![]() |
Plecarea spre King Of Europe 15/16 mai 2010
Va salut baieti!!! Am avut o initiativa anul trecut si nu mi-a parut rau deloc. Din titlul threadului deja stiti despre ce e vorba. Evenimentul a fost anuntat, data a fost stabilita deci ce propun???
Haideti sa plecam toata Moldova impreuna spre eveniment. Bacaul, Romanul, Iasul, Suceava, Piatra Neamtul, Bicazul, Tg. NT...etc...toti avem acelasi drum de parcurs, aceeasi destinatie, aceeasi pasiune, ne stim...am participat la eventuri impreuna, ati concurat impreuna...haideti sa mergem impreuna Hai sa discutam despre plecarea la KOE si ce implica ea... Anul trecut ne-am anuntat 11 masini. Ca de fiecare data numarul masinilor prezente a fost undeva la jumatate dar asta nu a contat. Ne-am distrat super, baietii de la Focsani au fost prea adevarati si ii salut pe aceasta cale si ii astept din nou sa ne onoreze cu prezenta. Dupa mai putin de 1 an si Targu Neamt pot spune ca are o comunitate pe care ma bazez cu ceva masini la plecare, Piatra Neamt deja se stie, Shurikenu' e baza :)) Mai tineti minte ce frumos a fost pe chei? Ce frumos a fost prin munti? Cei care au fost stiu sigur despre ce vorbesc, iar pt cei care nu au fost, cei care aveti poze/filmulete, va rog sa bagati aici cateva minute. P.S. DE CAND AM ASTEPTAT SA FAC ACEST THREAD :oops::oops: Haideti sa facem "o traditie" plecarea aceasta la KOE! |
Re: Plecarea spre King Of Europe 15/16 mai 2010
1. BMW E30 - Ali_ump :)
2. golf3 - valyh |
2. golf3 - valyh :D
|
|
Daca facem o lista haideti sa o continuam in fiecare post...deci
1. BMW E30 - Ali_ump 2. golf3 - valyh 3. Octavia- Morph 4. P.S. Adunarea generala o sa fie la 4.30 STADION MUNICIPAL PIATRA NEAMT, asteptam lumea pana la ora 05.00, cine nu e la 05.00 sau nu confirma intarzaierea telefonic ne ajunge din urma!!! (exact la fel ca si anu' trecut) |
facem lista dar..niste detalii despre traseu, locul in care ne intalnim...
|
Quote:
Ne vedem la CJ si multumim de sustinere... Razvan LKN |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
nu e mai aproape prin toplita-reghin-cluj? dar iar ma intorc...drumul:(
|
Quote:
|
1. BMW E30 - Ali_ump
2. golf3 - valyh 3. Octavia- Morph 4. Seat Ibiza - VladM daca iau permisul luni :) 5. |
Quote:
|
Quote:
...mai intrebatima si eu va raspuns la ce pot, la ce stiu...prin prisma anului trecut. |
Quote:
|
pt cei care stiu traseul, in afara de morpheus care viseaza cu ochii deschisi (da-ti un pumn in ochi!), se poate circula prin Gheorgheni in conditiile in care masina mea e destul de joasa? eu zic ca nu.
discutie purtata pe un forum referitor la ruta acum doua saptamani: "indiferent de judet,nici macar o pata de asfalt nou nu s-a pus.starea drumurilor este sub orice critica. nu vreti sa stiti cum arata drumul. ...si daca cumva ai vazut 3 m de asfalt,imediat apare radarul nou!!!soferii sunt foarte stresati,nervosi,irationali.si eu ,aproape ca mi-am dublat timpul de deplasare ba din cauza asfaltului ,ba din cauza radarelor,asa ca inteleg perfect de ce sunt si ei suparati." eu incerc prin brasov. nu-mi mai risc barele. daca aveai masina gata morphy nu mai purtai tu discutia asta. asa, vii cu tractorul si te doare-n cot de altii. egoistule!:lol: |
Cel mai bun traseu ca si drum este Praid ...fara discutie ... chiar daca e un pic mai lung ...
|
adevarul e ca e frumos traseul nu am zis nimic...o viteza decenta vreau si eu ca am motor 1.4 si nu vreau sa o fortez prea tare ca la performante e stock deocamdata...
|
Ma bucur ca se discuta cu ceva timp inainte, asa ar trebui la fiecare eveniment stiut , cu 2 saptamani inainte sa vorbim , sa ne organizam ...
Sincer , as merge si eu ...mai vedem pana atunci :) ps. ff tare traseul prin Praid , anul trecut a fost panarama mare :D ps2. Morph , vorbeste si cu Jipianu , poate vin si baietii ca anul trecut ... |
Quote:
|
am zis ca sa nu sariti pe mine...e un motor decent zic eu la vremurile astea...
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Am plecat, revin in 3h (cand am dat partialu') Peace |
Matizul are motor de 0.8 :) Si are dreptate Sageata,drumul e jalnic,eu am mers cu Herodot de pe forum acum vreo 2 saptamani pana la Durau.
|
si crezi ca pe la brasov nu e rau? daca e mergi cu masina pe platforma...:D
|
Stiam ca o sa se ajunga si la problema drumurilor si n-o sa se termine curand subiectul!
Cine are de mers merge , drumul e asa cum e si nu pputem schimba prea multe acum ca tot o lungim! Daca doreste cineva sa mai vina cu propuneri de alt gen este binevenit! Pana una alta ramane stabilita ora, data si locatia! |
Quote:
|
Pai asta am zis! Cine are de mers ...va merge ... se stie locul , ora si daca va putea onora cu prezenta bine ...daca nu la fel de bine!
|
Quote:
CALCA APA!:lol::lol::lol: |
drumul trebuie sa fie neaparat p neamt - brasov - sibiu - turda (A3) cluj ( se poate sari de sibiu dar nu stiu cume drumu)
in rest naspa drumuri am fost recent spre oradea si am testat o varianta la dus si una la intors din cele propuse mai sus (naspaaaaa daca nu aveam caddy-le muream cu golfu ) |
Ocolim juma de Ro ca sa jungem la CJ:) brasov...sibiu....merg cu 30 si tot mai repede ajung si menajez si masina!
|
Quote:
|
Morph o sa vorbesc si cu baietzii de aici sa vad ce zic , dar cred ca vom pleca prin Brasov ca masinile ori sunt joase , ori au jante prea mari , ori e lasata masina de la muzica...si ne tinem dupa batranu' de Sageata...daca nu-l deranjam...+ ca o sa avem 2 participanti la muzica , vreo 2 masini de expo...(ramane de discutat) si probabil o sa trebuiasca sa fim acolo de dimineatza...Daca baietzii o sa vrea sa mearga prin Piatra o sa fim ls stadion la 4:30..
|
Quote:
|
eu inca am jeep si de asta nu imi fac griji:) Stiu cum e la voi cu astea joase si nu va condam ca o sa ajung si eu cat de curand la fel:)
|
Fratilor titlul topicului e PLECAREA spre KOE! NU "PE UNDE MERGEM LA KOE?"...deci pana atunci scrieti la subiect. Haideti sa ne stragem 10/20 oameni si daca majoritatea o sa voteze "hai pe la brasov" sau "hai pe la vatra dornei" sau "hai prin chei" nu cred ca o sa fiu eu si cu ali_ump care o sa facem pe gica contra si o sa o luam pe chei. Ideea in sine presupune sa alegem TOTI un drum si dintrun simplu DRUM LA CLUJ sa facem o experiente frumoasa.
Nici anul trecut drumul nu a fost stralucit dar a fost cel mai bun. Am incetinit, am mers incet, am ocolit gropile dar nu sa intors nimeni cu masina pe platforma. REPET: Cine are de mers la expo, la sunet, CINE ARE DE BAGAT MASINA inauntru cel mai bine pleaca pe unde ii convine lui cel mai bine si la ora care il avantajeaza. Dau exemplu pe XYD (Andi) cu care neam intalnit anul trecut pe traseu dar care nu a mers cu noi exact din aceasta consecinta, se grabea sa ajunga pana in ora X sa bage masina inside. Boon...si acum altcva, intra cineva interesat si vede 1 post despre actiune si 3 pagini despre STAREA DRUMURILOR PANA ACOLO. Stim cu totii foarte bine ca drumurile sunt asa cum sunt adica praf (pentru cei care nu au mai iesit din casa sau pe net de asta vara) dar asta este...nu trebuie pentru un drum la cluj sa ocolim juma de tzara, sincer. Ce facem??? Km in + inseamna si benzina in +. Banui ca majoritatea dintre noi o sa mearga ca boerii, 1 in fiecare masina pentru ca toti ne permitem...nu? Vedeti...asa ca haideti sa lasam traseul asta care este, pentru ca este cel mai putin rau (exceptand varianta Brasov), haideti sa lasam ora stabilita, sa lasam EXCEPTIILE la o parte si sa revenim la lista initiala. Deci: 1. BMW E30 - Ali_ump ( 2 locuri libere) 2. golf3 - valyh (cate locuri libere?) 3. Octavia- Morph (3 locuri libere care daca nu le umplu merg cu altcineva ca nu imi permit altfel) 4. Seat Ibiza - VladM daca iau permisul luni (cate locuri libere?) 5. Chiar asa putini??? Va sperie asa tare un drum?? |
sall,sa nu cumva sa mergeti pe toplita,ii dezastru intre toplita si reghin...cratare ,nu gluma... pur si simplu nu ai ce sa ocolesti...dai din una in alta...
|
3 Attachment(s)
Salut si bine v-am gasit.
Eu nu stiu daca anul acesta o sa pot merge la cluj:cry: dar daca o voi face va anunt si cu siguranta o sa mergem cu totii. Quote:
|
Quote:
Sa ne tii la curent si sa dai vorba mai departe la baieti Focsaneni :) |
Ok... mai vorbim intre timp.
Dar la mare pe 1 plecati careva ??? |
Quote:
|
Quote: