![]() |
Machetele mele - cata_mcd
1 Attachment(s)
Din motive lesne de inteles,am decis sa-mi prezint si eu colectia de machete.Nu este foarte bogata,dar este in crestere.Ca orice colectie trebuie sa inceapa de undeva...
Colectia este mai mare,dar momentan este singura poza care o am.Revin mai tarziu cu mai multe poze... |
Re: Machetele mele-Cata_MCD
Bine ai venit. Frumos ce am vazut pana acum. Asteptam si celelalte poze.
|
7 Attachment(s)
Prima prezentare:
Renault 12 Gordini 1/18-Solido Audi R8 R/C 1/18 Audi R8,dat fiind ca este R/C,calitatea lui nu este superioara,dar detaliile sunt foarte bine puse in valoare. |
5 Attachment(s)
A sosit vremea sa pun niste poze cu toata colectia.Nu e mare,dar e in crestere si e a mea :D.Majoritatea sunt 1/43,de la Bburago,ceva MotorMax,Solido,Hot Wheels,etc.
|
Bun venit ! Prezinti te rog, cand poti, acel Ford rosu cu flacari albe ? :-) Bafta.
|
Frumoase machetele, am si eu Bburago-urile 1:43, alea-mi plac cel mai mult de la tine.
|
Bine ai venit ! Frumoasă colecţia :D încet încet se adună :D
|
Re: Machetele mele - cata_mcd
9 Attachment(s)
Salutare.Astazi,doua dintre preferatele mele:
1949 Ford Custom Street Rod 1/39 New York Limo Lincoln Town Car Ford-ul a fost cumparat de la o benzinarie din Buc.,iar Lincoln-ul este suvenir de pe aeroportul J.F.K. din New York.Nu sunt produse de o firma de renume,dar sunt "collectibles" si asta e tot ce conteaza.. |
Ce speriata se uita pisica in ultima poza :)
|
Bine ai venit!!!
Frumoasa colectia ta, mai ales limo!!! Bafta in continuare si astept noi prezentari!! |
8 Attachment(s)
Salutare.Azi doua machete nu chiar asa speciale,dar totodata nu se pot omite.
Ferrari F50 1/43 Shell Edition de la Maisto,castigat la Shell,acum ceva vreme,din puncte :D.Macheta nu e prea detaliata dar se poate trece la categoria "collectibles". Chrysler PT Cruiser 1/43 de la Boley Corp.,produs pt reprezentatele Chrysler.A venit din U.S. acum ceva vreme si este una din machetele mele preferate. |
Frumos Fordul, mai ales in stilul asta: flamed :-) Si apropo, vezi ca F50 nu e 1/43, este 1/38, daca este din colectia Maisto Shell ;) Interesant si ca ai castigat-o, nici macar nu stiam ca Shell a avut o astfel de promotie ....
|
Da,scuze,ma gandeam la altceva,Ferrari F50 e 1/39.:D
|
Imi plac limuzina si Ford-ul (astea mai mult) PT Cruiser am si eu si cateva Ferrari din alea.
|
Frumos Ferrari la orice scara!!
Eu nu am apucat sa mai iau nimic din punctele alea.. |
8 Attachment(s)
Sper ca nu se supara nimeni dar cred ca si R/C-urile sunt tot machete si azi o sa prezint 2 dintre ele: Audi RS4 si Lamborghini Reventon.Dintre cele doua,RS4-le e un pic mai complex,avand roti de cauciuc,diferential,suspensii pe toate 4 rotile si lumini fata-spate.A si sa nu uit,buton de turbo la maneta :D...
|
Faine RC-urile tale, mai ales Audi RS4 e beton.
|
Am si eu o rugaminte la voi.Din cauza faptului ca locuiesc "in hell",prin Valea Jiului nu prea se gasesc magazine cu machete,asa ca singurele achizitii pe care le pot face sunt on-line.Spuneti-mi si mie niste site-uri de unde pot face asta,in afara de Autoart.Scuze de off-topic.
|
|
Foarte tari ultimile doua in special Audi, felicitari!!!
|
10 Attachment(s)
Pt astazi,doua machete foarte speciale pentru mine,la scara 1/18.
Bmw M3 Coupe de la MotorMax,o macheta pe care mi-am dorit-o de mult,pacat ca nu este foarte detaliata,are doar plafonul din imitatie de carbon. C5 Corvette de la Hot Wheels a venit din U.S. intr-o vopsea Limited Edition care se numeste Cherry Red si e minunata.Macheta e detaliata,cu arbore cardanic care se invarte,suspensii si alte minunele. |
foarte faine. culoarea la corvette este superba. bafta in continuare:)
|
Superb Bmw-ul, frumos pe alb si cu carbon!!!
|
8 Attachment(s)
Salutare tuturor.Astazi,doua R/C-uri mai speciale:un Bmw X5 si un Bugatti Veyron.Nu stiu ce scara sunt exact,dar am pus si macheta 1/18 ca sa vedeti diferenta.
|
sunt tari amandoua, ce urmeaza??
|
Frumoase toate...:Dsucces
|
3 luni de zile de la ultima postare...
|
6 Attachment(s)
Cu scuzele de rigoare pentru absenta indelungata,continui cu doua machete publicitare,un Mercedes Actros si un MAN,achizitionate din magazinele al carui nume se afla pe ele,situate in Anglia.Nu sunt machete de la vreo firma anume,sunt cam rudimentare,dar tot machete se cheama.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:51. |
- Copyright 2026 4Tuning