![]() |
Ce urasti cel mai mult?
eu....femeile "fara cur" imbracate in latex si berea Skol voi?
|
Re: Ce urasti cel mai mult?
Femeile foarte grase imbracate in haine stramte. ih..
Cluburile de genul Expirat, Goblin etc |
PERIOADA IN CARE TRAIESC, TARA ASTA, CURVELE, BAMBILICII DE DOROBANTI, MANELISTII, MELTENII, MANELELE, PROSTIA, MINCIUNA, IAR CURVELE, RUSII, MAHMUREALA, ASTEPTAREA and the list can go on and on...
|
topicu asta..:))
|
1 Attachment(s)
masina asta o urasc ce-l mai mult si bineinteles pe cei din ia :lol::lol::evil:
|
"barbatii" ce isi bat femeiile. :)
|
pai sunt multe:
-soneria ceasului desteptator (ma rog telefonu) -cei ce nu inteleg conceptul "oamenii sunt diferiti" -fetele grase, imi par niste nesimtite, sa alerge pana iese ***u din ele.(nu rad de ele ca nu e problema mea) -melodia aia cu "jeff hooo" (nu stiu cum se cheama, da am stat o vara mai mult la pat si a trebuit sa ascult radio, fara tv si altele, si mereu, jeff hooou), melodia aia cu "morena, morena" -o buna parte din profi -cei impotriva motociclismului (dupa un accident de scuter toate rudele au fost cu gura pe mine mai bine de 6 luni, inca se mai iau de mine dupa cativa ani) -orasul focsani -manele, ma rog, la petreceri merge, da atat. -telefoanele cu clapita sau sanie (telefonu trebuie sa fie dintr-o bucata) -sa fiu tarat dupa ai mei cand se duc ei la prietenii lor (nu mai stau eu sa pun mainile la urechi cand spune unu o prostie si sa le servesc lor la mese) -vanatoarea dupa cocalari si in general mistocareala asta intre "specii", e exagerata. plus ca se mai trezeste unu ca mine de clasa a 9-a sa vorbeasca de incultura si alte chestii, la dracu, ce cultura poti avea in clasa a9-a?!?! si daca e sa o luam asa trebuie sa existe oameni de toate felurile. acum nu imi mai amintesc. dar mai sunt. |
totusi de ce urasc unii curvele. lasale sa fie. trebuie si de alea, de ce?, pentru ca biaetii vor. oric um sunt mai multe femei deci este loc si de panarame si de fete cuminti cate una pentru fiecare intr-un final. dar pana atunci trebuie distractie.
|
Urasc Romania , Basescu, Boc etc .....
|
mai totul....inafara de masini,fete,tuning,machete si evident...Ferrari:))
|
il urasc pe base + satra lui de la udrea la boc , pe frustratii care se trezesc sa-ti zgarie masina si nu in ultimul rand poponarii
|
Cel mai mult urasc tziganii, care sunt romani doar in acte, nu prea sunt oameni in tzara asta care sa isi vada de treaba lor, eventual straini, dar EI sunt de o prostie care nu se mai termina.
|
De ce să urăsc ceva ? Dacă nu-mi place ...nu dau atenţie sau nu iau :-)
|
sa ma trezezsc dimineata sa vin la munca
|
tiganii,cocalarii,combinatozaurii,printesele de club,curvele,bagaboantelede zi cu zi,profii din FSEGA,prostia,indiferenta,invidia,rezervoru ca e mai mereu gol:)si motorina scumpa,oamenii care nu stiu sa asculte...si multe altele
|
FETELE NEEPILATE
|
Quote:
yay :confused2 în ce film m-ai băgat.... |
Quote:
|
-manelele
-modemurile ORANGE , VODAFONE (am avut ambele si sunt varza) -pe Gigi Netoiu care a stricat frumusete de BMW 850CSI -oameni care pun apa in vin (asta e copiata) :)) |
mule lucruri le detest ,dar pentru ca suntem pe forum auto o sa ma leg doar de aspecte ce tin de masini.
Detest discutiile bazate NUMAI pe clisee referitor la tot ce tine de mai multe marci. De exemplu cand se vorbeste de logan auzi numai " e dulap" , " dacia e tot dacie " , " la banii aiai iti iei... ", " la cat de mare e trebuia sa aibe mai multi cai "..etc etc...i lista poate continua la infinit cand e vorba de acest model. Destest si alte clisee cum ar fi " bmw e tot bmw " cand vin de la o persoana ce a dat 2000 euro pe un cazan de acu enshpe mii de ani sau orice alte cocalarisme de genul. Detest impresiile de pe topicul " draga soferule/reguli de buni simt" ,multe din parerile de acolo sun de la oameni care se cred mari raceri si incurca traficul iar dupa aceea vin si se plang de x si de y Detest masinile inmatriculate pe bulgaria ,parca striga " nu am bani!!!,nu am bani!!!! " (scuze posesorilor de autoturisme inscrise in bulgaria ,asta este parerea mea personala" Detest anunturile auto mincinoase care te pun pe drumuri inutil DAR CEL MAI MULT detest superioritatea cu care imi vorbesc domnii agenti cand sunt oprit pentru o anumita fapta in trafic |
urasc gropile din Romania, soferii prosti din Romania (omniprezenti), urasc DACIA LOGAN, urasc vecinii, urasc topicul asta...
|
si il urasc pe apache ptr ca nu ii plac "cazanele de 2000 de euro e enshpe mii de ani inscrise pe bulgaria" dar "bmw e tot bmw" si loganul e tot "dulap"
scuze de dublu post, nu mai merge sau dau edit... si imi cer scuze inca odata ptr postul asta nu am nimic cu userul apache a fost doar o gluma |
ma asteptam sa imi sara si cineva in cap stai linistit. nu toti inteleg ca defapt ce vreau eu sa zic se refera doar la o categorie aparte de oameni nu la "rabla" in sine
|
eu am inteles la e te referi de-aia mi-am si cerut scuze ;)
|
Cel mai mult pe lume urasc minciuna,cocalarii care poarta"enspe mii" de ghiuluri,bratari de 2 lei pe care scrie puma,nike,D&G etc,cocalarii care scriu cu k,q,sh si alte ciudatenii,urasc soneria ceasului(am alergie la ea:D)si sunt multe de spus,dar nu mi le aduc aminte:lol:.
|
completare:
-slapi/sandale, sunt un fan inrait al adidasilor :)... si insulete iarna... -fetele exagerat de cuminti care atunci cand se distreaza ele is "zuze"... si se dau curve -gura targului -pepenii... ma numar printre ciudatii care nu mananca pepeni -tipu ala de tarani mai redusi (deci nu toti) care atunci cand esti in preajma lor si vorbesc intre ei vorbesc cat mai cu accent ca sa para mai interesanti ca nu ii intelegi, ca ar stii ceva in plus, si fiecare incearca sa spuna cate ceva, chiar si fara noima, chiar si degeaba, orice rahat, doar cat sa dea senzatia ca au ceva de spus ca stiu despre ce se vorbeste, ca ei stiu... sa iti dea ei senzatia asta de baieti destepti -atunci cand in grupu in care ma aflu intra alti cativa baieti si cand unul spune el o poanta cat de tembela ar fi aia cei care is cu el rad toti in sincron, ce pusca mea... vor sa para ca sunt imbatabili -sa merg in vacanta si sa vizitez manastiri... nu ma lua cu "hai razvan, mergem la doamne-doamne" ca totusi "mergi tu acolo ca eu vreau sa mai traiesc, bunica sadica ce esti!!! sunt ateu!" |
-Portofelul gol
-Respiratia urat mirositoare -culoarea crem-mustar pe o masina -sucul de portocale -bananele -jantele mici pe VAG si FORD -cei care fac 10 mii de cruci langa o biserica si nici pe alea corect -oameni superficili pana in maduva oaselor -cei care spun "dacia o conduc numa fraierii"(LOVE DACIA) -cei cu credinta falsa in Dumnezeu -avorturile -fetele neepilate(caaaaaaaah) -vergeturile(:x:x:x) -Pe nimeni si pe toata lumea:lol: |
Becul de benzina.
|
Taxa de prima inmatriculare
oamenii insistenti motociclistii de se urca pe motor in papuci sa locuiesc cu ai mei sa-mi dea papucii sa ragaie cineva...sau sa se bese sa scuipe cineva sa manance cu zgomot sa puta cineva...sau eu grasimea (oriunde e pusa...pe mancare ...pe oameni...anything) manelistii manelistii care au trecut pe "clabing" imi plac mincinosii, fitosii...pentru ca ma amuz :"> ... |
- ceasul cand suna dimineata
- cand se strica liftu' (stau la 8 :lol:) - bulangii care iti dau claxon la 1 secunda dupa ce a dat verde la semafor - politia romana :lol: - baietasii care vin la semafor sa iti stearga parbrizul si le spui frumos NU si ei tot sterg (astia merita calcati) - oamenii care "nu se mai suporta" - cand trebuie sa bag benzina - caldura |
In mare parte urasc oamenii care-s constant f*tuti de grija vis-a-vis de ce fac, ce imbraca, ce mananca, ce poarta si ce vorbesc altii.
|
Quote:
|
Mi s-a spus recent "ma deranjeaza ca mananci bomboane" :!::?:
|
:lol::lol::lol::lol::lol: =))... cum sa zica "ma deranjeaza ca mananci bomboane" =)))=)))...
|
Quote:
O fata mi-a spus recent."Prietenei mele nu ii place camasa,asa ca ce ar fi sa nu o mai porti:rolleyes2". Plin de nervi si de draci cum unii sunt *****i de ce ma imbrac eu iam raspuns."sa te iei de mana cu prietena ta si sa va bagati pumnii fix in p**a ,ca ma imbrac cum vreau eu".Doamne deci bine ca ai adus in discutie ionut asta e lucru care ma calca maxim pe nervi:D aaaa si inca ceva"Cu dacia merg numai idiotii si fraierii.Ieri vazusem unu cu dacia si radeam cu prietena mea(aceeasi prietena nesuferita,doamneeee!),uite ce fraier e ala cu Dacia." Am luato asa frumos in particular si iam zis cu cele mai dulce cuvinte "Din partea oamenilor care apreciaza Dacia un dute in P**A ma*i!"A fost suparata pe mine ceva timp:lol: dar mam simtit foarte bine:lol::rolleyes2:rolleyes2 Scuzati limbajul de porc dar asta ma enerveaza:oops: |
1 oamenii care se cred cu 4 oo
2 lipsa de apreciere din partea cuiva 3 politia 4 sa fiu inselat 5 defectiunile de orice fel mai sunt cateva dar ma rezum la astea |
Quote:
|
Deci,eu urasc :
-tigani -carutele pe sosea -ceasul desteptator -"jmecheri" cu ochelari D & G (Dau cu Grebla) -profesorii -fraierii -fetele fitoase -legile tarii .....si lista poate continua. |
Urasc userii cu tot felul de semne in nickname:shock:
|
urasc...cand vad ca mai am 10 lei in portofel :rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:41. |
- Copyright 2026 4Tuning