Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   CAR STYLING (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling.html)
-   -   Dacia logan M packet! (https://forum.4tuning.ro/83-car-styling/186542-dacia-logan-packet.html)

crysty.bobok 04-05-10 22:02

Dacia logan M packet!

5 Attachment(s)
Kitsch sau nu?
e putin ciudata .. dar eu zic ca per total arata bine masina ! + ca este si bine lucrata , poate decat jantele sunt putin prea mici !

dolb 04-05-10 22:07

Re: Dacia logan M packet!

Arata super bine, dar tot kitsch este pt ca a copiat ceva de la alta masina.
Totul pica bine pe masina in afara de jante .

roby wws 04-05-10 22:07

mah akum doar fata sa zicem ca e copie,dar masina arata bine(am vazut-o de aproape)...singurul lucru care nu imi place sunt evazarile,care pot spune ca sunt grosolane(trebuiesc rafinate,sau schimbate jantele cu unule mai masive ca sa se incadreze in peisaj)

crysty.bobok 04-05-10 22:38

Quote:

mah akum doar fata sa zicem ca e copie,dar masina arata bine(am vazut-o de aproape)...singurul lucru care nu imi place sunt evazarile,care pot spune ca sunt grosolane(trebuiesc rafinate,sau schimbate jantele cu unule mai masive ca sa se incadreze in peisaj)
exact .. ceva jante mai mari i-ar trebuii .. poate unele cu rh negativ!
parca nici evacuarea nu se pupa ! ar fi mers amplasat mai sus difuzorul ala sau de ce nu marit !

SAX1987 04-05-10 22:40

Asta poate provoca cosmaruri !!!!! E oribila!!

S A R P E 05-05-10 00:07

bmw cu pachet de logan o exista ?:boxing::D

crysty.bobok 05-05-10 01:09

Quote:

bmw cu pachet de logan o exista ?
orice e posibil :)) oricum am vazut bmw-uri mult mai urate decat cum imi inchipui eu ca ar arata un bmw cu fata de logan :)

quick_silver2 05-05-10 11:55

Da-ti peste gura, cine stie cui o mai veni idei d`astea :lol:
Iar cat despre logan , Oribil! Chiar daca si eu am logan da asta le intrece pe toate.

Gorby 05-05-10 12:02

Circulă prin Bucureşti un E30 cu bara faţă de Solenza (oricum, pe aproape)
:)

crysty.bobok 05-05-10 12:38

Quote:

Da-ti peste gura, cine stie cui o mai veni idei d`astea
Iar cat despre logan , Oribil! Chiar daca si eu am logan da asta le intrece pe toate.
poate te combini cu el omu vrea 4500 parca :D

Quote:

Circulă prin Bucureşti un E30 cu bara faţă de Solenza (oricum, pe aproape)
oribil! tunarii astia din romanica :))

mihairadu 05-05-10 12:53

Parca stiu masina asta....odata avea montata o finala sport transversala iar bara de pe spate era decupata. Brrr foarte urat...

Manson 06-05-10 23:26

prea exagerati ! ! !

NightClubRacer 07-05-10 10:57

rautaciosi mai sunteti ma nene...masina arata destul de bine, chiar daca are bara gen de m. Dar in rest totu se pupa bine si finisajele sunt ok. Jantele se vad cam aiurea, dar din cate am inteles cauta altele care sa dea mai bine. ;)

RIcKO 07-05-10 11:10

partea din spate mortala ....iar fatza de m ....e incorporata destul de bine ...

SAX1987 07-05-10 12:37

Daca nu punea bara de BMW pe fata arata frumos dar cu alte jante!

RIcKO 07-05-10 12:44

jantele sunt doar urat vopsite ...parerea mea , niste distantiere si polishate jantele , totusi sunt borbet a dupa ce vad eu ...nu se prea gasesc si sunt scumpe

ZaNe94 08-05-10 18:11

mie unul imi pare frumos, insa ar trebui alte jante.

marian92 08-05-10 21:20

Mie imi place,dar parca ar merge alte jante:shock::-) .Gusturile nu se discuta.:lol::lol:

NightClubRacer 09-05-10 01:17

am vb eu cu baiatu cu masina...si o sa refaca jantele :lol: sau daca gaseste unele mai mari si mai late, o sa le schimbe, deocamdata raman astea.

claudiu lucian 16-05-10 17:11

masina este lucrata foarte bine iar bara pe fatza se integreaza in aspectul masinii! este un tuning clean si exact ce ii trebuie unui logan ca sa nu mai arate ca un frugider pe roti! Arata foarte bine din toate unghiurile iar din spate se vede asa cum trebuie....sus ingust iar jos foarte lat, aripile au efect maxim!
Jantele cred k o sa-si puna altele, dar ce ii trebuie lui se gaseste foarte greu! et foarte mic sau chiar negativ!

P.S. si nu este un Mpaket...doar bara fatza seamana cu mpaket, bara spate este de logan facelift si nici pragurile nu sunt de "M", praguri care de altfel se afla pe 40% din masinile modificate si atunci nici un "cunoscator" nu mai zice nimic

Respect ideile si munca depusa la acest logan!

trasor 19-05-10 18:49

Arata bine per total, dar mai bine modifica o masina nu un logan (nu vreau sa se inteleaga gresit, nu zic ca loganul e o masina proasta, doar ca nu e potrivita pentru tuning d.p.m.d.v) :twisted:

NightClubRacer 20-05-10 22:25

5 Attachment(s)
asea cum a zis, a luat alte jante :twisted: postez eu pentru el ca are probleme cu useru. Jantele sunt azev-uri pe fata sunt pe 16 cu 9j et 15 si pe spate 17 cu 10j et 20...pozele zic totu :D

marian92 20-05-10 22:29

Astea se potrivesc perfect.Imi plac jantele:D8)

SAX1987 20-05-10 22:53

Masina arata bine dar daca tot a investit atatia bani in ea putea sa faca bara fata mai originala. Se vede de la o posta ca e copiata sau chiar adaptata una de M paket!

B-99-SAA 21-05-10 11:58

stiu masina, si o apreciez de cand am vazuto prima data. jantele vechi erau cam mici intr-adevar, dar acum s-a rezolvat. nu stiu de ce comenteaza unii chestii de genu "mai bine faceai alta masina decat logan". ii dai tu bani? omu o face pe gustul lui, pe banii lui, pe timpul lui... cine vrea sa il aprecieze, si sa ii dea un sfat ceva, poate sa o faca. cui nu ii place, poate sa-si exprime parerea calm, si fara sa jigneasca.
inca o intrebare... asa cum zicea claudiu lucian, sunt multi necunoscatori pe forum... daca nu scria in titlu "M packet", zicea cineva ca e luat de la BMW modelul? unii poate nici nu va dadeati seama... unii habar n-au care-i diferenta la un BMW intre o bara normala si una tip M. asa ca mai documentati-va si apoi aruncati cu posturi pline de jigniri sau critici aiurea.

din partea ea, masina are un plus mare pt jantele recent achizitionate. arata bine per total.

SAX1987 21-05-10 12:10

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3377934)
stiu masina, si o apreciez de cand am vazuto prima data. jantele vechi erau cam mici intr-adevar, dar acum s-a rezolvat. nu stiu de ce comenteaza unii chestii de genu "mai bine faceai alta masina decat logan". ii dai tu bani? omu o face pe gustul lui, pe banii lui, pe timpul lui... cine vrea sa il aprecieze, si sa ii dea un sfat ceva, poate sa o faca. cui nu ii place, poate sa-si exprime parerea calm, si fara sa jigneasca.
inca o intrebare... asa cum zicea claudiu lucian, sunt multi necunoscatori pe forum... daca nu scria in titlu "M packet", zicea cineva ca e luat de la BMW modelul? unii poate nici nu va dadeati seama... unii habar n-au care-i diferenta la un BMW intre o bara normala si una tip M. asa ca mai documentati-va si apoi aruncati cu posturi pline de jigniri sau critici aiurea.

din partea ea, masina are un plus mare pt jantele recent achizitionate. arata bine per total.

Cei care nu fac diferenta dintre o bara standard si o bara M paket la BMW cred acesta dacie foarte originala, dar cei care fac diferenta au alta parere....................

B-99-SAA 21-05-10 12:31

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 3377957)
Cei care nu fac diferenta dintre o bara standard si o bara M paket la BMW cred acesta dacie foarte originala, dar cei care fac diferenta au alta parere....................

Ceea ce am vrut sa spun este ca unii l-ar condamna pe om ca e kitsch doar pt ca au vazut titlul, iar daca nu se specifica de unde vine inspiratia, era poate mai blanda parerea lor. Eu mi-am exprimat opinia, si am zis doar ca arata bine per total, fara sa ma leg de alte aspecte. Am apreciat faptul ca e ceva unic, ceva indraznet ce nu vezi la orice logan. Poate ca erau mari evazarile in comparatie cu jantele, dar acum s-a rezolvat. Asa ca multumesc pt lectie, "atotstiutorule".... in topic e vorba despre cum arata strict acest logan, nu despre kitul de la BMW. Din partea mea inchei discutia aici, nu vreau sa o dam in polemici aiurea, si/sau off-topic.

SAX1987 21-05-10 12:38

Quote:

Originally Posted by B-99-SAA (Post 3378032)
Ceea ce am vrut sa spun este ca unii l-ar condamna pe om ca e kitsch doar pt ca au vazut titlul, iar daca nu se specifica de unde vine inspiratia, era poate mai blanda parerea lor. Eu mi-am exprimat opinia, si am zis doar ca arata bine per total, fara sa ma leg de alte aspecte. Am apreciat faptul ca e ceva unic, ceva indraznet ce nu vezi la orice logan. Poate ca erau mari evazarile in comparatie cu jantele, dar acum s-a rezolvat. Asa ca multumesc pt lectie, "atotstiutorule".... in topic e vorba despre cum arata strict acest logan, nu despre kitul de la BMW. Din partea mea inchei discutia aici, nu vreau sa o dam in polemici aiurea, si/sau off-topic.

Eu nu sunt citez "atotstiutorule", am zis putin mai sus ca masina arata bine si mie imi place dar bara aia nu-si are locul acolo !
A bagat bani multi in ea dar a pus o bara de BMW ! Prin definitie e kitch din cauza barii chiar daca retul arata foarte bine.

B-99-SAA 21-05-10 12:48

Quote:

Originally Posted by SAX1987 (Post 3378057)
Eu nu sunt citez "atotstiutorule", am zis putin mai sus ca masina arata bine si mie imi place dar bara aia nu-si are locul acolo !
A bagat bani multi in ea dar a pus o bara de BMW ! Prin definitie e kitch din cauza barii chiar daca retul arata foarte bine.

poate ca am interpretat eu postul tau gresit. acum am inteles ce-ai vrut sa spui, e parerea ta si ti-o respect. mie unul imi place masina, pt ca e diferita, unica. o zi buna iti doresc. si-mi cer scuze pt offtopic.

NightClubRacer 21-05-10 14:34

:lol: atata cearta pentru o bara...asta e nu a avut inspiratie cand a ales modelul...dar eu zic ca e destul de reusita, poate pe viitor va mai schimba ceva la ea :rolleyes2

alex.fnk63 16-10-10 08:29

ce dreacu sa fie kytch e de aruncat nu as iesi pe strada cu masina sincer urasc sa vad o masina care a fost cumparata sa dai cu markeru pe ea

RoByNeT 16-10-10 20:54

In primul rand mai lucreaza un pic la exprimare. Ai facut o fraza care trebuie citita de 3 ori sa o intelegi. Foloseste semne de punctuatie. Te rog fa si tu un topic pe sectiunea, "Masina mea", si pune cateva poze cu masina ta, sa ne dam si noi cu parerea daca a ta e de pastrat. Observ din avatar ca ai tot un Logan.

Alejandro 17-10-10 00:35

@RoByNeT - iti dau dreptate intr-u totu! Bag seama ca majoritatea de pe aicea care comenteaza despre o lucrare ca e kitsch, sau ca sunt investiti bani aiurea spun din ura sau din simplu fapt ca nu isi dau seama cati nervi se "investesc", cati bani se atribuie acelei lucrari si nu in ultimul rand cata pasiune! Acest Logan - RBG la numar e unul dintre cele mai reusite Logane din tara dpdv al exteriorului parerea mea ca nu e kitsch deloc a pastrat farurile originale, stopurile originale si din ceea ce vad eu s-au efectuat modificari in zona spoilerelor, pragurilor & bosajele aripilor + evacuare dubla! Ca sa dea bine acest bodykit s-a "asezonat" cu niste jante AZEV - care sunt foarte scumpe, rare si FOARTE APRECIATE de CUNOSCATORI! Vreau ca cei care ataca acest bodykit spunand ca e kitsch sa-mi arate cateva bodykit-uri care nu au ca idee de baza, alte masini! Poate ca nu ma exprim cum trebuie dar dupa gandirea mea orice lucrare care iese la iveala are o inspiratie, o mica copie - fiecare se inspira din ceva!

All times are GMT +2. The time now is 18:16.

- Copyright 2026 4Tuning