Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Pufinni Squad !!! (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/18420-pufinni-squad.html)

kupid0n 04-06-06 20:44

Pufinni Squad !!!

1 Attachment(s)
si de aceasta data, ca de obicei, Puffinni Squad, (pt cei care nu stiu, e format din AleXXL and yours truly(io),) a fost la inaltime!!! dar de aceasta data la propriu.....ca sa va "aprovizionam" cu filme din cadre foarte bune, ne'a pus dreq' sa ne catzaram si sa induram frig si ploaie vreo 2 ore pe o macara la 20 de metri inaltime....dar macar bine ca a meritat....am filmat aproape toate liniutzele si, cel mai important, proba de drift.....o poza cu cei 2 nebuni.... ;)...care mai aveti si alte poze....puneti'le pls...

LDPM 04-06-06 21:00

Re: Pufinni Squad !!!

cum de v-ati gandit la nume ? :lol: :lol: :lol:

AleXXL 04-06-06 21:02

hai ka am bagat o raceala :lol: ..dar e meritat din plin .. poze & filme cu caru ... :lol: ... dar maine ca seara asta 'ma recuperez' :lol: :D ...
cu ocazia asta tzin sa`i multzumesc lui gaju...pt ca fara ajutorul lui nu s`ar fi realizat nika :D ...;)
bafta tuturor ;)

kupid0n 04-06-06 21:07

Quote:

Originally Posted by LDPM
cum de v-ati gandit la nume ? :lol: :lol: :lol:

pai nah.....avem o mama comuna, care are grija de noi pe la orice show, fiindca noi suntem minori, si aceasta mamika pe nume FLAVIUTZA ne alinta, pe mine pu***z si pe alex pufuletz si cand stateam la un "SUC" dupa un meeting oarecare din iarna, ne'a spus la plural pufinnilor, si de atunci ne'am zis pufinni squad :D ;)

kupid0n 04-06-06 21:10

nu stiu de ce oare se cenzureaza literele F. U. si T. puse una dupa alta... :) :) :)

Ciky 05-06-06 19:49

Quote:

Originally Posted by kupid0n
nu stiu de ce oare se cenzureaza literele F. U. si T. puse una dupa alta... :) :) :)

nu suntetzi fraieri!:):):):):):)

gaju 06-06-06 00:09

felicitari pt efortul depus!

kupid0n 06-06-06 15:05

fara tine gajule, nu se putea nimic.....felicitari si tzie k dak nu erai tu pe'akolo nush ce se alegea de show'u asta

AleXXL 06-06-06 17:38

Quote:

Originally Posted by gaju
felicitari pt efortul depus!

felicitari mai ales tzie care ai facut un efort deosebit ca totul sa decurga cat mai bine ... :rolleyes2 ... pacat shi de vremea asta :( ...
cum a zis shi kupy ... fara tine nu se putea nimik .. :-) ;)
filmele sunt pe vinee :D ...
;)

daflyer_oradea 06-06-06 23:54

poate v-am cocotzat degeaba in macara...trebuia sa va mai lasam acolo un pic...

hai, punteti filmele alea ca ardem de nerabdare!!
;)

LDPM 07-06-06 00:02

iauzi
hooo
ia mai taci daflayer ca prea esti autoritar !
sa se fi urcat vali atunci nah sa tu ... :evil:

kupid0n 08-06-06 21:09

dak vreti cd cu filme, faceti bine si aduceti'mi cd'uri goale...

daflyer_oradea 13-06-06 16:14

iti aduc vinri la schimb...numa pliz pune ce ai pe cd sa vada si oq meu...

oq 14-06-06 08:46

lol mah vezi ca imi folosesti numele si poate se gandesc astia ca suntem ceva neamuri mai nou si oricum si eu vreau sa le vad :D

kupid0n 14-06-06 11:52

ok....promit k vi'aduc cate un cd la fiecare....numa sa spuneti cati sunteti si sa'mi aduceti cd'uri goale vineri

oq 15-06-06 00:37

vezi mie sa nu cumva sa imi aduci ca eu is din cluj :)) eu rezolv cu alex cand vin in vara ma int cu el si sper ca o sa vin si la o intalnire WSR

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2026 4Tuning