Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAY Revenge Oradea (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea.html)
-   -   Nu ma asteptam..... (https://forum.4tuning.ro/196-4tuningday-revenge-oradea/18431-asteptam.html)

mutzu 05-06-06 00:11

Nu ma asteptam.....

EDIT by Gratzian

SEFU'... ti-am explicat de mai multe ori... la Oradea chiar ti-am si desenat:

NU EXISTA LOCUL 2 la sistemul eliminatoriu piramidal...
NU ca nu l-am dat noi... Nu exista, pur si simplu...
mai gandeste-te inainte de mai da navala...

DaBotta 05-06-06 00:21

Re: Nu ma asteptam.....

mutzu cu ce masina ai participat !?

AR06SVF 05-06-06 07:24

Saxo din semnatura - la A1.

F.R.Sonic 05-06-06 07:25

cu citroenul din semnatura... cu saxo. A mers super bine mig-u ala!! Suntem mandri de tine muicane! La mai mare!!

juana_man 05-06-06 10:39

si eu am intrat singur in masina la poarta si mi-a cerut 300 mii lei dc?am fost singur.bine pt participare, dar dc mi-au dat numai un singur bilet atunci?

radu_lkv 05-06-06 14:23

si eu la fel :???:

DaBotta 05-06-06 14:26

radu am inteles ca te-o facut UFO`u ( SPEEDSTER ) dar a avut nevoie de NOS. Probabil ca la faza cu biletele , vina a fost a organizatorilor ca nu i-au instruit cum trebuie pe cei de la poarta , alta explicatie nu am. cei de la poarta stiau ca ii 300.000 sau cine stie.

DaBotta 05-06-06 14:35

Atunci who knows

eRwin 05-06-06 14:35

9 Attachment(s)
Cu ce masina ai concurat? (culoare si marca)
Poate am prins-o si pe ea, ca pe cele de mai jos:

juana_man 05-06-06 14:38

ai ceva cu golfu galben de vtm???:D d la drift

EVOLUTION8 05-06-06 14:43

Quote:

Originally Posted by DaBotta
radu am inteles ca te-o facut UFO`u ( SPEEDSTER ) dar a avut nevoie de NOS. Probabil ca la faza cu biletele , vina a fost a organizatorilor ca nu i-au instruit cum trebuie pe cei de la poarta , alta explicatie nu am. cei de la poarta stiau ca ii 300.000 sau cine stie.

S-au dat ultima oara,dar nu in concurs,a fost o cursa la libere(nu asta e important) si l-a facut Speedsterul(cu nos) cu nici un bot de masina.Oricum victoria e vixtorie si Speedster-ul a trecut primul linia celor 400 de m.

DaBotta 05-06-06 14:46

4 Attachment(s)
Iote aici 2 poze
si 2 poze cu (a)manta :)

juana mi se pare mie sau masina de la semnatura ta nu prea seamana cu acest Golfuletz ?

DaBotta 05-06-06 14:47

EVOLUTION8 Corect !

juana_man 05-06-06 14:48

:D:D:D masinuta de la semnatura e un polo kre ink nu e vopsit :(

AleXXL 05-06-06 14:50

Quote:

Originally Posted by DaBotta
Iote aici 2 poze
si 2 poze cu (a)manta :)

juana mi se pare mie sau masina de la semnatura ta nu prea seamana cu acest Golfuletz ?

cel cu care a venit e golful preparat pt.vtm ... :D
cel din semnatura inca nu e gata dupa cate am intzeles ...
i`m right ?! :D

eRwin 05-06-06 15:09

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by juana_man
ai ceva cu golfu galben de vtm???:D d la drift

Binenteles :D

mutzu 05-06-06 15:41

Quote:

Originally Posted by eRwin
Cu ce masina ai concurat? (culoare si marca)
Poate am prins-o si pe ea, ca pe cele de mai jos:

Citroen Saxo, argintiu, nr de HD

Va rog frumos, tineti la subiect.
Faraoff

intel23 05-06-06 15:44

mutzu da mailu tau sau adresa ca-ti trimit io o felicitare. :))

intel23 05-06-06 16:00

2 Attachment(s)
tu ai avut doua bibelouri in masina... or considerat ca nu mai iti trebuie.

mutzu 05-06-06 16:04

Quote:

Originally Posted by intel23
tu ai avut doua bibelouri in masina... or considerat ca nu mai iti trebuie.

Lasa tu aia.
A fost prima participare.
Am reusit un loc 2.(CU MASINA STOCK,nici macar filtru sau alte prostii)
Si nu am diploma sa arat la copii.:)
Alta data nici nu mai particip.

DaBotta 05-06-06 16:44

ROMANIAAAAA TREZESTE-TE , da asa numa in ciuda p**** sa va zic ceva ? momentan la Oradea ii un soare de imi vine sa imi bag p.... , de ce nu putea ieri sa fie soarele asta !? :(

valib 05-06-06 16:47

laser frate....
la salonta ploua incet...deci vine ploaia si la voi imediat...putintica rabdare...

DaBotta 05-06-06 16:50

NUUU sa nu ploua iar , ca m-am cam saturat de ploaia asta de ***

Al3xius 05-06-06 16:55

Cine are mai multe poze sa faca un topic separat cu "poze si filmulete de la eveniment" pls ! :D

Dj_Sotty 05-06-06 17:03

este deja unu!!!

Alex_Alfa 05-06-06 17:06

poze cu liniutele sunt??

intel23 05-06-06 17:16

Io nu ma asteptam sa fac AlfaRomeo ala mic cu nr. BH... Am vrut sa ma dau cu Renault 9 , am mers in paralel pana aproape de start si acolo m-am trezit cu un AlfaRomeo in dreapta... Ma asteptam sa ma faca CRX-ul cu nr. de AR WTL. Regretul ce il am e ca nu mi-am usurat masina deloc... aveam bagaje/woofer/bancheta , unde sa le las ? Poate pe viitor se face un fel de "garderoba" .

Gratzian 05-06-06 19:32

mutzu:
on-topic: NU EXISTA LOCUL 2, LA sistemul piramidal elimnatoriu.
intaleg ca nu ai mai participat niciodata la nici o cursa, dar puteai sa citesti sa te documentezi un pic

off-topic:
M.T.M. pareai mai serios...
inainte de a te avanta in concluzii, asteapta putin sa strangi datele... inca nu am prezentat nici o situatie, ok?
suntem pe drum, am oprit la un restaurant sa manacm...

foarte rautaciosi sunteti

M.T.M. 05-06-06 19:48

ca de obicei Gratian sterge posturile care nu ii convin.....

Las pe altii sa comenteze eu numai am ce sa adaug.

M.T.M. 05-06-06 19:58

mai adaug ceva..... mai incolo

Gratzian 05-06-06 20:02

foarte bine asa...
e si mai corect ca inainte de a va arunca sa va legati de unele puncte, sa fiti siguri ca vedeti ansamblul...
inca nu am fcut nici un anunt oficial...
o sa trebuiasca sa anuntam castigatorii, timpii, premiile, modul de ridicare, etc...
si alte amanunte datorita carora o sa va puteti face o parere de ansamblu.
vremea a fost imputita...
adica era la limita sa faci ocursa buna sau un salon reusit...
ambele au fot destul de greu de tinut simultan datorita frigului si ploii, care in primul rand facea oamenii nerabdatori si nemultumiti in mod natural, si pe noi obositi, uzi fleasca, alergand sa tinem in frau lucrurile...

eu zic sa mai aveti rabdare o zi

DaBotta 05-06-06 21:22

ma rog asteptam rezultatele oficiale !

eu unul as fi dat la toti participantii o diploma makar asa de participare sa o aiba amintire daca tot a platit taxa de participare , makar la atata avea dreptu dupa ce si-o forjat masina. Acuma o sa vina unu sa zica ca nu lo obligat nimeni sa mearga sa isi forjeze masina , dar intr-un final el si-o forjat masina pentru show. ma rog eu sunt de parere ca fiecare merita o diploma chiar daca a fost eliminat.

M.T.M. 05-06-06 22:17

oricum dupa mine acest eveniment are si un aspect bun, si anume avem nevoie de acel timp de care zice Gratzian si apoi avem nevoie de un brainstorming puternic dar nu lung ca sa vedem unde am gresit si unde nu si sa fim atenti pe viitor sa nu se mai repete anumite greseli si acolo unde a iesit bine sa vedem cum putem sa facem sa iasa si mai bine de acum incolo.

pana una alta sa apara rezultatele oficiale. sunt sigur ca acolo os a fie multi care o sa aiba de comentata si o sa apara iara discutii, dar asta ii normal ii in firea omului, ca doar nu suntem cuie care sa stam intr-un lemn/ corp pana putrezeste.

am scris cam confuz dar cine are cat de cat habar despre eveniment stie la ce m-am referit.

intel23 05-06-06 22:28

Daca-mi dadea o diploma , apareau discutii gen "Am dat 300.000lei pt. o foaie" :D
Sunt convins ca lucrurile se desfasurau altfeli daca nu ploua.

Alex_Alfa 05-06-06 23:12

Quote:

Originally Posted by intel23
Io nu ma asteptam sa fac AlfaRomeo ala mic cu nr. BH... Am vrut sa ma dau cu Renault 9 , am mers in paralel pana aproape de start si acolo m-am trezit cu un AlfaRomeo in dreapta...

Cam singura alfa cu nr de BH a fost a mea si nu tin minte sa ne fi dat :)
Poate te referi la Alfa 145 dar aia nu cred ca avea numere de BH, ci de italia, parca :?

intel23 05-06-06 23:19

un Alfa mic verde deschis , 2 usi... Cand ne-am dat pt. calificari pe timp.

Alex_Alfa 05-06-06 23:21

aha, aia cred ca e :)

GYM 05-06-06 23:26

Oricum nu mi se pare corect sa dai 30ron, sa spargi masina, sa iesi pe locul doi si sa nu pleci acasa nici macar cu o cupa sau o diploma ... Si la dbDrag de ex se percepe o taxa de participare, dar macar pleaca primele 3 locuri cu diplome si cupe acasa. Ata ete...

tristan 05-06-06 23:35

Acuma sa fim seriosi!!! Daca nu ploua eu zic ca se ajungea si la diplome si la organizare mai buna si se rezolvau cea mai mare parte din minusurile aparute!!!

Acuma ar trebui sa fitzi si voi mai intzelegatori. Daca a fost asa vremea nu este vina lor!!!

mutzu 05-06-06 23:38

Quote:

Originally Posted by tristan
Acuma sa fim seriosi!!! Daca nu ploua eu zic ca se ajungea si la diplome si la organizare mai buna si se rezolvau cea mai mare parte din minusurile aparute!!!

Acuma ar trebui sa fitzi si voi mai intzelegatori. Daca a fost asa vremea nu este vina lor!!!

Ce intelegatori ba?
M-am jurat ca e singura data cand particip, am reusit sa fac treaba cat de cat buna, si plec fara diploma, mor de ciuda.
Aveam si eu cu ce sa ma laud :D

All times are GMT +2. The time now is 12:48.

- Copyright 2026 4Tuning