![]() |
Re: Tutoriale Adobe Photoshop
mah baieti am shi yo nevoie de un tutorial pt reflexii.....se ofera cineva sa ma ajute shi p mine pls...?;)
|
pentru tutoriale mai uitati-va pe tvr mai arata sambata despre randari, selectii etc. ;) :)
|
eeeeeee na la ce ora da p tvr 1 ???da nu stie nimeni un tutorial despre reflexiii...?sa il puna aici macar;)
|
:???: Care Aveti Sau Stiti Faceti Pls Un Tutorial Pt *fibra De Carbon* Ca Nu Ma Descurc....pls
|
Quote:
|
Quote:
tot pe www.photoshopchop.com gasesti ... |
Quote:
http://www.photo-chop.com/carbon.html |
cine are un tut sa fac aripile umflateee rau. pusese cineva ( nu mai stiu cine) un 350z cu niste aripi frumoase. cum se fac alea?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
unde trebue sa dau ca sa-mi apara ''Pattern name''?
|
Re: Intrebari si raspunsuri
poi faci define pathen si apoi dai fill-->>pathen-->si numele care l-ai pus apoi twrill ... erase ....etc
|
Quote:
leelo fii atent ce intreaba ;) |
1 Attachment(s)
am facut cum ati spus dar m-am impotmolit iar,cum fac ca sa imi dispara fibra din jurul capotei?
|
sus unde sunt alea cu file , edit , image , select etc .....
ii dai al select ---> Inverse si poi delete ......sper ca ai inteles .....;) |
sau puteai sa dai simplu un ctrl+shift+i:)....bafta in continuare....
|
vreau si eu un site cu masini modificate :mrgreen: pls
|
mah baieti am shi mare nevoie de cineva care stie un site sau ceva de unde pot sa dau jos 3D STUDIO MAX........am versiunea demo aksa dar nu merge pentru ca imi da direct sal activez....am incercat panaacum sute de seriale numbers dar tot degeaba nu imi mere de nici o culoare........va rog yo mult puteti sa mil dati careva sau dak nu un site ceva???;)
|
1 Attachment(s)
cum fac ca sa nu se mai cunoasca cum am pus spoilerul cel nou?
|
incerci sa apropii cat mai mult culorile ... te joci cu brightness
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cum fac reflexile pt masina asta???(la prag)
|
pai copiezi bucata de ciment , o faci layer , dai overlay si incepi sa o rotesti si sa tragi de ea pana o sa para real ;) si te mai joci si la opacity
|
mai baieti....cum ma joc si eu din pen tool?
k nu prea reusesc... si tare as cvrea sa fac si eu macar o parte din elemente.... nu stie nimeni vreun tutorial,sau sa imi explice macar pe scurt? |
am o intrebare: mi-am instalat photoshop cs2-ule... bun.. la cs daca apasai ctrl+click pe layer se slecta portiunea pe unde era layerul(o chestie foarte utila pe care am folosit-o de multe ori) la cs2 nu mai merge treaba.. si nu stiu dc :/ nu stie nimeni cum se face?
|
@ra_2fast4u: merge si la cs2 , dar trebuie sa "duci" crusorul thumbnail'ului din fata layerului , apesi ctrl si apoi 1 x click :) ! Dak nu merge mai vb pe net ...
|
mah am shi yo o problema nu eeste in materie de tuning auto............am de facut niste prezentari flash....shi ma intrebam dak nu cumva stiti careva un torent sau ceva care sa imi dea niste prezentarui facute misto moca......va rog yo mult de tot sa ma ajutati shi pe mine....ca am cautat pe google ca disperatul shi nu am gasit nimic.......
VA MULTUMESC....;) |
Quote:
|
ms mult;)...............
|
Quote:
www.carandmodel.ro |
lilu cred ca vrei sa spui www.carandmodel.com
|
Am si eu o intrebare , dak am o portiune si vreau sa o ''carbonizez'', este singura metoda de a pune carbon pe o portiune(metoda prezentata aici) sau pot pune mai usor selectand poriunea dorita si ii dau carbon pattern?Vreu sa stiu dak se schimba ceva(in bine sau in rau)?
|
pai mai cand vrei sa faci carbon........ mai usor este sa iei din alta parte shi sa pui pe o portiune deja selectata....prin felul asta iese shi mai mijto dar shi mai real....nush dar asta e parerea mea......dak altii cred altfel....prin pattern nu ies intotdeauna asa de bene liniile alea care caracterizeaza carbonul...;)
|
Si cum se face ce ai zis u?
Dak ai putea sa pui si nijte poze cu c faci |
Cum pun culoarea spoilerului la fel cu a masinii.Am incercat cu britghtness/contrast hue/saturation
|
exact asa ... dar inainte dai `desaturate`
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
in sf am inteles cum e cu carbonu' dar dami si mie folia aia de carbon te rog :)
|
1 Attachment(s)
Uite una mai buna...
|
Quote:
|
Mai am inca o intrebare http://www.digimods.co.uk/tutorials/tutorials.htm
am facut si eu pana la airbrush, ca de acolo m-am incurcat, nu am stiut ce e airbrush, ma poate ajuta cineva? |
| All times are GMT +2. The time now is 04:36. |
- Copyright 2026 4Tuning