![]() |
Dacia Mea IF.31.CLA
13 Attachment(s)
Va voi prezenta masina mea..Achizitionata Nov 2008,an 2004,al doilea proprietar primul fiind o femeie..Poze de vara trecuta, si cateva recente
|
Re: Dacia Mea IF.31.CLA
Arata bine daciuta ;)
|
Arată foarte bine.
Ce gānduri mai ai cu ea? |
ganduri sunt multe bani sunt putin..poze o-sa mai adaug..pentru ca intre timp am coborat si garda la sol,geamuri electrice o toba sport ,dar este si masina de zi cu zi si nu-i pot face prea multe
|
Quote:
Eşti pe drumul cel bun, dacă gāndeşti astfel :) |
Foarte faina masina.Bafta in continuare.
|
Arata chiar foarte frumos, daca nu a avut nici un eveniment rutier si ai de gand sa o vinzi nu ezita sa imi trimiti un PM cu detaliile.. drum intins si fara evenimente!
|
masina am avut odata o tentativa de a o vinde dar sunt prea atasat de ea ca sa o vand
|
frumusica,vad ca te-ai apucat sa mesteresti pe la ea.la mai multi km cu ea:D
|
Superba dacia...dar nu stiu daca ii sta bine cu jantele in totalitate albe..Oricum bafta cu ea! Dc e culoarea aia pe plasa de la radiator?:)
|
Bine ai venit si multi km fara incidente!! Arata bine masina,ceva planuri la partea mecanica ai? sau vrei sa fie legala?:-P
|
pai vreau sa fie si legal da nu ma pot abtine :D..astazi am vorbit cu un baiat si isi vinde dacia el pe fata are flanse si pe spate toata puntea schimbata..dupa o discutie cu el a facut un pret la flanse + jantele lui si ma bate gandul sa le cumpar dar mai imi trebuiesc bani :D
|
21 Attachment(s)
cava poze..primele poze sunt mai vechi si cateva noi
|
mentionez!! daca are cineva un turometru de vanzare care SA SE POTRIVEASCA pentru ceasurile mele sa-mi spuna.. nu vreau turometru extern(adica sa-l pun pe nush unde pe bord):D
|
Felicitari pt compartimentul portbagaj ,este de invidiat.Spor la treaba cu masina!
|
Felicitari si din partea mea pt portbagaj,superb facut!
|
bahhh ce bine ti-a iesti portbagaju... mi-ai mai dat tu poze da era inca in lucru... vzi ca tre sa il faci si pe al meu
|
felicitari...super ingrijita masina :)
|
ti-l fac si pe al tau stefane :D
|
pai da ca esti dator de cand cu jamurili :P
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
o achizitie noua..sper sa-ma ajute si pe mine Stefan sa le modifice si p urma montate :D
|
sigur ca da bani sa fie
|
de pe ce masina provine maneta de la faruri?si ce adaptari au trebuit
|
pai blocul de lumini este de NOVA doar mufa de dacie trebuie pastrata dar ordinea firelor in mufa nu le stiu pt ca trebuiesc verificate,pe mine tot STEFAN m-a rezolvat..8)
|
da sunt un fel de minitehnicus... da la mine vine maneta mai bine ca e de Super Nova :D
|
Quote:
Frumoasa foc masina, imi place ca ai pastrato originala;) |
pai pana acu nu prea a avut bani :D
|
da nu prea am avut bani..dar sincer arata chiar urat ceasurile alea fara turometru si un + ca ceasurile astea are si indicatorul de la APA pentru ca vara trecuta fara sa observ curgea apa pe la capacul de la pompa de apa si pe o caldura de nu puteai respira eram pe centura bine mersi si s-a aprins becul de la apa cand deja numai aveam apa deloc in vas..
|
4 Attachment(s)
un upgrade vizual :-)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
ce spuneti de jantele astea ce vor fi cumparate saptamana viitoare..eu vreau sa iau pe 13' pentru ca am gumele dupa a mea noi si vreau sa fie si legala treaba adica pe 13',dar oricum sunt in dubii in ceea ce priveste marimea,voi folosi flanse :D astept pareri |
boon.. foarte ingrijita masina .. clean is the style :twisted: imi plac jantele cred k o sa dea bine bine si lasata asa e perfect :D ... si eu mai am de lucrat la mine,cu porbagaju mai lasat masca :shock: super tare si eu incerc sa`l pastrez cat mai clean,dar al tau e super clean :lol: a si vroiam s t intreb de unde ai luat mecanismu pt geamuriile electrice si cat te`au ajuns :?: hai ms si spoor la treaba :!:
|
eh cu geamurile electrice l-am ajutat eu... urmand sa imi faca si mie portbagaju... inca mai astept sa sti :-P
|
pai si ca bani si model ce sa caut sau care se potrivesc un indiciu cv? :rolleyes2
|
1 Attachment(s)
ia daci
|
stefane te rezolv eu si cu portbagajul k mocheta ti-am luat :P, cat despre jante am vorbit cu baiatul astazi sa le trimita si stocul este gol :( ori mai astept pana in prima saptamana din iunie,ori caut altele ori o las asa(nu stiu ce sa fac)
|
las-o asa si da mie banii :P
nasoala treaba cu jantele... eu ti-am zis sa iei cupele n-ai vrut... am zis sa le iei pastea... iar n-ai vrut |
Sincer rotile alea sunt misto dar pa 15 sau daca nu 14 cu gume mici... in nici un caz 13 cu gume normale de dacie... pentru ca zici ca ai niste gogosi in loc de roti... asta e parerea mea:) nu o lua in nume de rau
Doi la mana mai bine pui bani deoparte si iti faci o trecere frumoasa nu flanse:-P tot asa parere personala.... Bafta cu masina, imi place ca e foarte ingrijita |
Quote:
ai dreptate in tot,dar ca sa pun pe 14' sau 15' nu-mi trebuiesc pasaje? si nu prea-mi vine sa o tai sa o sudez sa o vopsesc,inca e vopseaua originala si e buna |
| All times are GMT +2. The time now is 19:49. |
- Copyright 2026 4Tuning