![]() |
AFI Palace - Kart
Ati fost? V-a placut ? Pareri ? Am aflat tarifele : * - 25 ron/cursa Luni-Vineri * - 35 ron/cursa Sambata, Duminica Puteti cere card de fidelitate , 4 curse platite + 1 Gratis. |
Re: AFI Palace - Kart
chiar .. cum e acolo ?
|
Sunt 3 Piste , una pentru copii , una pentru junior ( Pana in 14 ani ) si pista propriu-zisa , pista mare
Uite o poza sa-ti faci o idee . E in parcarea de la etaj. |
si ce tarife sunt ?
|
tarifele sunt scrise mai sus :)
e ok ca mergi de-a latu destul de haios dar karturile sunt slabe rau de tot n-au putere deloc :( |
Quote:
|
ce inseamna 1 Cursa ? o tura ?
|
O cursa = 10 minute , imi cer scuze nu am precizat.
|
chiar sunt curios si eu... chiar o sa ma duc curand sa vad ce si cum...
daca "1 cursa" e 25 de ron se merita pentru 10 minute dar daca "1 cursa" de 25 ron inseamna un tur dala... mai bine lasa... pe aia 25 de ron fac Alexandria-Bucuresti cu masina dus-intors si mai si ramane motorina pentru plimbat prin bucale... fain... EvLSantos ai fost tu? e frumos? stie cineva carturile din Eforie Nord... alea de sunt 7 lei 5 ture de nici nu te saturi... astea din afi au cam aceeasi putere? |
andreimp3 ce nu intelegi ? 25 RON / 10 MINUTE - IN CURSUL SAPTAMANII ; 35 RON / 10 MINUTE - WEEKEND ... alea din eforie sunt ... praf ..
Am fost astazi , e super fun , aluneca [,] ca dracii - DORIFTOOOOOOO , feritiva de kartul 7 , accelereaza incet de tot si dupa aceea dintr-o data tare , e enervant , pierzi mult in curbe.. Timpi - 20:80 prima oara , si 20 : 50 a 2-a oara .. cu kartu ala idiot..:rolleyes2 |
N-a mai fost nimeni ?:evil:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Am fost si eu o data, a fost in kartul nr 1, am reusit 20.58. Aluneca destul de tare, cei care au fost pe circuit normal nu o sa fie foarte incantati, nu se compara la viteza in curbe cu asfaltul. Oricum, distractiv.
Atasez si o poza cu circuitul de la Ghimbav langa Brasov, unde a fost bestial. Inca una cu timpii si in mers la AFI. |
Maine la 6 o sa fiu acolo , gasesc pe cineva ? :o
|
1 Attachment(s)
Am fost astazi la 6 , noutati : Pret ( 30 Ron Luni - Vineri ; 35 Ron Weekend ) + Pista ( vezi poza ) .. am prins kartul 5 , FORTA kartul :)
P.S : Schita la pista am facut-o cum am mai tinut si eu minte :lol: nu este exacta :D |
am fost si eu azi cu un prieten.e ok circuitul,poti intra in drift foarte frumos...a fost prima oara cand am mers cu asa ceva si pot sa zic ca am scos cel mai mic timp de 21 sec cursa...probabil daca cunosteam din prima circuitul faceam un timp si mai bun...oricum circuitul e micutz.data viitoare am zis ca vreau la amkart clar :D ala da circuit !!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:27. |
- Copyright 2026 4Tuning