Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Dacia Logan ruginita NOUA!!!!!!!!!! (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/18649-dacia-logan-ruginita.html)

Vladz 09-06-06 11:02

Dacia Logan ruginita NOUA!!!!!!!!!!

http://www.evz.ro/article.php?artid=261554 O Dacie Logan NOUA cu rugina si impuritati :rolleyes2

NightClubRacer 09-06-06 16:00

Re: Dacia Logan ruginita NOUA!!!!!!!!!!

pei e dacie la ce te astepti. Oricum aiurea sa pateste asta si sa nu poti face nimik.

MagicOne 09-06-06 16:15

lasand faptul ca e dacie, in prmiul rand suntem romani

Ciky 09-06-06 16:25

bah... voi credetzi tampeniile alea?
hai sa fim serioshi!

Vladz 09-06-06 17:13

Quote:

Originally Posted by Ciky
hai sa fim serioshi!

chiar crezi ca faceau articol in presa fara sa zica si DACIA RENAULT ceva ?:rolleyes2

sandrin 09-06-06 17:25

am mai vazut la tv la otv cred emisiuni despre logan si erau cativa posesori care se plangeau de logan (probleme tehnice) .... deci e pe bune faza cu loganul ruginit... pacat de client ca a platit niste bani destui si.... uite rezultatul...

T.rac3Er 12-06-06 13:16

Quote:

Originally Posted by Ciky
hai sa fim serioshi!

bine tu...du-te pe forum la iai la dacia sa vezi cate sunt...si nu sunt noi aparute..faza cu rugina sub chedere am vazut-o mai devreme la cineva. acum vreun an. cica garantie. pai astia te tin cu problema nerezolvata pana iti expira garantia, si apoi ridica din umeri...saracul om...mai bine isi lua un golf 4 la SH

NightClubRacer 12-06-06 23:02

cred ca a fost super dezamagit, mai ales ca vroia foarte mult sa mearga cu masina aia...Si-au batut joc de el! Oricum daca se supara ii da in judecata si isi ia 5 loganuri nu 1, mai ales daca apeleaza la mass media. :)

Vladz 12-06-06 23:48

a apelat deja v-a avea 100% castig de cauza dar cred ca dureaza o gramada de timp :D

Leutzu_ 13-06-06 02:36

Te asigur eu ca nu va dura mai putin de 1 an...

Vladz 13-06-06 07:11

pana pierde garantia si gata te trimit la tinichigiu :D

NightClubRacer 13-06-06 12:46

pei normal, ca asea e frumos...autoritatile romane zzz pe ele, mai ales la tribunale. :D

dexter_20 13-06-06 16:23

Lasa k e ceva obisnuit! Cand s-au dus ai mei sa ridice Loganul....surpiza!!! Probleme cu calculatorul de bord-nuj exact ce nu mergea. Masina avand doar 16km la bord. In 2 ore s-a rezolvat problema si gata.Eu cu Loganul meu nu am nici o problema. Nici inainte si nici dupa ce am intrat cu 120 intr-un copac.Asa k zic si eu o vorba care ar suna cam sadic,dar la noi pare sa fie adevarata "Cum iti este norocul". Sper sa nu supar pe cineva cu afirmatia asta.Daca da, imi cer scuze anticipat.

Evil Yuri 13-06-06 19:31

"...cele mai solicitate piese de schimb sunt urmatoarele: filtru de ulei, filtru de aer, placute de frana, bara fata parasoc,
far lampa stanga/dreapta, proiector ceata stanga/dreapta, traversa extrema fata, bara spate, radiator, capota fata, caseta de directie, usi, condensator."

Aici nu vad vreo piesa care ar trebui schimbata in exces din cauza defectelor de fabricatie.

- Filtre si placute...pai sunt consumabile
- bara fata / spate, far, proiector, usi, capota, radiator...astea sunt strict din cauza accidentelor, sa nu-mi spuneti ca cineva si-a schimbat usile sau capota ca ii daduse rugina pe ele sau ca avea vopseaua impuritati
- caseta de directie...despre asta nu stiu ce sa zic, nu ma avant sa spun cauza
- condensator :lol: :lol:

@T.rac3Er : lasa fazele cu golf 4 sh sau alta nemteasa la mana refolosirii, ca e discutata si ras-discutata treaba asta.

Si sa fim seriosi si sa nu mai carcotim atat, ca lucrurile astea sa intampla si la case mai mari, si in afara tarii, dar nu ajung mediatizate pentru ca service-urile si concesionarii sau cei care au datoria, pun la punct defectiunile. Pe cand in romania, trebuie sa dai spaga ca sa iti faci masina pe garantie. Asta e adevarul, si nu e numai la Dacia, ci si la alte service-uri, chiar Mercedes.

Nu am Logan, si nu sunt indragostit de Dacia&Co, dar sa fim sinceri si sa nu mai dam cu batul in balta.

sil4tuning 13-06-06 20:29

sunt sanse ca masina sa fie luata din stoc unde a stat poate chiar si un an > avand timp sa rugineasca ...desi ma insel ....le-au vadut pe toate ca painea calda ....
cum a zis dexter > tine de noroc > la fel si la nemtesti ;) in speta mercedes > BMW AUDI OPEL nada !

topser 13-06-06 21:16

mdea...same old story , oare de ce nu au bagat poze mai mari sa vedem si noi rugina ? baga niste prosti o veste , gata totzi ....offf ce aveti frate cu loganu ....

CosminVPS 13-06-06 21:19

" normal, dacie ... LOGAN ... ROMANIA " numa oameni fara caracter isi dau drumu la gura si vorbesc aberatzi!!!!

da, ce ziceti fratzilor de un mercedez clasa A NOU.... NOU, care era ruginit sub capota de la motor si o fost cumparat din showroom romania.

normal, ca despre un mercedez nu ar avea nimeni curajul sa faca un reportaj sau un articol.

aXelstorm 13-06-06 23:27

Adevarat ce spui referitor la Mercedes, insa ce se vrea aici e scoaterea in evidenta a unui lucru, anume a faptului ca mentalitatea celor ce produc aceasta masina nu s-a schimbat, si daca nu ar fi totul robotizat, masina ar fi mai nasol finisata decat batranele 1310 in 4 faruri. (nu vreau sa atac nici un posesor de 1310 acel model). Pacat...masina e draguta, are potential insa uite apar astfel de greseli care aduc omul loa vorba clasica: "dacie, ce ii poti cere?" Sunt Oltcitist convins, dar asta nu inseamna ca trebuie si eu sa neg faptul ca dacia are si masini bune,cum ar fi DSN(supernova), Solenza si Logan care imi plac, sunt masini capabile.

silviu_fxx 14-06-06 19:54

eu cred ca astia care se plang de calitatea componentelor Loganului sunt (ex)posesori de 1310/1300 care habar n-au de injectie and shit....
eu nu am mai vazut masina luata mai tare "la puricat" ca asta...

Leutzu_ 15-06-06 01:45

Pai in general cei care isi iau logan sunt cei care isi schimba vechile 1310 sau nove. Cat despre partea cu puricatul...da...dar si cata reclama i s-a facut?

valib 17-06-06 23:44

Quote:

Originally Posted by silviu_fxx
...eu nu am mai vazut masina luata mai tare "la puricat" ca asta...

pai uite...toata lumea, tot omul de rand si-a luat imprumut la banca, a vandut una alta sau tot ce a avut pus de-o parte de 4-5-6ani...pentru a da vreo 6000euro pentru o masina NOUA...
omul de rand isi castiga painea foarte greu...mai ales in romania
lucram mai mult decat cei din strainatate...si primim un sfert din salariul lor
toate sunt scumpe...iar salariul nu ajunge niciodata
omul de rand chiar vrea ca masina cea noua de 6000euro sa fie NOUA, fara nici o problema in urmatorii ani...ca de aia e noua.
mi se pare normal sa fie luat asa tare la puricat...pentru ca stii tu, toata lumea s-a asteptat poate la ceva mai bun de banii astia.

andy_wpo 19-06-06 00:22

si eu am mania asta de a crede ca dacia ii dacie indiferent de cine apartine.si zice cineva de cum ti-e norocul.avea dreptate.si la berlina puteai fii norocos si sa prinzi una super buna sau sa gasesti un care sa te rupa de bani.asa cred ca ii si loganu.ai confort ii mare motoru trage binisor da ma astept tot timpul sa pice ceva.poate ii mentalitatea mea timpita da de multe ori merg cu masina si opresc muzica sa aud daca bate ceva.deocamdata nu am probleme cu ea da are un an si 9600km.om vedea mai departe.

silviu_fxx 19-06-06 07:34

eu am un Logan frate de vreo 25.000km(masina parintilor mei insa sunt la curent cu orice problema care apare) cumparat pe la sfarsitul lui 2004 si va zic pe cuvant ca nu am avut vreo problema...eu cred ca problema e urmatoarea: cei care nu au norocul de a nimeri masina buna(si nu cred ca sunt f multe persoane dar si la n-spe mii de masini fabricate e aproape imposibil sa nu se gaseasca si una mai stricata) se plang de masina astfel incat se creaza o propaganda(lumea se asteapta ca dacia sa fabrice masini perfecte...uite ca si toyota mai fabrica cate o masina stricata)...sa zicem ca sunt 500 de masini stricate dar pe celelalte 150.000 care nu au probleme dc nu le vedeti?:???:

neXus 19-06-06 10:44

Am un unchi care si-a luat Logan din 2004, si singura problema pe care a avut-o vreodata a fost ca-i scartaie antena la viteze mici. Un pic de vaselina si s-a rezolvat. Si a mers cu ea, nu e doar plimbata prin oras serviciu-acasa.

Vladz 19-06-06 11:36

Quote:

Originally Posted by silviu_fxx
eu am un Logan frate de vreo 25.000km(masina parintilor mei insa sunt la curent cu orice problema care apare) cumparat pe la sfarsitul lui 2004 si va zic pe cuvant ca nu am avut vreo problema...eu cred ca problema e urmatoarea: cei care nu au norocul de a nimeri masina buna(si nu cred ca sunt f multe persoane dar si la n-spe mii de masini fabricate e aproape imposibil sa nu se gaseasca si una mai stricata) se plang de masina astfel incat se creaza o propaganda(lumea se asteapta ca dacia sa fabrice masini perfecte...uite ca si toyota mai fabrica cate o masina stricata)...sa zicem ca sunt 500 de masini stricate dar pe celelalte 150.000 care nu au probleme dc nu le vedeti?:???:

o fi asa cum zici tu dar ... romanul munceste 5 ani pt banii aia sa cumpere o masina pe care sa o tina toata viata si sa fie buna si in schimb aia care cumpara toyota muncesc o juma de an pt ea si nu prea cred ca ar putea fi 50 de mii de masini stricate la toyota :D

DaBotta 22-06-06 01:47

Da sa fim seriosi cu 8.500 EUROI de ce nu si-o luat omu un ASTRA G din 2002 - 2003 ? si nu avea atatea baiuri , da normal nu ii masina noua cu saci pe scaune si asa mai departe. un astra oricum o sa aiba o viata mult mai mare decat un GOLAN

mad_mike 22-06-06 20:37

Loganul este o masina buna numai pentru soselele din romania dar faza cu rugina e alta:am mai spus ca dacia tinea tabla in aer liber,ploile;ninsorile;etc si-au pus amprenta apoi la stantare si asamblare s-au facut ca ploua.

p3rv3r5ul 28-06-06 13:13

eu sunt posesor de logan, nu am prea multe obiectii impotriva masinii cat am impotriva service-ului. nu sunt fost posesor de 1300 sau 1310, e prima dacie din viata mea. facand comparatie intre actualul logan si masina tatalui, a mamei sau a fratelui e destul de proasta. am avut masini mult mai bune si mai scumpe decat loganul si cu niciuna nu am avut neplacerile pe care le am cu loganul.

tehnodor 28-06-06 13:38

A ajuns sa fie dacia o loterie? Acum trebuie sa ai noroc ca sa prinzi o masina noua buna? :shock: mai bine joc la 6 din 49 decat sa arunc 6000 E pe fereastra.

fuzzy 28-06-06 14:50

Quote:

Originally Posted by p3rv3r5ul
eu sunt posesor de logan, nu am prea multe obiectii impotriva masinii cat am impotriva service-ului. nu sunt fost posesor de 1300 sau 1310, e prima dacie din viata mea. facand comparatie intre actualul logan si masina tatalui, a mamei sau a fratelui e destul de proasta. am avut masini mult mai bune si mai scumpe decat loganul si cu niciuna nu am avut neplacerile pe care le am cu loganul.

daca loganul e prima dacie pe care o ai te rog sa nu faci comparatie.... dpv tehnic si de confort si orice altceva mai vrei tu ca termen de comparatie, loganul nu se compara decat cu solenza..... confortul este intr-adevar mult mai bun decat in solenza dar fata de celelalte dacii NU are comparatie... este net superioara...

ONtopic: intr-adevar, dupa cum spunea cineva mai sus, este posibil sa se intample chestii din astea cam la orice masina dar opricum se pare ca romanu vrea prea multe de la o masina ieftina si inca nedezvoltata suficient....singurul avantaj fata de un sh gen: astra sau golf este faptul ca este o masina noua..... dar inca sunt multe BUG-uri sa zic asa.....
oricu8m la DACIA cred ca romanu ar trebui sa se obisnuiasca sa tot gaseasca tampenii de genu rugina, etc..... (SH*T happends :))

DaBotta 29-06-06 01:19

asa ca in concluzie mai bine meri si iti iei un GOLF sau un ASTRA si esti mult mai castigat !

Florin Vlad 02-07-06 10:55

Faza este cat se poate de adevarata ! Intrati pe forumul Dacia si cititi comentariile celor patiti... Revoltator nu este ca omu' a nimerit o masina proasta, asta se intampla si la case mai mari... revoltator este ca nimeni nu-l ajuta. Nici Dacia, nici OPC, nici presa... nimeni nu poate face nimic. Tipic pentru Romania. Imi pare rau pt. om. Stiu ce inseamna sa strangi ban pe ban ca sa-ti iei o masina noua.

aleXpeed 27-01-07 18:50

Quote:

Originally Posted by tehnodor (Post 464193)
A ajuns sa fie dacia o loterie? Acum trebuie sa ai noroc ca sa prinzi o masina noua buna? :shock: mai bine joc la 6 din 49 decat sa arunc 6000 E pe fereastra.

Sa inteleg ca tata e un castigator, din 21 octombrie 2005 de cand a luato, a facut cu ea 90.000 de km (laureate 1.4), e adevarat ca e taxi dar nu are nici o problema cu masina in afara de consumabilele care se cer;). Pt. mine logan = super buna masinutza

tfsi 28-01-07 01:30

Quote:

Originally Posted by DaBotta (Post 465108)
asa ca in concluzie mai bine meri si iti iei un GOLF sau un ASTRA si esti mult mai castigat !

Offtopic:
Forumul e plin de astfel de replici total lipsite de obiectivitate si pe langa subiectul discutat.Daca vrei sa continui off-topicul inceput de tine in mai multe randuri,poti sa-ti spun ca iti poti aduce ce stiu ce Golf sau Astra din Germania care sa fi fost lovite,prost facute,tabla indreptata si chituita si sa crape vopseaua sau sa iti rugineasca.

Ontopic: pt Dacia este o boala veche depozitarea pieselor de tablarie.Multe modele Dacia au avut problema asta (Supernove,Solenze).Fabrica s-a modernizat f mult si s-a investit mult,dar aceasta problema trebuia rezolvata, in cel mai rau caz posibil de catre OPC.

P.S.Dar nu e chiar asa un caz izolat...nu mai tin minte unde am vazut...un ford focus generatia actuala caruia i-a ruginit pragul in primii 1000 de km,omul demonstra cu poze.

PH-04-WPD 31-01-07 22:10

Toti da-ti exemple ca si altii fabrica masini defecte. Da nu zice nimeni ca nu fabrica, si bmw... primele modele de serie 7. Au directia cu senzori, si cand dadeai dreapta cateodata lua stanga. Dar s-a dus frumos la garantie si s-a facut fara vorba. Pe cand asta e beleaua la dacia... ca nu se repara asa usor... ca se vrea spaga si le e lene...

GABBY_ 01-02-07 12:52

"Mi-am dorit enorm sa conduc o Dacia Logan"
cine pune nene botul la afirmatii din astea ?nu vedeti ca e teapa totala?daca teapa si-a luato proprietarul bine a fost ,data viitoare sa isi doreasca o masina ,nu o gramada de fiare cu motor de 10 ani si cu design de ....

fuzzy 01-02-07 15:35

@ph-04-wpd: la seria 7 modelele 760li parca erau problematice cu electrica mai exact...
@gabby_ daca ai tu ceva personal cu loganul (si cred ca ai din moment ce te-am vazut pe mai multe thread-uri criticand aceasta masina..) mai bine linisteste-te... cei care isi permit loganul oricum tot logan isi vor lua, iar cei care isi permit bmw tot bmw isi vor lua...

probleme de fabricatie exista la ORICE autoturism... nu stiu daca a existat vreun model de automobil care sa nu fi avut cel putin o problema mai mica sau mai mare.......

GABBY_ 01-02-07 16:25

tata a luat berlina in 89 ,crede-ma ca timp de 8 ani in afara de ulei si benzina nu a bagat in ea nimic .nu se mai poate merge mult timp cu ea ,ptr ca nu e facuta in colaborare cu francezii de la renault si nu respecta normele de poluare in vigoare.asa ca ...spor la cumparat logan cu sau fara rugina

alexutzu07 02-02-07 19:31

Quote:

Originally Posted by tehnodor (Post 464193)

Cred ca daaa...ai dreptate...dacia a ajuns ca o loterie. Probabil primele serii de loganuri au fost facute calumea...pt ca unii propietari sunt chiar multumiti de ele...iar astea ultimele iesite din cate vad eu cam au probleme. Si de cat sa aruncam cu banii pe fereastra aiurea, mai bine luam una straina la SH...si cred ca o sa fim mai multumiti de ea:)

All times are GMT +2. The time now is 18:43.

- Copyright 2026 4Tuning