa zicem :"Sa dea Dumnezeu sa iti iei Logan Combi". Sper sa fie totusi in aceste poze doar utilitara ca nu cred ca fie varianta combi asa urata.Refuz sa cred ca a iesit ceva asa urat din Tehno Centre. Daca ar fi macar putin apropiata de varianta aia care circula pe net clar va fi o imbunatatire consistenta in estetica

giubau_v8 12-06-06 18:44

in mintea mea bolnava eu cred ca francezii au ceva cu noi si nu vor sa isi faca concurenta dura pentru propriile masini (nu ca renaulturile ar fi frumoase)...voi ce ziceti?

eu 13-06-06 00:25

Urata Cu Draci!!!!!

B-69-TAU 13-06-06 00:45

Quote:

Originally Posted by wtcvictim
1 ... e foarte urata
2. care e scopul usilor pt pasageri din spate la varianta utilitara ? nu le vad rostu pe langa faptul ca arata ca ......

daca este utilitara gandeste-te ca poate o cumpara vreo firma de montaj ceva, nu? romtelecom, rcs....etc... acum ii vezi rostul?
oricum in comparatie cu celelate modele de masini utilitare eu zic ca merge!
e chiar misto! poate baga la astea motorizarea de 19tdi!
per-total e ok......:lol: mai ales ca este si ieftina....
asta nu este masina de tuning ci masina simpla de transport!
asa se evolueaza, cate un pic, pic

NightClubRacer 13-06-06 01:52

ca utilitara merge, dar varianta break?

Leutzu_ 13-06-06 02:30

Utilitara, cum dumnezeului sa mearga? In primul rand ca s-au zgarcit la usile glisante de pe spate...sa vezi ce o se chinuie romanul sa incarce in ea marfa pe usitele din spate. Mie imi place cea break (cu geamuri).

MagicOne 13-06-06 04:16

si break-ul?

Bogdan_mb 13-06-06 12:04

Quote:

Originally Posted by B-69-TAU
daca este utilitara gandeste-te ca poate o cumpara vreo firma de montaj ceva, nu? romtelecom, rcs....etc... acum ii vezi rostul?
oricum in comparatie cu celelate modele de masini utilitare eu zic ca merge!
e chiar misto! poate baga la astea motorizarea de 19tdi!
per-total e ok......:lol: mai ales ca este si ieftina....
asta nu este masina de tuning ci masina simpla de transport!
asa se evolueaza, cate un pic, pic

m-am referit la usile laterare pt pasageri din spate ... TOTUSI CARE E FOLOSUL LOR daca nu au sticla in geamuri. Sincer e prima masina de genu asta .... in mod normal ar trebuii sa aiba usi glisante pe lateral.

in fine ... o mai mare evolutie era daca ii puneau la dacie senile, la ce drumuri avem ... :evil: :evil:

tha_nox 13-06-06 23:10

Quote:

Originally Posted by eu
Urata Cu Draci!!!!!

urata cu spume!

adisoruc 13-06-06 23:35

decat loganul actual....mia bine cel break....arata mai interenat....:P

TufY 14-06-06 21:22

TAU-le aveam pretentii la tine !!! 1.9 tdi la dacia/renault ?? poate dci ;)

oricum break-ul mi se pare oribil si utilitara mi se pare SUPER OK ca pare sa incapa FOARTE mult in ea si sunt sigur ca foarte multe firme o sa cumpere asa ceva datorita spatiului de incarcare care din poza pare ENORM !!!

B-69-TAU 15-06-06 00:24

Quote:

Originally Posted by TufY

oricum break-ul mi se pare oribil si utilitara mi se pare SUPER OK ca pare sa incapa FOARTE mult in ea si sunt sigur ca foarte multe firme o sa cumpere asa ceva datorita spatiului de incarcare care din poza pare ENORM !!!

asa am auzit ca vor scoate 1,9 tdi!

Bogdan_mb 15-06-06 02:31

Quote:

Originally Posted by TufY

as vrea sa vad si eu ce spatiu de incarcare iti ofera cele doua usi blindate laterale....:rolleyes2

Spark 17-06-06 16:47

as prefera un kangoo in loc de 5 loganuri utilitare ... yak ..
si eu zic ca era absolut necesar pt o utilitqare sa aiba usi glisante in spate ...
nici breaku` nu-i mia stralucit dak ala e breacu`
sincer vorbind ... primul meu gand cand am vezut pozele astea a fost ... wow .. masina perfecta pt pompele funebre ...

zA_pRi3$t_EVO 22-06-06 11:54

arata misto...

pesteimputit 23-06-06 11:20

poate 1.9dti nea

B-83-DAC 23-06-06 16:57

daca stau sa ma gandesc ca utilitara o sa fie destul de cumparata pentru ca sunt multe firme care le vor alege.Depinde acum de pretul exact si de motorizarile anuntate.

sKyNeT 23-06-06 17:40

ia uite frate...au marit dulapu !! :)

B-83-DAC 24-06-06 00:54

imi pare rau nu l-au marit ci l-au facut biblioteca acum.Oricum sunt ferm convins ca va avea succes inca de la inceput din cauza spatiului generos oferit

Spark 24-06-06 18:24

mda .. acuma nu mai e dulap ... e camera frigorifica ... :lol: :lol: :lol:

SirNenea 29-06-06 01:34

e de rahat jegul asta de masina
daca ar fi dupa mine ias da in judecata pe francezi ca isi bat joc de dacia
ca si loganul normal si break si tot ce au scos si vor scoate vor arata oribil

alexblondul 01-07-06 00:59

eu zic ca sunt frumose ... se vede ca este mana de la renault ...

Mc_Maxx 01-07-06 23:17

OARE VA AVEA TRACTIUNE PE SPATE???:rolleyes2

neuron 17-07-06 11:27

pana apar hidosheniile astea ...parca ar fi facute in bataie de joc...renault vrea sa vada pana unde poate sa mearga romanul...dar ce este bine e ca in toamna sau cel tarziua primavara 2007 or sa scoata 1.6 16V cica la 107 CP...tot e mic pt un dric si o sa consume cat un 535...

momo 17-07-06 22:22

mi se pare chiar reusita.
spatele ala imi place la nebunie.

bravo lor, nu sunt adeptul masinilor romanesti, dar asta e chiar reusita!

Sasha_z 22-07-06 21:45

mai degraba seamana cu o duba de carat marfa :)))))))

silviuGreseala 23-07-06 17:06

ce tot atata ca e urat???asa e el urat prost asa este si berlina logan. Ia sa vedeti voi ce sucess o sa aibe breaku, o sa isi schibe toti astia cu pope funebre masinile, O sa isi ia logan combi cel mai frumos DRICK.
Nu stiu de ce am impresia ca Renault numa sia batut joc de noi pentru ca stie ca romanul cumpara orice ce i se face reclama.

All times are GMT +2. The time now is 01:13.

- Copyright 2026 4Tuning