![]() |
Plecarea la Bucuresti - 18 septembrie (topic inchis)
Am facut acest topic sa ne organizam din timp care cum si cu cine plecam ...
Eu si Carla mergem cu BoSSul3tz cu masina ... Gabi am inteles ca merge cu Mikey si cu prietenele...restu nush ... haideti sa ne hotaram cam cand plecam ...sa plecam in coloana ! :wink: |
Eu merg cu mikey 100 % (doar sa nu se razgandeasca el, sa nu mai vrea sa mearga :wink:). Daca Grig (LAM) va veni cu Oltcitul de curse, atunci vor avea loc si prietenele (a mea si a lui Andi - mikey).
Restul... Nu stiu. Sper sa mai fie masini si sa mergem toti. |
ar fi bine sa mergem cat mai multi si in coloana cu masinile :lol:
|
Pai... daca merge Andi cu BMW-u', ranzi cu BMW-u', Bossu' cu Dacia si Grig cu Oltcitu'... sunt deja 4 masini.
La ranzi cica e Teo (Kitana), Ratza (g-spott), Ale si Ion (Pericol[oso]:)), deci e full. Alex, tu sigur mergi cu Bossu' ? PS: la drumu' asta tre' sa tina cineva in masina ceva :wink: Noi avem deja steagu' :) |
eu si carla mergem sigur cu bossuletzu ..am vorbit in seara asta cu el si am stabilit cat sa punem la benzina si bla bla ... iar acel ceva in tinem la noi :lol: :wink: dar despre asta vb la bloc ca aici ne vad \"dusmanii\" si stricam surpriza :lol:
|
Deci voi sunteti aranjati. Mai e un loc la Dorin, pentru Tara? Cred ca o sa vrea sa mearga si el.
PS: supriza e anuntata, da' nu se stie ce e. Lu' Florica i-am zis de la Alexandria, si stie ca e pentru ei :wink: |
Re:
Quote:
asta numai el poate spune maine probabil ... iar despre surpriza stiam ca e anuntata...dar hai sa nu mai vb despre ea ca parca vad ca incep nebunii sa ne traga de limba :lol: :lol: :lol: |
Guys! ;) cum sa nu-l iau eu pe DOMNU ADDICT :D hahahahha..ca doar si-a facut incalzirea in cea verde.. hahahahahah...
pai si noi cam astia suntem.. JE, ADDICT, Al3x si kandia.. DAR hai sa mergem mai multz.. atzi vazut ce mijto au venit baietzii de la Bucale?.. luatzi aminte.. :x |
pai suntem 2 masini pline care merg sigur pana acum
Bmw ursuletz al lu` andy in care sunt : Andy , Gabi si prietenele lor :lol: Dacia lu` BoSsuL3TZ in care sunt : BoSsuL3TZ , Eu, Kandya si Add|ct ... si Grig cu oltcitul daca merge... si am inteles ca ar mai fi : Astra Carvan sau Bmw Rechin al lu` Ranzi in care sunt : Ranzi , Kitana , G-Spott , Pericol si inca unu(nu mai retin exact cine :oops: ) ... tre sa vorbim cu DJ-35-GAB si Cioara sa mergem toti ...sa mergem in coloana cum au venit baietii de la Bucuresti! asta in cazul in care vor sa mearga cu noi ... :roll: ramane de vazut ! :wink: |
GAB-u' a zis ca merge la Baneasa, iar Cioara... probabil va merge cu Cosworthu'... pe platforma :lol:
|
stiu k sunt off topic rau de tot...dar chemati si niste oltence fierbinti :twisted: :twisted: :twisted: mai vreau sa fac poze ku ele...
PS:pt cei kare nu sau prins...vorbesc despre olticuri 8) pentru postul urmator al lui Gabi: puteam sa ratez ocazia?!?! 8) :roll: :lol: :lol: :lol: |
Tot offtopic:
Speed': am vazut ca te-ai pozat cu toate :wink: |
Jur ca as merge si eu (asa ... sa ma uit :roll: ) dar sunt 2 probleme:
1-banii 2-restantele! nush ce sa fac ... |
pai nu le termini pana pe 18?.. si oricum iei si tu o pauza :lol: ca doar nu mori o zi.. cu banii nu cred ca va fi problema.. sigur se vor gasi 3 oameni care sa mearga cu tine.. si ii bagi la plata :D
Hai frate cu noi :) sa vezi distractie pe capul nostru ;) |
de pe 18 in colo mai am inca 2 examene! nu stiu sigur ... sa vb cu ai mei sa vad ce pauze pot sa scot!
ca eu as merge si m-ar lasa dar dupe aia mi-ar striga ca din cauza asta nu am luat rest! |
vezi ce faci.. cum faci ;) multa bafta la examene..
|
Quote:
|
va zisei ... incerc ...adica fac tot posibilul sa vin, dar nu promit nimik!
nush cum sa fac sa fie bine ... oricum o sa va anuntz inainte sigur 100%!! Bossuletz: 10x mult! |
mijto ma...se comenteaza aicea de mine care cu cine mergem la cursa de la bucale(si acu` o sa faca lumea baza de mine si o sa zica : - Cine o mai fi si asta ca n`am mai vazuto`? :D ...de unde stie ea chestiiuni legate de masini :lol: )..si io nici nu m`am uitat.. :cry: ..najpa!...ma o sa fie mijto...sa vedem insa daca o \"bate\" pe asta de la craiova..care dupa parerea mea a iesit destul de mijto 8)
|
Re:
Quote:
|
singurica singurica nu ramaneam eu..stai tu calm :bored: se gasea p`acilea vre`un bine`voitor...nu?..just kiddin`...merciku` mult pt invitatzie...urma faza: You`re The Best..So Fuck The Rest!..pe care n`o scriu nici sa ma platitzi :pistoles: ...ca datzi cat datzi? :D
|
ce frumoasa-i dragostea asta.. ;) tzuci la amandoi ca-mi suntetzi dragi! :lol:
|
juve: incearca sa rezolvi problemele pe care le ai. Iti spun ca deplasarea merita 100 %!
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
pai nu poate ca a lovit taso astra si nu cred ca mai are cum sa le faca pe amandoua... + ca a avut super ghinioane acum doua zile si nu se stie daca mai merge
|
Vorbitzi ma cu Marian.. oricum iesitzi mai ieftin..
BTW Al3xius.. s-ar putea sa fim 5 in masina.. m-a rugat un prieten sa-l iau si pe el pana'n Bucuresti.. deci va fi si mai putzin ;) in jur de 180 de mii.. ramane de vazut.. hai ma nu va pierdetzi sperantza.. cu sigurantza vom gasi noi pe cineva care sa mearga.. |
Re:
eu o sa vin sigur la baneasa,va veni si cioara dar nu cred ca va merge cu fordul acolo pt ca are ceva probleme...statzi linistiti ca o sa strangem mai multe masini...o sa mergem cel putzin 10-15 masini...gabi daca vrei sa imi zici ceva nr meu este 0741310850 pa pa
|
io am niste probleme la masina, nu vreau sa merg doar ca sa privesc, asa ca daca le rezolv, vin si eu. cand rez cu masina va zic si ce locuri libere mai am.
|
GAB-ule: ar fi marfa sa mergem 10-15 masini in coloana, dar problema e viteza. Nu toate masinile se pot tine la o viteza de... hai sa zicem 130-140 km/h pe o distanta (de cativa km). Trebuie abordata o viteza cat de cat acceptabila si pentru Dacii, Oltcituri, etc. Cei de la Bucuresti au venit cel putin 35 de masini (in coloana) si dupa ei s-au tinut si Dacii, si o duba... Asta-i toata chestia.
|
Re:
stai ma linistit ca daca vorbim ca mergem in coloana,in coloana mergem!!!pentru ca drept sa iti spun nici eu nu m-as tine de cioara care face 1 ora si 25 de minute !o sa mearga multi iti zic eu si o sa fie misto!!!bye bye
|
Re:
Quote:
p.s. sorry pentru ranzi si masina lui ! ontopic : GAB`ule daca e mergem toti in coloana dar singura problema e sa ne tinem unii de altii ca de ex BoSsuL3TZ e cu dacia ...daca merge Bubu_21 cu oltcitu ...eu nu se pot tine la viteze mari ...oricum mai vorbim pana atunci ! :wink: |
poate cioara chiar face craiova-bucuresti in 1:25 min ...gandeste-te ca aproape jumatate din drum e autostrada ... in fine nu are rost sa ne certam pe tema asta ...si sunt rugati doar cei CARE MERG LA BUCURESTI sa posteze aici !
|
OFF TOPIC again, dar nu m-am putut abtine:
Se poate face craiova-bucuresti in 1 si 25 de min, mai ales cu masina lui cioara!!! Calculul este urmatorul: se masoara distanta de la borcanul de politie de la metro si pana la intrarea in Buc - cand treci pe sub indicatoarele alea cu sf de autostrada - care este de 223km. 223 km in 85 minute inseamna o viteza medie de 157km/h Autostrada incepe din pitesti la km 114 si se termina la intrarea in buc la km 9 - asta insemna 105 km - aproximativ jumate din distanta totala. Si atunci: pe autostrada o medie de 170km/h - mers 140-200km/h Deci pe Craiova- Pitesti mai ramane de scos 144km/h medie. Iti dai seama ca nu poti scoate media asta ziua in amiaza mare, dar intre orele 3-5 ale dimineti este perfect plauzibil!!! Ps: juve - acum 6 ani faceam Cr-Buc impreuna cu un prieten din Slatina (Vagu` - pt cunoscatori) - care avea CIELO - in 1h si 30min - si nu s-a intamplat doar o data!!!!! Later edit: mesajul era o replica la ce a spus juve, dar se pare ca si-a retras cuvintele!!! Numai bine!! |
ontopic : lemeleule tu mergi ? :roll:
|
Mi-as dori sa merg dar nu pot - in noiembrie am un examen f. important si f. greu si trebuie tras tare! That`s life!! :cry:
Astept sa vad poze si filmulete, asa ca aveti grija!!!! |
eu una o sa vin .. adikao sa fiu deja acolo..
de joi ma mutin buc :) |
Re:
PT.lemeleul!VAG-ul este unul dintre cei mai buni soferi pe care i-am vazut in viatza mea.pe cielo il facea pe cioara pe 1 si 2.eu cu cioara ne-am intanlit cu el inainte de cursa de pe 28 la slatina si l-am ovationat in fatza prietenilor:)si daca e vreunul pe aici care nu crede ca se poate face o ora si 25 pana la bucuresti ii zic lui cioara sa il ia o data cu el pana acolo.....bye bye
|
Nu-i imposibil... Si KOS-u' facea recorduri d'astea...
|
Re:
Quote:
Scuze de offtopic! Numai bine! |
| All times are GMT +2. The time now is 22:47. |
- Copyright 2026 4Tuning