![]() |
Masina mea - Peugeot 205 gti
1 Attachment(s)
O am de peste 5 ani! Sper sa mai mearga cel putin pe atat!
Nu i-am facut decat praguri si eleronul pe spate. |
Am uitat sa precizez, fab. 90, 1.9 cmc, spre 130cp.
|
frumos
si dupa cate stiu e supermasina s-o stapanesti sanatos |
:joy:
yo biatch, ai aparut? 8) cu prima ocazie vreo o tura cu dansa |
frumoasa masina ...am si eu un prieten cu una la fel ...dar e cazuta(are vreo 45 de ani proprietaru si nu se mai ocupa de ea :cry: ) ...marfa s-o stapanesti sanatos !
|
Si a mea e cam cazuta.
Amortizoare fata plus bieleta antirului, bara fata si reparatie generala frane sunt urgentele. Masina oricum merge peste ceea ce pot eu, asa ca sunt supermultumit de ea. Consumul este 7% daca nu trec de 100 si daca nu accelerez brusc! @COX: inca nu-ti permite sanatatea sa te dau cu Peugeotu' |
Super Tari masinutele astea , deci imi plac la nebunie , pacat ca piesele pentru ele sunt un pic cam scumpe. Am condus si eu una cu motor pe motorina 1.8 . Consuma cam 4.5 la 100km
|
Foarte draguta masina, cred ca la 130 de cai fuge de rupe pentru ca e cat de cat usoara si mica :P
|
Asa este, dar are si dezavantaje. Daca drumul are denivelari e jale, sare de pe sosea.
|
:lol: Umbla la exterior... shi o sa ai o bomba p 4rotzi!
S-o Stapaneshti sanatos! |
adica daca pune un spoiler il face de 150 de cai ?
|
vroia sa zica de capacul de la rezervor care da 30 de cai :?
|
:lol: Ce zic eu shi ce intzelegetzi voi...
Fara putzin tuning exterior nu e bomba... :) |
Am un prieten care vinde un peugeot 205 GRD . Are motor de 1.8 diesel
vopsea originala , super intretinuta masina |
Dobrescu: s-o stapanesti sanatos.
Bomba pe 4 roti ?! Da' \"all go, no show\", nu merge ? |
Re:
Quote:
|
ADY: n-am zis ca tre' sa fie \"carpita\" din 2 in 2 cm, da' nici 100 % tuning. Mai bine ceva linistit la exterior, iar sub capota sa fie belea...
|
La exterior ma gandesc cam de un an sa-i fac aripi si ceva pe capota, nu foarte mult. La motor nu i-am facut absolut nimic pentru ca nu prea am simtit nevoia. Nu-mi place sa merg tare in linie drapta, iar pentru oras are suficient.
Mai mult, toata vara merg cu motocicleta iar iarna nu prea se paote circula cu ea decat cu roti inguste, asa ca... |
Ce kill-u' mea?!
E misto masina aia veche! Totusi! |
Numa cuvinte de lauda ai \"dobrescu' ...asa ca-ti zic si yo FELICITARI
:lemon: |
Felicitari si din partea mea pentru Dobrescu am vazut masina aia si pe la mine prin Alexandria....cat despre 2 roti tot AfricaTwin.....sper ca nu ma insel......??
|
1 Attachment(s)
Salutare,
super masina am si eu una un 205 gti de 1600 cm si merg cu ea in campionatul national de vtm. Sa o stapanesti sanatos, merge super masina. |
1 Attachment(s)
Salutare si eu sunt posesorul unui 205 de 1,9.Super masini ce sa zic ,este o achizitie recenta mai am multe de facut pe la ia si sper sa am parte de ia si multe victorii pe 400m. :wink:
|
Salutare. Are cineva ceva date tehnice despre motorul de 1600 gti ca as fii interesat si eu daca ma poate ajuta cineva
|
am eu cateva chestii :D
|
daca poti sa imi trimiti si mie pe mail ceva ti-as fii recunoscator
sorin_racing@yahoo.com |
le pun in 15 minute pe email
|
EU AM O PROPUNERE, SA FACEM UN CLUB A CELOR CU PEUGEOT ASA CUM ESTE SI PRIN ALTE TARI CE SPUNE-TI SA NE INTALNIM CU MASINILE, PROPUNERI, TUNING, SCHIMBURI, ETC CE SPUNE-TI,
ASTEPT RASPUNSURI DE PE LA VOI DACE SUNTE-TI DEACORD SI SA INCERCAM SA FACEM CEVA TEL MEU ESTE 0722.545.326 SORIN |
vezi la www.pejo.ro :wink:
|
gata am pus cateva ,daca mai vrei ceva anume spunemi si gasim noi o solutie :peace:
|
iar mai multe informatii gasesti pe http://www.205gti.com :D
|
|
Bine ,le mai pun dar cred ca este din cauza netului.Trebuie sa le primesti si pe alea
|
Au ajuns?Din ce an este leutu?
|
AU AJUNS, MERSI MULT
Masina este din 86 87 este facuta de curse in germania cu roolbar in ea scaune si umblat si pe la motor putin, din pacate nu este inmatriculata eu o tin sa ma dau cu ea la VTM dar daca as gasi un talon as lua pt ea. Daca stii ceva de un talon anunta-ma si pe mine te rog |
Este un 205gti 1.6 .Sa vedem cum facem ca eu vreu masina si iei tu actele este inscrisa dar nu mai merge cu ea.Trebuie sa ma duc acolo sa intreb a cui este.Arata cam jalnic dar este inscrisa.Cine stie poate ne conbinam.
|
beton daca afli ceva da si mie un tel 0722.545.326
|
Salutari,
LA MULTI ANI TUTUROR SARBATORI FERICITE SI LA CAT MAI MULTE CURSE CASTIGATE :D :D |
salut seby ,ai aflat ceva despre masina despre care spuneai ca as fii interesat daca da da-mi si mie un mesaj sau un tel
mersi mult |
Salut RACING MEN si la multi ani! Nu am facut nimic cu ala ca nu vrea sa o dea.Eu mai caut ca si pe mine ma intereseaza una si daca apare ceva te sun ca am numarul tau.
|
All times are GMT +2. The time now is 06:18. |
- Copyright 2025 4Tuning