![]() |
Mashina de colectzie CICA!
Mashina de Colectzie zice omu`:
http://www.***********/html/6/142626.php Ce parere avetzi? Nu`i frumoasa foc?? Dar v`atzi uitat la anu de fabricatzie shi la pretz? :shock: :shock: :shock: |
Mda...masina de colectie rupta-n 4 si forjata la maxim...cu o masina de colectie nu te duci cu ea la curse...Si ca sa fie de colectie, tb sa indeplineasca niste norme...deh, reclama...EXCESIV DE SCUMPA...cu banii astia ma duc in germania si imi trag o pisicutza 2.0-2.5 de moare calu... :wink:
|
Re:
Quote:
|
O fac eu sa aiba :wink:
|
Re:
Quote:
|
corect .... cu banii aia iti iei pisicutza de sta mātzu`n coada ! :wink:
|
Nu, nu e la misto, normal ca se poate... :wink: Si, hai, nu pisicuta, poftim, iau seria 3 din '99 cu 10-11k, cu motor de 2.0(asha si-a luat cineva acum 3 luni din Germania)...
|
Oricum e foarte misto M3-u` , dat pacat ca e cam scump .
|
Re:
Quote:
Mashina din `88 la 10.000eu??? :shock: |
In primul rand o masina d colectzie ori trebuie sa fie in serie limitata ori trebuie sa aiba un numar d ani... iar la 16 ani nu stiu dak face... (scoatetzi fratzilor oltciturile la vanzare k sunt masini d colectie!!!!!!)
Rulaj: 15,000 km ... asta ar putea fi un atu... dar tzinand cond d smekeriile kre se produc nu as avea incredere k masina are doar 15 mii... Sau kiar dak ar avea doar 15 mii o masina nu se uzeaza doar in mers se uzeaza fffffff mult si stand in garaj... mai ales iarna... offtopic: oricum p *********** sunt multe anuntzuri puse la vrajala!!! (nu stiu c e in capul celor kre le pun, cre'k vor sa faca minute la celular <aduc aminte d acea reclama la orange>) |
Am mai vazut si eu o troaca de prin 89 la 11.000 euro ...
Sincer ... 10500 euro ... scadem 2000 euro cat face masina , 500 cat face motorul si 1500 max jentile + kitul exterior ( care in 1 luna e gata facut si montat pe masina ) si ne raman 6500 . Si motorul de 2300 eu stiam ca are 138 Cp , nu 230 ... dar poate au facut iepele manji. Probabil 6500 euro este cotatia ptr masina de colectie ... In fine ... e cam aberant scorul rau de tot .. |
|
Bai, ia terminati cu chestiile astea. Ce 1500 kit exterior, bla bla
ESTE UN M3 AUTENTIC! Scrie in talon BMW M3, poti sa investesti tu in ce vrei ca tot nu o sa-ti iasa M3, iti zic eu ce o sa-ti iasa; o copie Made In Romania (una proasta). Afara un M3 jaf e 6-7.000 de euro si nici macar nu se poate inmatricula in tara, 10.500 nu e mult, vad ca masina arata f bine, ma rog, in poze. Si motorul de 2.3 de E30 are 150 de cai, nu 230 si nici 138. In schimb, motorul 2.3 de pe M3 1988 are 220 de cai, 4 in linie, 16 valve, M Power. |
imi place M3 e marpha ...shi pretu .... e un pic cam scumpa ... ma rog cui ii place mult mult M3 strange bani shi ishi ia :)
|
Asta e un m3 autentic.. E super!
|
Mai oameni buni!
Voi stiti ce inseamna 10000 euroi pentru o masina din 88????? Ce e ma Rolls? Lasa-ma frate cu masini de acum 15-16 ani!Ce daca e M3?Nu e tot masina?La banii astia iti iei masina de cativa ani inclusiv BMW! La 10800 iti iei BMW din 1998 CABRIO,Full Options.Intra pe autovit sa vezi! Ala cu M3 e cu capu! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: |
Apropo!
Un M5 din 89 e 6000 euro! Pana la 10000 mai incape inca un ursulet! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: |
Da, dar nue masina de \"colectie\"... :lol: :lol: :lol: :lol:
|
l-am vazt o singura data in cj in fatza la un club....intradevar arata beton... e rara... da' e mult 10500!!!
|
Quote:
Va dau un exemplu: un opel corsa stefi (a fost o serie limitata d corse in 89-90 - serie d 50000 d masini - interior complet diferit si sport din fabrik, spoilere si amortizoare sport din fabrik... in fine nu stiu totul exact) se vinde acum la 1500 d euro... ontopic: Nu prea intereseaza pe nimeni k e M3... dak e din 80... nu intereseaza! si nu da nimnei nici 7000 p ea... :) |
Intrati aici sa vedeti preturi in Germania :? :?
http://eng.autoscout24.com/home/inde...&action=Search Chiar nu e scumpa ..... |
|
Singurul ieftin si sa nu uiti ceva .... NU SE POATE INMATRICULA IN TARA :x :x :x
|
daaaaamn... raritatea costa bine :lol:
|
Nu as da 10000 mii Euro pe un kazan de ursulet nici sa cada ceru pe mine ... sunt niste masini oribile Patrate pana shi dacia are unghiuri mai ascutite (normal sunt niste masini facute de NAZISTI), nu ai nici un pic de comfort in ele cutia de viteze o poti asemui cu una al unui tractor dar jignesti tractoarele plus de asta se conduc ca niste aspiratoare nu numai asta dar majoritatea nu au servodirectie plus ca unele nu au diskuri de frana pe spate. O fi ursuletul cea mai proasta masina ever???? NU pentru ca intotdeauna o sa existe trabantul shi broskuta shiiii porsche 911 racit cu aer ...... hahahhahahahhah
Asa ca dupa parerea mea paragul de 5000$ nu ar trebui sa il depaseasca nu ca as da bani astia pe ea dar sa nu exagerez. |
ia intrati aici si ziceti-mi daca va place...
eu spun ca este superb... https://www.4tuning.ro/bazar/bzdet.asp?id=3325 :roll: |
Da, l-am mai vazut... E DRAGUTZ! dar oare kt o costa?? :lol:
|
Dj slash - al meu are servo si e din '79 :lol:
tu vad ca esti cu asiatice. zici de bmw ca e facut de nazisti? pai ale tale sunt facute de oameni cara mananca caini si pisici. :D :D iar alea cu designu...tine de gusturi, dar ca sa compari dacia cu bmw....esti deplasat. se conduc ca aspiratoarele?....eu cred ca tu nu ai condus in viata ta un bmw, sau daca ai condus era vro ragalie tunata de vitan racig club si stata vro 15 ani in pamant. vorbesti despre unul dintre cei mai mari si cunoscuti producatori de automobile din lume de parca ai vorbi de aro campulung. no offence dar nu prea cred ca le ai cu masinile. |
Re:
Quote:
Quote:
|
In primul rand \"istorie\" a facut shi broskutza .. sincer o agreez mai mult e mai rotunda :P pacat ca are motoru- in the wrong place.
Cu BMW`uri am mers poate cu mai multe ca tine poate nu .. dar nimik nu imi displace mai mult decat sa merg cu un ursuletz. E un cosmar pentru mine. SINGURUL AVANTAJ PE CARE IL ARE MASINA ESTE CA:1) E UN BMW (cred ca se descurcau mai bine cand faceau motoare de avioane) shi 2) costa putin . Eu am o masina din 1990 dar sincer cred ca arata \"civilizat\" shi stiu sigur ca niciodata nu o sa am perspectiva sa cresc gaini in ea. Shi treaba cu pisicile shi caini .. hahahah .. get a life suka..... :)) |
de curiozitate ce masina ai?
daca tot zici ca nu-ti place de ce ai mers cu o gramada de bmw-uri? esti masokist? :roll: si care-i treaba cu \"get a life suka\" ? |
No ofence dar daca tie ursuletu ti se pare masina de crescut gainile in ea....pot sa fac si eu o afirmatie si multi sunt de acord cu mine(te asigur) : ESTI VARZA!SI NU AI NICI O TREABA CU CURSELE ! ...poate nu stiai ca ursuletul e istorie in lumea curselor ... iar despre broscuta ... no comment arata bine dar nu o compari frate cu ursuletu ...pentru ca broscuta nu se va ridica niciodata la nivelul ursuletului(nici ca masina nici ca animal :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ) ...apropo : ce masina ai ? :roll:
|
Offtopic: E cumva Ziua portilor deschise la sectia psihiatrie zilele astea? :lol: :lol: :lol:
Ontopic: O fi M3 ursuletz o raritate in Romania, dar hai sa fim seriosi, n-ar da nimeni atata pe o masina asha de veche...Ma intreb daca l-o fi sunat cineva...poate sa-l injure... :lol: :lol: |
Re:
Quote:
|
La ce curse a facut istorie ursuletzul ?? la cursele legale din romania hahahahahahahahahahahahahahahahaha penibil.
Eu am un 300zx .. :))) tu ce masina ai Al3xius ??? |
:D
Nu ca am eu urs !
Este urs din 85 ! nimic de zis ! DJ_Slah eu am pe urs piele , aer , totul electric , scaune incalzite , scaune electrice , oglinzi electrice , geamuri electrice ! Deci oricum BMW fac masini mult mai bune decat nissan in orice caz ! Cat despre legende ! Hmmmmmmmm ciciti si voi pe net ce au facut ursi in campionatul european de turisme ! E30'u este cel mai vandut bmw , Cel mai rezistent , si cel mai alergat bmw al tuturor timpurilor deci fratilor puteti zice orice dar pt mine e30'u a facut legenda ! Si cu toate ca e din 85 inca se mai bate cu maisni noi gen a4 2.4 , nissan 200sx cu toata turbina lui si tot ce ziceti voi ! Cat despre broasca sunt 2 categori de masini diferite ! La ce ne intereseaza pe noi putem spune ca golful 2 gti a facut legenda nu broasca ! |
Bai baieti terminati cu cearta si cu cine are cele mai tari masini!
:evil: :evil: :evil: |
CINE SE CEARTA :oops:
|
eu unul as da atatia bani pe un M3 E30...si nu pt ca ar fi facut istorie la noi la legale sau in alte parti...ci pur si simplu ca mie imi place....in plus nu incape comparatie intre broscuta si ursulet din motive temeinice: au vizat segmente de piata total diferite si fac parte din clase diferite....in orice caz doua masini pot fi comparate in clipa cand fac parte din aceeasi clasa, generatie si se refera la acelasi segment de cumparatori...la casele mari este destul de greu sa spui ca una este mai tare ca alta per total...mai rar asemena diferente...in general sunt la acelasi nivel,chiar daca in particular se diferentieaza clar
|
ma acu iar o sa sariti in sus dar intre BMW-ul ala si o dacie noua pe injectie aleg dacia :))
Ori avantaj e ca nu ma coasta atata ... ca sa nu mai zic de piese care sigur nu le gasesc pe aci pt. M3-ul ala ... daka pika ceva ce fac?! Si hai sa fim seriosi cu banii ajtia iti iei un opel calibra de sta matzu-n coada :)) Parerea mea e masina din 88 .. si-o trait viata .. si faza cu seria limitata o vad ca pe dezavantaj .. + oare cat consuma dracia aia ? .. sau o cumperi si pui GPL pe ea si faci motoru ala \"unikat\" varza !? |
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning