![]() |
Nubira II
17 Attachment(s)
Salutare la toata lumea!!!
M-am hotarat sa pun si masina mea aici pe forum...am o Nubira II, SX din 2007, motor de 1.6, 16V, 104CP....masina este stock cu mici modificari aduse de mine pe parcurs...nu sunt adeptul unui tuning extrem, sa zicem...bari mari, coborate... eleroane praguri si alte lugruri de genul..doar ceva mai subtil si cat mai clean... gata cu vorba...uitati si cateva poze cu masinuta mea (in ordine cronologica): astept pareri...ce este bine, ce este rau...ce va place, ce nu va place...sfaturi... numai bine!!!! |
Re: Nubira II
Frumoasa masina ta, si ingrijita! Imi place ca vrei sa mergi pe modificari cu gust, daca te apuci de eleroane tip "masa de calcat" deja esti trist... Ai xenon? Pune-i :D La exterior merg niste jante mai mari, folie toate geamurile, lasata mai jos...eventual bad-boy si clean lokk (fara bandouri si scrisuri), dar astea necesita si vopsire si e mai complicat. Te asteptam sa vedem upgradurile ce vor urma.
Spor la treaba, si cat mai multi km fara incidente! |
Quote:
multumesc...ma bucur ca-ti place masina mea....momentan nu am xenon...dar o sa vina si un bixenon de 4300...astept sa fac rost de bani sa-mi iau ceva mai bun, nu toate chinezariile care se ard repede...jantele raman astea momentan...mai mari?nu cred...poate pe viitor unele pe 15...mai mari nu..traim in romania...si la drumurile noastre nu se merita...bad-boy nu merge sa-i fac...si plus parerea mea nubira nu este de bad-boy..este mai eleganta are prea multe curbe...si bandourile si scrisurile nu le scot pt ca-mi plac;)....folie pe geamuri o sa vina si pe luneta...spate+luneta....si cu suspensia coborata stiu ca i-ar sta mult mai bine...dar e de gandit si aici...gropi,borduri,denivelari...toate extrem de MARI si o garda mica nu-ti face decat probleme cu asa ceva...la vara sper sa vina un set de amortizoare monroe gaz+ulei..si.....ramane de vazut.... numai bine!:!::!: |
da, sa fie bi-xenon! si mai mare de 4300 maxim 5000 sa nu iei ca pe ploaie nu vezi nimic. hm, poate cu bad boy ai dreptate, dar de lasat umpic se poate, nu foarte mult, dar cat sa aibe asa alta forma. bandouri ma refeream la cele de cauciuc, de pe exterior care sunt pe usi, cele cu nubira lasa-le ca-mi plac si mie :lol:
|
da si eu tot la bandourile dupa usa ziceam..imi plac;)...
|
5 Attachment(s)
azi nu aveam ce face si zisai sa mai umblu pe la masina un pic...si ma apucai sa-i schimb becurile(galbene) de la semnalizarile laterale cu unele cromate...
nu e cine stie ce...dar macar nu se mai vede acel bec galben si urat:evil:....peste cateva saptamani imi aduce cineva semnalizari laterale dectane smoke de astra G.... |
3 Attachment(s)
un mic update la triple...
|
ce bine arata 8)...bv ;) e bine ca nu ai luat mai inchisa la culoare ca aveai probleme cu politia dupa..
|
ms bolt...da stiu ...sper sa nu am nici asa...este la fel ca cea de pe geamuri...destul de deschisa si schimba aspectul mult, zic eu...nu e rau pt 10 min de munca...
|
Frumoasa masina si ingrijita! Felicitari ca ai grija de ea. La triple mergea sa innegresti partea rosie si sa lasi albul ala, se vede mult mai frumos zic eu. Poti incerca odata sa o schimbi daca dureaza doar 10 minute.;)
|
Ce procent ai la folia de geamuri?
Foarte frumos arată. Felicitări. Modificări cu gust. |
Quote:
multumesc Robert....mai...sincer sa fiu nu-mi place mie cum zici tu,adica parte rosie inegrita..e mai bine asa...si nu prea iti dai seama ca ar fi folie..in fine...imi e frica si asa de politie..sper sa nu am belele.... |
Quote:
multumesc...ma bucur ca-ti place!:D folia...nu stiu ce sa zic...nu este omologata...dar stiu ca este DARK, cea mai deschisa care o avea in magazin...ar mai fii 2 mai leschise L.Dark si L.L.Dark... |
Stai linistit ca pentru ce ai tu acolo nici dracu nu iti da amenda! Felicitari inca odata si frumoasa culoarea! Tine-o tot asa! Nici pana acum nu am ajuns sa imi cumpar ledurile alea de pozitii....:-)da ajung eu...:D
|
1 Attachment(s)
Quote:
cand vrei si daca vrei luam legatura si te ajut la montaj;)....asta daca vrei si tu...ms inca o data si bafta si tie;) si apropo de leduri... azi pe seara imi schimbai si becurile din bord cu leduri albe...parca e altceva...imi cer scuze pt poza e facuta cu telul si se vede urat...pe viu arata destul de bine.... |
3 Attachment(s)
poze...:oops:
|
Nubira 2 e o masina OK, am avut si eu una pe mana aproape jumatate de an...ce nu prea mi-a placut la ea este ca la o masina destul de noua nu au pus si eu un computer de bord, ceasurile de la bord nu sunt prea imbunatatite fata de modelul vechi si in general de gama Daewoo, etc...in concluzie este o masina bunicica, eleganta nu prea merge tuning pe ea (parerea mea) decat ceva foarte simplu !
Sa o conduci cu placere si multi KM fara incidente. |
da aici ai mare dreptate cu computerul de bord un minus destul de mare...masina fiind ok in mare...eu sunt super multumit de ea,nu am avut probleme cu ea....dar lipsa unui computer de bord se simte...si cum ai zis si tu cam tota gama daewoo a avut de pierdut si cu faptul ca masinile lor au avut la baza alte masini vechi si depasite tehnologic,daewoo doar "furand" diferite platforme de la alte masini...dar asta este...c`est la vie...
|
Voi va plangeti de computer si eu la Matiz din 2007 nu am avut nici martor de usi deschise...:-)s-au zgarcit coreeni astia si la un fir si un bec:rolleyes2. Merge mdificata masina doar ca trebuie facuta cat mai clean;) Bafta!
|
Stefy nu o mai tine pe LOW cu benzina ca strici pompa de benzina,se incalzeste prea tare,incearca sa ai mai tot timpu benzina pana la a 2 liniuta..;)...si punei folia aia pe spate 8) in rest imi place mult :ciggy:
|
Aveţi şi voi piticii voştri...
De ce computer de bord? Să ştiţi că este acolo si ca să ştii consumul? de care īţi vei da seama conducānd maşina. Nubira2 ca şi Nubira1 este o maşină foarte frumoasă. Părerea mea este că Daewoo nu a scos maşini hidoase. Toate au farmecul lor. |
eu o s-o tin cat mai clean masina...oricum nu-mi plac masinile "incarcate"...tot ce voi modifica la ea o sa fie ceva legat de detalii, pt ca detaliile conteaza8):twisted:
da BOLT, stiu cu benzina treaba...dar am fost putin in criza de bani:rolleyes2...si o sa vina si folia aia cat de curand..deocamdata ramane asa...de maine incep sesiunea la faculta...si e belea:???:sper ca pana in vara sa vina o folie omologata pe spate+luneta;) numai bine si bafta si voua! |
azi i-am bagat ulei in praguri si am schimbat o bieleta antiruliu pe dreapta fata...gata cu zomotele "suspecte" si deranjante:evil:...acum merge ca unsa;)
astept sa-mi fac ceva timp sa-i bag si in fetele de usi niste vaselina si pe urma un aluband ceva... si am terminat balciul:lol: |
6 Attachment(s)
poze...:-P:-P
curatenie de primavara:D:twisted::twisted: |
omule deci chiar imi place, e super ingrijita! spor la treaba in continuare. ai mai modificat ceva pe la ea? cum stai cu finantele? ca idei iti dam noi... :D
|
multumesc inca odata;)...deocamdata nu am mai modificat nimic la ea din lipsa de fonduri:sad::???:...am inceput examenele la facultate si na...asta e...
abia astept sa termin....sa iau vacanta si sa am timp destul numai pt ea:twisted: si sper si niste fonduri phare:twisted: pt o folie omologata pt inceput...si ar fi destule in proiect...bani sa fie... trebuie neaparat sa le dau o "spoiala" la jante ca nu le mai suport asa...am cateva zgarieturi pe ele si-mi stau pe creier:rolleyes2.... :idea::idea:dati-mi un sfat cum sa vopsesc jantele....le las tot asa...adica aceiasi culoare....o idee....:idea::idea::idea: eu le-as vrea ceva mai deschise la culoare...poate chiar o nuanta de alb...dar nu stiu daca i-ar sta bine.... sfaturi...pareri...sunt bine venite! numai bine! |
apropo...un stiker cu 4TUNING :twisted::twisted:de unde gasesc si eu?
stie cineva ceva....din craiova:rolleyes2 numai bine! |
daca ai drum prin Bucuresti gasesti aici, 5 lei modelu ala nou... iti trimit prin posta daca vrei, doar sa-mi lasi adresa pe PM.
|
Quote:
ai PM |
Quote:
numai bine! |
ce ziceti oameni buni...mai am un pic si trebuie sa scimb distributia....sa schimb si pompa de apa????:?:(este prima distributie pe care o schimb la ea...60 000 de KM)
am mai intrebat cativa mecanici de la Daewoo...si mi-au zis ca nu trebe sa o schimb acum...abia la 120 de mii... dar voiam si o parere de la voi...a avut cineva probleme cu pompa de apa dupa ce a schimbat distributia??? numai bine! |
Nu-i neaparata nevoie, insa cand o sa vrei sa o schimbi separat,
trebuie iar data distributia jos... (cel putin la cielo) |
Quote:
dar din ce am auzit nu ar fi probleme...cel putin la nubira... numai bine! |
schimbo sa nu ai surprize ca daca se gripeaza presupun ca stii ce patesti :sad: tot se umbla acolo schimba tot ce trebuie sa nu ai surprize lasa ce zic mecanici ca asa mi-a zis si mie unu si nu am schimbat-o,bine nu am probleme dar daca o schimbam stateam cum sufletu impacat ca este totul nou pe acolo ;) vezi sa schimbi si cureaua de la accesorii + intinzatorul de la accesori este ft important ala
|
2 Attachment(s)
Quote:
deocamdata raman pe varianta cu NU...adica nu o schimb...mai este si in functie de ce bani o sa am....da stiu..nici nu se punea problema sa nu schimb cureaua de la accesorii si rola...stiu ca sunt importante..si mai trebuia sa-i schimb si garnitura de chiuloasa caci imi pierde putin ulei..maxim 100 g la 10 mii KM...dar trebuie schimbata ca-mi sta pe creier si mai sta si motorul uns... in alta ordine de idei..ce ziceti...vreau sa-mi vopsesc jantele si nu prea stiu cum...la las tot la fel, adica aceeasi culoare...sau...eu as vrea o nuanta tot de gri dar o idee mai deschisa sau chiar alb..dar nu stiu daca o prinde... vreau sa-mi lasati o parere....am o poza modificata in photoshop:twisted: prima poza este originala...;) |
hm... modelul asta nu cred ca da bine pe alb... poate alt model de jante, ceva in multe spite si mai mari. legat de pompa de apa, si eu as zice sa o schimbi, sa stai linistit dupaia... zici ca nu dai acum bani pe pompa si daca (Doamne fereste!) se strica dai bani pe manopera+pompa. cum crezi, oricum nu e o tragedie daca o schimbi.
bafta! |
Eu zic o nuanta mai inchisa de gri chiar! Alb nu da bine. In primul rand nu te ajuta modelul si 2, e si culoarea masinii inchisa.
|
Are dreptate banzay, o nuanta mai inchisa de gri sau un argintiu mai deosebit!
|
problema este in felul urmator...mi-ati scimbat parerea..si nici nu vreau sa stau pe urma cu inima indoita ca Doamne fereste "pica" pompa:???:....asa ca mai bine o schimb si cu asta-basta;)....
si cu jantele aveti mare dreptate....nu-i sta deloc bine asa...cel mai bine le las tot asa..sau cum ati zis si voi poate o nuanta de argintiu sau gri mai frumos;)....cu alb nu ajuta deloc modelul jantei... multumesc mult baieti...;););) numai bine! |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:50. |
- Copyright 2026 4Tuning