Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Satu Mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu.html)
-   -   Un loc pt vecinii nostrii din baia mare (https://forum.4tuning.ro/195-satu/18442-loc-pt-vecinii-nostrii-baia.html)

juana_man 05-06-06 09:15

Un loc pt vecinii nostrii din baia mare

am deschis acest thread pt a avea si vecinii nostrii din baia mare un loc unde sa tina legatura cu noi!
am auzit k si in baia mare sa va organiza ceva la aeroport!

holdo 05-06-06 09:58

Re: Un loc pt vecinii nostrii din baia mare

asa scrietine sa na cunoastem....si poate la urmatorul eveniment mergem impreuna :)

3SGE 05-06-06 22:36

sper sa ne intalnim cu totii cand se va organiza la aeroport la baia mare. Au fost prin toamna dar nu prea ati venit pe aici :(

juana_man 06-06-06 08:44

am auzit k prin 25 se va organiza ceva la voi p aeroport, e adevarat?

juana_man 06-06-06 10:18

2 Attachment(s)
vecinii nostri din mm la 4tuning oradea

3SGE 06-06-06 12:01

eu inca nu am auzit dar fii sigur ca va anunt cand va fii :D abia astept!

Yackone 08-06-06 01:06

pe durata verii o sa fiu si eu membru la baia mare;) salutari baietilor de la pro street tuning;)

juana_man 08-06-06 09:08

@yackone bun venit si.......

Yackone 06-08-06 19:15

salut baieti...daca aveti drum prin baia mare...ma gasiti prin zona....in general pe la garaj la pro street tuning....bafta;)

protuning 08-08-06 23:15

Quote:

Originally Posted by Yackone
pe durata verii o sa fiu si eu membru la baia mare;) salutari baietilor de la pro street tuning;)

salut yakone!sper sa-ti iasa masina belea!si sa faci culoarea de care am vorbit!!!

holdo 07-09-06 17:57

salutare!!! baieti ne puteti arata cateva lucrari iesite din atelierul pro street tuning sa avem si noi idee cam ce e pacolo :)
poate va facem o vizita si noi ....avem doritori de bodykituri

BH-15-RIC 07-09-06 21:35

Pentru ca ni se tot sterg posturile legate de show va facem aici o invitatie si celor din SATU MARE si celor din BAIA MARE la showul din 24 sept. de la aeroportul ORADEA ! ;) Vor fi de toate si pentru toti !!!!!!!!!!!!!

Inclusiv vine o echipa de profesionisti de drift din UNGARIA asa ca va asteptam in numar cit mai mare !!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

protuning 08-09-06 22:57

Quote:

Originally Posted by holdo (Post 546746)
salutare!!! baieti ne puteti arata cateva lucrari iesite din atelierul pro street tuning sa avem si noi idee cam ce e pacolo :)
poate va facem o vizita si noi ....avem doritori de bodykituri

salut ! sunt Robert de la pro street tuning din baia mare si am onoarea sa va invit sa vedeti lucrarile noastre pe lincul asta:https://forum.4tuning.ro/530-firme-piese-auto/10729-produse-tuning.html .aici veti-vedea in permanenta noutati facute de noi!in rest va astept in baia mare daca umblati pe acolo!cu respect !

Alex2Fast4U 09-09-06 03:57

Quote:

Originally Posted by BH-15-RIC (Post 546960)
Pentru ca ni se tot sterg posturile legate de show va facem aici o invitatie si celor din SATU MARE si celor din BAIA MARE la showul din 24 sept. de la aeroportul ORADEA ! ;) Vor fi de toate si pentru toti !!!!!!!!!!!!!

Inclusiv vine o echipa de profesionisti de drift din UNGARIA asa ca va asteptam in numar cit mai mare !!!!!!!!!!!!!!!!!!;)

Si cat o sa fie intrarea... de la ce ora incepe.. ?? cat tine.. ?? shi chestii de astea.. nishte detalii ... :) k suna tentant :P

BH-15-RIC 09-09-06 10:43

2 Attachment(s)
Uite Afisul Oficial Si Si Daca Ai Nevoie De Informatii Suplimentare Contacteaza_ne !!!;)

raul_rebelul2005 12-09-06 19:24

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 548188)
salut ! sunt Robert de la pro street tuning din baia mare si am onoarea sa va invit sa vedeti lucrarile noastre pe lincul asta:https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=10729 .aici veti-vedea in permanenta noutati facute de noi!in rest va astept in baia mare daca umblati pe acolo!cu respect !

Salut,cam pe unde vine sediul vostru in Baia Mare???Mi-ar trebui si mie spoiler fata,spate si parguri pt.bmw-ul(ursulet) meu,ca aici la noi in oras nu gasesti nimik.....tinem legatura.....pa.

holdo 13-09-06 08:12

o sa imi fac poze la masina ....si poate gasim ceva si pt ea :)

in legatura cu show-ul organizat la Oradea pe 24 ......cine o sa fie prezent dintre voi :) oricum treceti prin SM am putea merge impreuna! astept raspuns de la voi! numai bine pa!

holdo 16-09-06 10:34

noh baieti ...nu va place ideea?

raul_rebelul2005 16-09-06 13:03

Mie imi place ideea holdo numa vad ca baimarenii nu zic nimik....

Alex2Fast4U 16-09-06 22:42

dati-le shi voi un PM... k cine stie knd se uita shi ei p`aci pe la noi.. io zik k ii o idee buna.. makar mergem mai multi impreuna..

protuning 16-09-06 23:52

Quote:

Originally Posted by Alex2Fast4U (Post 556056)
dati-le shi voi un PM... k cine stie knd se uita shi ei p`aci pe la noi.. io zik k ii o idee buna.. makar mergem mai multi impreuna..

salut baieti! eu incerc sa ajung cumva .problema mea este ca sambata am o nunta si nu stiu daca reusesc sa ajung.si daca ma duc merg doar ca spectator!!!mai vorbim salut!

BH-15-RIC 17-09-06 12:36

PROTUNING incearca sa aduni si alti meseriasi de prin BAIA MARE caci aveti ceva masini pe acolo si ar fi pacat sa nu le vaca si oradenii !!!!!

raul_rebelul2005 17-09-06 19:42

da protuning,aveti masini faine si voi si ar fi bine sa veniti si voi la Oradea,sa fim cati mai multi....

BH-15-RIC 17-09-06 22:34

Iar acum surpriza care am hotarit sa o dezvaluim totusi ca fiind cireasa de pe tort VOM AVEA PREZENT IN PREMIERA NATIONALA UN DRAGSTER DIN UNGARIA si anume cel prezent in poza !!!!!!!!!!!!!!!!!

Masina are 900+ CP si face 400 de metri in sub 9 secunde
Sa vedem cine vrea sa concureze cu el...

Poza cu animalu o aveti aici http://********************/forum/viewtopic.php?t=22

holdo 18-09-06 16:32

protuning....si eu de spectator ma duc asa ca nu o sa fii singurul :) ideea e ca daca si asa mergem in acelasi loc dc sa nu mergem impreuna. daca mai stii lume care vine eventual vb cu ei ar fi fain sa mergem multi in coloana sa se vada ca ceva se intampla. numai bine Pa!

1300Racing 18-09-06 20:24

cand se face cursa pe aeroport in BM sa anuntati ca venim si de la dej

tot respectu

protuning 22-09-06 14:56

2 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by holdo (Post 558193)
protuning....si eu de spectator ma duc asa ca nu o sa fii singurul :) ideea e ca daca si asa mergem in acelasi loc dc sa nu mergem impreuna. daca mai stii lume care vine eventual vb cu ei ar fi fain sa mergem multi in coloana sa se vada ca ceva se intampla. numai bine Pa!

salut baieti! da holdo ar fii superfain ce zici tu dar din pacate nu am fost pregatit pt mersul la oradea!!! si cea mai proasta afza e ca nu avem cu ce sa ne prezentam la oradea.si sa zicem ca si daca am avea cate una sau alta proprietarii nu sunt pasionati in asa masura in cat sa participe la astfel da evenimente.sincer ma cam doare si pe mine dar asta e .las ca m-am apucat si eu de masina mea si cand o termin va promit ca nu va fii eveniment la care nuvoi participa!!! si de acolo cine vine bine cine nu pa!eu voi incerca sa ma duc ca nu pot sa stau acas i-mi fierbe sangele si abia astept sa fiu acolo.holdo daca aflu din timp ceva sigur atunci vom merge impreuna!!!mersi

ps pun niste poze cu masina mea,mi se rupe sufletu cand o vad in bucati dar nu voi regreta !!!!

raul_rebelul2005 22-09-06 19:52

Protuning faina masinuta,pacat ca ii cum ii ......da ce ford ii???siera cumva??si ce motor ai in el,dane si noua niste detalii.....bine zicea holdo sa mergem in coloana numa ca eu o sa ma duc de sambata la Oradea,dar la intoarcere putem sa venim impreuna.....in coloana,dar fara prostii......

Yackone 27-09-06 03:42

protuning...crestem noi mari:twisted: ...prietenii stiu de ce;)

All times are GMT +2. The time now is 13:36.

- Copyright 2026 4Tuning