![]() |
Adunarea audiofililor
ma gandeam sa facem si noi o adunare .... in fiecare joi prin pescarus...ce parere aveti....
|
Re: Adunare audiofililor
mai bine pe la ateneu...
|
Quote:
Ce ziceti, cine merge ? |
eu, dupa ce imi termin masina:D
|
Pai n-ai voie cu ea in sala.....:D
|
aaaa....
la ateneu :D pai la ateneu merg cand vreti voi dragilor :D |
Ai avut un moment blond. :lol:
Saxo... Sau trageti o fuga spre plaje pana la delfinariu sa se simta si pestisorul "in apele lui"? |
Avertisment amical :D
S-ar putea sa te dezamageasca C4-le. :lol: ---Editat--- |
unde si cand?? :):) eu sunt elev bun...nu vreau absente :):)
|
I'm in too ;) saxo daca e ceva sam dai tu un buzz pe YM daca e ceva ca eu joi vin spre ro :D Daca ca nu iese nimic ne vedem de 1 iulie la adunare...
|
excelenta idee... atat in ateneu cat si langa ;). sa speram ca la vara voi putea asista si eu :)
|
.....vad ca unii stiu mai multe decat mine....la ateneu??? adica in parcarea din fata ateneului... la ce ora??
|
si tu ai avut un moment blond? :D:D:D (glumesc...)
saxo sugera sa mearga lumea la ateneu... la concerte... si viperu, probabil ca sugera sa se stranga acolo, in fata... dupa mine, amandoua! |
Dak e vb. de audio ...EVO va fii acolo , doar sa hotarati mai rpd. ce si cum....sa nu o lalaim prea mult.
|
Daca e fara masini vii ?
|
propun joi ora 19:00 la urmatorul concert:
8 Iunie 19:00 Dirijor: Jin Wang Solista: Liliana Ciulei Barber - concertul pentru vioara Bernstein Missa biletele in zona centrala sunt 10ron. Deci, punem bazele Sound Quality Society ? :D |
io vin si cu bicicleta... de la oradea :D:D pe bune :)
|
deci serios acum.....cum,unde si cand ?:)
|
A zis viperu. Io merg
|
shit... dupa adimtere incep sa semnez si io :D ... 'till then, sa va distrati si sa "bazati" SQS ... aka Sound Quality Society :D:D
|
Re: Adunarea audiofililor
bun dar faza cu concertu e in gluma .......nu?! :)
|
va fii si o alta intalnire a audiofililor ptr ca as participa si eu chiar daca la asta nu pot ajunge...
|
Quote:
|
ideea lu swat-cat nu cred ca era sa mergem la concert...
in principiu vin, dar nu garantez |
da in principiu vin...dar cum a zis si mamut...eu credeam k adunarea va fi k sa putem discuta si sa mai invatam.....acum asa am inteles eu...mie asa mi ar fi placut sa purtam discutii cu teme acustice..:)..
|
Pai fara sa "auzi" ceva, discutiile ramin la stadiul de discutii.
Iar muzica din pacate se bazeaza tare mult pe ce auzi.... |
Ideea cu mersul la un concert nu e rea pt ca poti invata multe despre cum ar trebui sa se auda anumite instrumente.
|
Si cum muzica e cu instrumente......
|
cat tine concertul?? :)... sa imi iau niste pastile...
|
ok, vad ca entuziasmul este debordant, asa ca eu cu saxo mergem la concert vis-a-vis de ateneu la sala palatului - vama veche... :D
|
Nu mai aminati si voi nitel? eu maine seara am zboru si dabea sambata dimineata ajung acasa in romania :)
|
Ahmmzz...ok, concert concert...dar intalnire p bune , undeva... toti nebuni... nu se poate?
Ceva de genul celei dinainte de primul dbdrag...?Dar mult mai dezvoltata... |
cls21b_EVO: pai bun, sa se intalneasca toti nebuinii si sa faca ce??? sa se apuce sa dea in muzici? deja ar duce mult spre DB DRAG ceea ce nu are nimic in comun cu un audiofil.
Acesta intalnire, dupa cum o vad eu, ar putea sa fie ceva de genul: O intalnire strict a pasionatilor unde sa se poata prezenta si asculta cateva masini cu adevarat de SQ. Cativa din putinii acei oameni care stiu ce inseamna SQ sa poata explica ce au facut in masini si de ce. In cazul in care acesta intalnire va fi facuta publica si va venii tot poporul ca sa-si afiseze basii cat mai mari si cat mai puternici atunci totul se va transforma intr-un vacarm plin de distorsiuni. Nu mi-o luati in nume de rau. Si mie imi place basul si puterea dar o intalnire a audiofililor nu are nimic in comun cu decibelii. O intalnire de genul asta eu o vad mai degraba ca un curs din care oamenii pot sa invete cum si ce ar trebui sa se auda la un sistem dedicat AUDIOFIL. |
asta vreau si eu dj81bas ..;)...:)
|
pai si in cazul asta ce este de facut?
|
Din pacate mimic. Vom fi f. putini in sala.....
|
Bun....atunci eu nefiind pasionat SQ , propun celor ramasi ...un "vacarm plin de distorsiuni" ...undeva pe la Revolutiei/Constitutiei/Parcare H/Parcare Tratoria...ce ziceti ?
|
dar sa fie niste distorsiuni de calitate... :)
ideea cu ateneu e super buna, numai asa putem sa ne dam seama cum trebuie de fapt sa se auda. |
recunosc ideea cu ateneu e buna si practica...dar nu e tragere d inima pt asa ceva :)
|
ok, facem o intalnire azi ?
propun in parcarea din fata Casei Poporului la ora 19:00 cine confirma ? |
| All times are GMT +2. The time now is 14:37. |
- Copyright 2026 4Tuning