Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   DRAG STRIP legal pentru Romania (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/186974-drag-strip-legal-romania.html)

PORSCHE Lover 06-05-10 22:00

DRAG STRIP legal pentru Romania

Salut,de mult ma gindesc sa-mi deschid un drag strip dar vreau sa vad daca iar interesa pe oameni?
ar fi 10lei/pe tura
Daca sunt destui oameni interesati in 'liniute' legale cu stoplight cu camera finish si tot ce trebe,miar placea sa o fac.
Poate nui cea mai buna investitie pt mine,dar de mult am visat la asta
astept raspunsuri;)

o sa fie in zona cluj

b01uxd 06-05-10 22:20

Re: DRAG STRIP legal pentru Romania

asta e intrebare retorica sau intrebare capcana? nu cred ca e user p 4tuning sa nu doresaca asa ceva......insa un user de 19 ani si 14 posturi ofera credibilitate 0

22VIN 06-05-10 22:59

Cate thread-uri pe tema asta am tot vazut, nici nu le mai iau in serios...

fiderzen 06-05-10 23:47

:lol::lol::lol:amphetamine....ai mare dreptate :)

PORSCHE Lover 07-05-10 11:09

nu e o intrebare capcana,numai am vrut sa stiu.Si pina acum numai 3 oameni is interesati.Inainte sa bag bani ca prostu in ceva trebuie sa stiu ca macar o sa mearga.

Gabi TAZ 07-05-10 12:19

eu vreau sa spun doar atat:

IF YOU BUILD IT ,THEY WILL COME!!!!

:D

hai succes!

gabit 07-05-10 13:26

CRED CA E LA MISTO INTREBAREA. DE OBICEI OAMENII DE PE SITE-UL ASTA CHELTUIE 120% DIN BANII CARE-I AU SAU NU PE MASINI....

daniwmk 08-05-10 17:50

vise din astea au mai fost pe aici ... destul de multe chiar :D

babau88 08-05-10 18:56

Quote:

Originally Posted by PORSCHE Lover (Post 3339935)
Salut,de mult ma gindesc sa-mi deschid un drag strip dar vreau sa vad daca iar interesa pe oameni?
ar fi 10lei/pe tura
Daca sunt destui oameni interesati in 'liniute' legale cu stoplight cu camera finish si tot ce trebe,miar placea sa o fac.
astept raspunsuri;)

o sa fie in zona cluj

Esti milionar in Euro? Stii ce costuri implica?

ZaNe94 08-05-10 19:40

totusi de ce e ilegal? ar trebui sa fie amenajat, ca sa nu se mai faca pe strazi.

JunKer_hP 08-05-10 19:50

Quote:

Originally Posted by PORSCHE Lover (Post 3339935)
ar fi 10lei/pe tura
astept raspunsuri;)

o sa fie in zona cluj

Iti trebuie un teren in jur de 1km patrat , ai habar cat costa unul? Sa nu mai zic de restul costurilor

fiderzen 08-05-10 20:28

Au fost oameni cu bani, altii cu relatii si toti au vrut sa faca o pista.....insa dupa cateva pagini pe un topic s-au facut disparuti...deci speram degeaba :P

tin minte ca acum 2...3 ani era o "campanie" sau ma rog, reclama, cei de la nsl faceau reclama parca pe unele masini ale lor cu un stiker mare 402.ro ....era vorba despre o pista in constructie langa bucuresti..insa la fel nu s-a auzit mai nimic apoi de ea...:( pacat

L.E.
https://forum.4tuning.ro/99-nospeedli...07-402-ro.html uitati...ceva ce parea promitator :)

si asa arata stikerul :D https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1208111130

PORSCHE Lover 10-05-10 22:50

nu tre sa fii milionar in euro,cit costa sa faci o pista de 400m? mai mult de 30-40,000euro nu e.
si am un teren numai ca nu cred ca e destul,are cam 350-400m lungime si sunt case in jur care nu ar fii fericiti sa auda motoare toata ziua

PORSCHE Lover 10-05-10 22:54

si in plus,pot acesa fonduri europene cit timp am 40% din bani.Si proiectul este foarte usor de aprobat pentru ca si primaria ar fii fericita sa ii tina pe racers la o pista legala si safe

PORSCHE Lover 10-05-10 23:03

mam interesat si ar fii cam 140.000euro 400m de asfalt....
as putea fii romin sa fac un strip improvizat(asfaltu)...asa la un 30,000-50,000 ar fii ok.cit de cit

turbojack 10-05-10 23:12

Exclus zona rezidentiala.
Cunosc bine cazul Monza cand s-au restrans multe curse din motive de deranj la rezidenti.
Ai nevoie de o zona pustie.
Nu e nevoie de asfalt.Poate fi facut si din beton care este mai ieftin;asta pentru inceput.

PORSCHE Lover 10-05-10 23:15

da dar singura chestie e ca nu e destul de lung...
e numai 300m
asa din beton e o idee f buna,pentru 40k ar fii trebuit cel putin 1-2ani sa string banii da din beton e mult mult mai rapid
totusi terenul e undeva mai departe de oras,la vreo 15km de cluj-napoca atita ca sunt vreo 3 case in jur(poate nu o sa-i deranjeze ca unu din ei are un s5,x5 si vw CC:P)

turbojack 10-05-10 23:19

Quote:

Originally Posted by PORSCHE Lover (Post 3350371)
...unu din ei are un s5,x5 si vw CC:P)

Cu atat mai rau...ala s-a retras din oras pentru liniste.

PORSCHE Lover 10-05-10 23:20

ba nu ,e un prieten vechi:P sa mutat acolo ca nu o avut bani de centru la timpul respectiv

Bogdan_mb 11-05-10 12:25

ce gluma buna, 19 ani, 300 m lungime si 30.000 euro. Ma bine cumpara-ti un porsche "secănd" :lol:

JunKer_hP 11-05-10 15:50

Quote:

Originally Posted by PORSCHE Lover (Post 3350333)
as putea fii romin sa fac un strip improvizat(asfaltu)...asa la un 30,000-50,000 ar fii ok.cit de cit

1. Daca e aproape de case , nu e bine , eventual pot fi curse numai cand nu este program de liniste din cate stiu eu , daca nu e asa sa ma corectati
2. Iti trebuie in jur de 800 - 1000 de m , daca faci de 400 nimeni nu vine sa isi strice masina , cand treci linie de sosire intri pe cartofi, ce vreau sa zic este ca iti trebuie loc de franare deci in lungime ar fi cam 800-1000 m si in latime ar ajunge si 300m poate chiar mai putin

Am aceeasi parere cu amphetamine , mult prea multe topicuri asemanatoare care incep sa nu le mai iau in serios

PORSCHE Lover 11-05-10 15:52

daca iau un Porsche nu fac nimik cu el numa sal fac praf cu gropile de aici.
Daca as face un drag strip,as putea sa scot banii si in plus,as avea unde sa ma duc cu masina.

JunKer_hP 11-05-10 15:59

Quote:

Originally Posted by PORSCHE Lover (Post 3351869)
daca iau un Porsche nu fac nimik cu el numa sal fac praf cu gropile de aici.
Daca as face un drag strip,as putea sa scot banii si in plus,as avea unde sa ma duc cu masina.

Deja intram in SF

MarioCrT 11-05-10 16:14

Quote:

Originally Posted by PORSCHE Lover (Post 3350333)

Cred că te'ai jucat prea multe jocuri cu maşini .Tu ţi'ai luat un Bmw din 94' şi zici că e prea mare taxa de primă inmatriculare 1000 E , şi vorbesti de 30-50k E .
Cum spunea fiderzen , probabil au mai incercat şi alţii , care au ceva experienţă, deci slabe şanse să reuşeşti tu .

PORSCHE Lover 11-05-10 16:31

Poate ca am 19 ani dar la 18 ani miam deschis prima mea firma,un restaurant-pizzerie.Hai la o pizza;) sa vezi ca is serios.
daca ai bani nu trebuie sai arunci,de ce sa arunc 1000e pe o taxa timpita?
mai bine astept si imi iau alta masina.
Io am luat teapa cu bmw-u ca de fapt taxa e 2700e euro1..nu euro2,deaia nu o inmatriculez
Oricum,nu mam jucat de mult pe NFS cum zici tu.
Io am facut threadu asta sa vad daca ar venii oameni,atit.

JunKer_hP 11-05-10 17:38

Quote:

Originally Posted by PORSCHE Lover (Post 3351970)
Poate ca am 19 ani dar la 18 ani miam deschis prima mea firma,un restaurant-pizzerie.Hai la o pizza;) sa vezi ca is serios.
daca ai bani nu trebuie sai arunci,de ce sa arunc 1000e pe o taxa timpita?
mai bine astept si imi iau alta masina.
Io am luat teapa cu bmw-u ca de fapt taxa e 2700e euro1..nu euro2,deaia nu o inmatriculez
Oricum,nu mam jucat de mult pe NFS cum zici tu.
Io am facut threadu asta sa vad daca ar venii oameni,atit.

Poate tatal tau si-a deschis , nu tu . Pt a deschide o firma in primul rand trebuie sa ai bani si scoala, uitate, nu stii nici scrie romaneste si vi sa ne vinzi noua gogosi...

PORSCHE Lover 11-05-10 18:30

Quote:

Originally Posted by JunKer_hP (Post 3352099)
Poate tatal tau si-a deschis , nu tu . Pt a deschide o firma in primul rand trebuie sa ai bani si scoala, uitate, nu stii nici scrie romaneste si vi sa ne vinzi noua gogosi...

1.pentru a deschide o firma iti trebuie bani nu scoala.
2.nu scriu bine pentru ca eu am crescut in canada pina la 16 ani
3.este frima MEA,nu a lui taicameu.CU numele MEU
4.daca nu stii despre ce vorbesti taci.

JunKer_hP 11-05-10 21:22

Quote:

Originally Posted by PORSCHE Lover (Post 3352187)
1.pentru a deschide o firma iti trebuie bani nu scoala.
2.nu scriu bine pentru ca eu am crescut in canada pina la 16 ani
3.este frima MEA,nu a lui taicameu.CU numele MEU
4.daca nu stii despre ce vorbesti taci.

Daca e asa cum zici tu , imi cer scuze, totusi imi e greu sa cred ca la 18 ani ai deschis firma pe numele tau , daca e adevarat , eu te felicit. Drept iti trebuie bani , da e cam greu fara scoala , nu poti fi tu directorul firmei/contabil etc. Salut

Bogdan_mb 11-05-10 23:29

Ce conteaza ce firma, nefirma este, pustiu-ul viseaza aici, cum sa faci pista de drag 400m cand tu ai 300 de metri de teren? :lol: Asta se poate doar in nfs. Era logica treaba inca de la inceput, chiar nu vad de ce ai mai deschis un al 27867237428-lea topic pe aceasi tema, cand din ce se vede aici, singurul tau contact cu o pista de drag se concretizeaza in youtube sau poze.

q.e.d.

PORSCHE Lover 12-05-10 11:38

dupa aia 300m este o padure...si se poate cumpara inca 100m de teren.desteptule

Si io macar am fost la un drag strip real nu ca tine.
DIN NOU,vin toti prostii jelosi ca vrei sa faci ceva si comenteaza

_anaconda_ 12-05-10 11:53

Nu iti faci mai bine o pista 4,02 metri sa te joci cu niste masini teleghidate ? Eventual iti chemi si prietenii pe la tine, e mult mai ieftin si destul de distractiv.

Pana atunci lasa fanteziile si nu mai jigni colegii forumisti. Daca ai buzunarele nervoase fa o pista de drag calumea si o sa vezi ca lumea e interesata. Dar ca idee, de 30 000 euro nu faci nimic, suma pentru un proiect calumea e cu inca un zero in plus cel putin.

Bogdan_mb 12-05-10 12:02

Mai frumos cu vocabularul ca nu eu am nevoie de ore suplimentare la scoala.

Ti-a mai explicat cineva inainte, pentru o pista de drag ai nevoie de minim 1000 m lungime, unde vrei sa se opreasca, in padure ?

Esti irealist, ca sa faci o pista de drag costurile sunt mari, sa nu zic foarte mari, pe langa teren, ai nevoie de utilaje sa nivelezii toata suprafata, fundatie + betonare, si doar apoi asfalt (dar asta se poate face si in timp) . Nu vreau sa exagerez, dar un minim de 3-400.000 de euro ai nevoie strict pentru pista de rulare + ca pentru conditii decente de practicare a drag racing-ului ai nevoie de garduri de protectie, tribune si un sistem de cronometrare, o banda distincta de pista de concurs pentru reintoarecere in zona parcului rece etc.

Daca chiar vrei sa faci mai bine cauta o pista, un aerodrom (eventual parasit) pentru inchiriere, concesionare, macar ai o baza de plecare mult mai buna decat un teren in mijlocul campului.

b01uxd 12-05-10 16:42

io nu o inteleg pasta ...am bani da nu ii bag ca nu stiu daca vine lumea....si cum draq sa pui intrebarea asta....nu vezi ca la noi se fac curse cu orice ...de la dacie/oltcit pana la nissan gtr si toyota supra.......tu fa pista si vezi dupa daca vine cineva

JunKer_hP 13-05-10 12:26

Quote:

Originally Posted by Bogdan_mb (Post 3353933)
Mai frumos cu vocabularul ca nu eu am nevoie de ore suplimentare la scoala.

Ti-a mai explicat cineva inainte, pentru o pista de drag ai nevoie de minim 1000 m lungime, unde vrei sa se opreasca, in padure ?

Esti irealist, ca sa faci o pista de drag costurile sunt mari, sa nu zic foarte mari, pe langa teren, ai nevoie de utilaje sa nivelezii toata suprafata, fundatie + betonare, si doar apoi asfalt (dar asta se poate face si in timp) . Nu vreau sa exagerez, dar un minim de 3-400.000 de euro ai nevoie strict pentru pista de rulare + ca pentru conditii decente de practicare a drag racing-ului ai nevoie de garduri de protectie, tribune si un sistem de cronometrare, o banda distincta de pista de concurs pentru reintoarecere in zona parcului rece etc.

Daca chiar vrei sa faci mai bine cauta o pista, un aerodrom (eventual parasit) pentru inchiriere, concesionare, macar ai o baza de plecare mult mai buna decat un teren in mijlocul campului.

Bine zis , cum zicea MarioCrT el nu are bani sa-si inmatriculeze un bmw din 94 si vrea sa faca o pista de drag de peste 300k euro, ar trebui sa treaca un moderator pe aici ca nu vad rostul topicului

All times are GMT +2. The time now is 22:30.

- Copyright 2026 4Tuning