![]() |
La mulţi ani !
Hai sa spunem in topicul asta \"La multi ani\" celor care-si sarbatoresc ziua de nastere...
Pentru ca l-am creat azi, 4 septembrie 2004, pimp_lex este primul care va primi obisnuitul LA MULTI ANI! Sa fii fericit si sa ai parte de tot ce iti doresti! |
La multi ani si toate cele bune pimp_lex !! Sanatate ! :wink:
|
La multi ani shi multa sanatate!
|
Sa ai parte de tot ceea ce iti doresti (dar ai grija ce iti doresti! ), sa fii sanatos si fericit! La multi ani! To pimp_lex :oops: :drunk: :dribble: :drunk:
|
multzi ani pimp :lol:
|
La multi ani!!!! Tot ce iti doresti si cat mai multe roadkills la activ!!! :rockon: :woowoo: :woowoo: :woowoo: :drunk: :pelvic_th :drunk: :drunk: :woowoo: :woowoo: :peace:
|
La multi ani si din partea mea pimp_lex!!!
|
happy birthday to you... happy birthday dear pimp_lex... happy birthday to you!!! :drunk: :drunk:
|
un sincer LA MULTI ANI si din partea mea ...si putin cu intarziere :oops:
|
:tears: :tears: :tears: a fost ziua mea ( sf. marie si sf. ana ) si nimeni nu mi-a zis \"la multi ani\" :boxing:
|
shi a mea a fost (tot Sf marie) ...shi tot nu mi-a zis nimeni la multi ani...
LA MULTZI ANI ERIKUTZA !!! :P :D :) :drunk: :drunk: :chick: :flower: :headfones :bunch: |
La Multzi Ani! si tot ce va doriti Eryka & the_mav ... sa fiti iubiti :lol: :)
|
La multi ani NikeFF!!!! Sa ai parte de tot ce iti doresti, sa fii sanatos si iubit!!! :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :woowoo: :woowoo: :woowoo: :woowoo:
|
LA MULTI ANI !!! NikeFF :D :drunk: :drunk: :drunk: :drunk:
|
Happy Birthday DUDULE !!!! vezi ca maine ... tre` sa semnezi condica :D da??? te asteptam :D :shock: :shock: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
|
La multi Nike_FF si sa fii iubit .
|
La Multi Ani Nike FF!(Deseara venim toti pe jos!????) Sau--La multi Nike_FF si sa fii iubit ,cum a zis Zuzg.
|
LA MULTI ANI NikeFF !!!!!!!!!!!!!!!
Multa sanatate si tot ce iti doresti :drunk: |
ms ms baieti.. :oops:
|
La Multi Ani Zetemte!! sa ai cat mai multe curse castigate cu masini cat mai belea :P
|
Happy birthday Zetemte!!! Sa fii sanatos, sa ai tot ce iti doresti si sa dai fum la cat mai multe masini!!! ;) :drunk: :drunk:
|
La multi ani zetemte, multa sanatate si toate cele. VRRRrooooooaaaaaaaammmmmmmm :lol:
|
LA MULTI ANI, ZETEMTE !!!
Iti doresc, ce-mi doresti tu mie si sa ti se-ntample tie!!! :D Vorba lui Speeder: Sa fii sanatos, sa ai tot ce iti doresti si sa dai fum la cat mai multe masini!!! :P |
La Multi Ani ZETEMTE :!: :!: :wink:
|
Happy Birthday Zetemte! See you on the streets.. :wink:
|
La multi ani Nike si Zetemte!!
|
:wink:
La multi ani (rosu, ca la fete :P) to... Synkro :) |
La multi ani Syncro.. cand dai berea? :P
|
La multzi Ani Gspott :bong: :drunk:
|
Re:
Quote:
|
Mersi mersi zip ... :lol:
Gabi poate omu` nu poate sa intre maine pe net :P Gestu` conteaza, nu? |
la multzi ani shi HP shi din partea mea.
|
Mersi CT-03-ART
|
LA MULTI ANI G-Spott sa fii iubit si sa ai parte de tot ceea ce iti doresti in viata ! :wink:
HAPPY BIRTHDAY TO YOU ! HAPPY BIRTHDAY TO YOUUUUUU HAPPY BIRTHDAY DEAR G-SPott !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :drunk: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :drunk: :woowoo: :woowoo: :woowoo: :woowoo: :woowoo: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :drunk: :caffine: :drunk: :caffine: :dance: :dance: :dance: :dance: |
La Multzi Ani!!! :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :drunk: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :peace: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance: :dance:
|
hehe :D diseara e bauta in craiova este ? :D distr placuta :P la multi ani dilimache :D
|
Multumesc, multumesc, multumesc si iarasi multumesc! :lol:
|
La randul meu tre` sa spun si eu la multi ani lui Cj-01-WOB ... care vad ca e nascut in aceeasi zi cu mine! LA MULTI ANI si tot ce iti doresti!!!! :dance: :dance: :dance:
|
LA MULTI ANI MMS!!!
:drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :bunch: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :bunch: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :bunch: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :bunch: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :bunch: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :bunch: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :bunch: :drunk: :drunk: :caffine: :caffine: :bunch: |
Cam tarziu, dar la multi ani mms...sa ne traiesti... :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:09. |
- Copyright 2026 4Tuning