![]() |
TURBOCOMPRESOR
1 Attachment(s)
Salt,am o dacia 1310 pe injecti,an fabricatie 2000.As vrea sa ii pun un turbocompresor.Se poate???avantaje,dezavantaje???imi poate lumina cineva calea??merci
O sa cau o poza cu motorul s aimi aratati si mie unde se monteaza!!!Bafta!!!! |
Re: TURBOCOMPRESOR
Ce reprezinta obiectul din poza atasata? (ala e turbocompresorul care vrei sa il pui?)
|
4 Attachment(s)
Da asta e imaginea care am primit-o de la baiatul care il vinde,el a zis k merge pe dacie injectie,se leaga nustiu cum pe furtunul de vacuum,mai atasez poze pe care le-am primit de la el!!!vreau sa stiu daca merge pus si daca se merita,adica sa nu stric ceva pe acolo.Merci de ajutor!!
|
teoretic ar trebui sa mearga, practic...du-te la un service care se ocupa cu tuning la motoare.totusi ma gandesc cata benzina poate sa curga pe un injector...ca dacia are doar 1 parca...
|
Quote:
|
totusi care ii turbocompresorul? ce apare in poze pare a fi un boost controler
|
Quote:
|
Quote:
|
Ala sigur nu este un turbocompresor.
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu zic ca acela este un boost controler + un lesinat de filtru sport...nicidecum un "kompressor" 8) Ai fost indus in eroare
|
Quote:
|
nu da banii pe prostii...:lol: mai bine comprimi motoru...iei o axa...faci calculatorul....
|
Quote:
|
Exista calculaor de "cupa" care are facuti alti parametrii pt alimentarea cu benzina etc...alti timpi de raspundere.... mai rau decat ala stoc...poti face un traseu bun de admisie...incearca niste bujii ngk iridium..si sa vezi ce iese...bineinteles ca va scadea durata de viata a motorului...:-)
- Astea pe nova se simt mai rau decat pe , berlina |
Nu stiu ce ziceti voi despre acest "obiect" sau cum vreti sa ii spuneti.Si-a luat un prieten de-al meu unul ca cel din poza,l-a montat azi si........inestimabil....rupe locul,urca in ture cand nici nu te astepti.:) :) :) ;) ;) ;)
Se poate inchide.(si-asa nu am aflat nimic) :)) |
Rescris...8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning