![]() |
BWE 2010 - Arad 9 Mai - Armonia Center
1 Attachment(s)
BEST WOOFER & EXHAUST UNDERGROUND
Editia a IV-a Arad 2010 DATA : 9 Mai 2010 ORA: 11:00 LOCATIA: Complexul Comercial Armonia Center INSCRIERI: 9:00-10:30 Crissdesign si Dragster Audio Art , va invita la cea de-a 4-a editie a acestui eveniment aradean.. Concursuri : 1. BEST WOOFER –concurs de muzica - consta in masurarea decibelilor produsi de instalatiile audio din masinile concurentilor. Se vor premia locurile 1,2 si 3. 2. BEST EXHAUST –concurs de sisteme de evacuare a gazelor- consta in ambalarea motorului pe loc si in mers, pt obtinerea unui sunet de evacuare cat mai bun. Se vor premia locurile 1,2 si 3. 3. DRIFT SHOW 4. BEST LOOKING CAR -concurs pentrut masina care este modificata cel mai frumos d.p.d.v. vizual . Se vor premia locurile 1,2 si 3. 5. BEST DRIVING SKILLS -concurs care consta in parcurgerea unui traseu format din jaloane ,intr-un timp cat mai scurt.Masinile participante trebuie sa fie cu inspectia tehnica la zi , pt. desfasurarea in bune conditii si respectarea masurilor de siguranta. La acest concurs vor putea participa cel mult 40 de masini. Clasamentul se va face in functie de timpii de parcurgere a traseului,care vor fi stabiliti cu aparatura de cronometrare performanta (fotocelule). Se vor premia locurile 1,2 si 3. SCHITA TRASEULUI DE INDEMANARE 6.BEST BURNOUT-concurs care consta in patinarea rotilor motoare si deplasarea in linie dreapta fara intreruperi. Se vor premia locurile 1,2 si 3. 7. Miss- Best woofer&exhaust underground Din motive de siguranta si incadrare in timp, la proba de indemanare limita maxima de masini inscrise va fi de 40. Organizatorul isi rezerva dreptul de a selecta masinile care vor fi inscrise. Taxa de inscriere este 50 ron (500.000 lei vechi) si cuprinde toate categoriile de concurs. Accesul publicului este gratuit. Contact/ detalii/inscrieri : Criss- tel. 0745 611224 Pt. partea de muzica: Norbi (Dragster) – tel. 0724 309799 |
Re: BWE 2010 - Arad 9 Mai - Armonia Center
1 Attachment(s)
Am atasat si semnatura evenimentului (copy din fisierul word si paste in casuta edit signature) pentru cine doreste :-)
|
in sfarsit detalii :D:D...daca te pot ajuta cu ceva criss sa ma anunti...vreme buna sa fie :D;)....si cum ne inscriem este formular sau ceva??
|
si cei care vor sa isi expuna masinile platesc cei 50 lei???
|
Taxa de inscriere este 50 ron (500.000 lei vechi) si cuprinde toate categoriile de concurs.
Eu inteleg de aici ca si daca vrei sa iti expui masina platesti 50 RON dar poti participa la toate probele (best woofer, exhuast, etc. :) Criss, la exhaust, cat de mare e locul de desfasurare? Adica linia aia de forja? |
1 Attachment(s)
Regulamentul Best Woofer, pt orice nelamurire trimiteti PM:D
|
Io nu inteleg cum sa plateasca oamenii care te ajuta sa intretii un show:|
Mi se pare absurd Fara masiniile modificate NU AR EXISTA SHOW. Sry ca ma bag dar ii aiurea.Inteleg taxa de intrare pentru spectatori, dar si pentru Participanti? |
pai ce, nu-i normal? daca-i gratis vin si eu cu dacia la indemanare, poate chiar la drift... si sa plateasca spectatorii ca sa ma vada? nah!
lasa frate, e perfect normal sa existe o taxa de inscriere, oricum, 50 de lei nu-ti ajung nici de-o betie... si la urma urmei se fac niste investitii la amenajari, plus munca organizatorilor! las ca la Timisoara a fost 20 de lei(!!!!!!!) intrarea pentru vizitatori dar n-am auzit unu sa spuna ca a meritat... la urma urmei, fara spectatori nu se alege nimic din show-urile astea, asa ca lasa free la spectatori si cine vrea sa participe sa plateasca taxa... oricum masinile vin full de reclame pe ele, majoritatea facandu-si reclama lui sau unor sponsori!!! |
OK, bafa, o sa pierdeti destul de multe masini din Timisoara, dar asta e, noi o sa fim in parcare, nu din cauza ZGARCENIEI, ci din principiu;)
|
pai fiecare cum crede... dar 50 de lei este o suma mica... majoritatea show-urilor care le-am vazut pana acum, cereau 100 de lei/participant plus taxa de intrare vizitatori(la unele)
...deci ca sa-ti faci reclama(tie sau unor sponsori) aratandu-ti masina cu diferite modificari(ca in fond asta este) ti se pare anormal sau mult sa platesti 50 de lei??!! pai frate, e 40 de lei un odorizant de masina!!! |
mda.. imi place cum gandeste romanul... spactatorii sunt cei importanti pt show, nu ceea ce vin sa vada...:rolleyes2 speedball_tm, explica-le ce conditii ti-au oferit ungurii doar ca sa mergi cu masina... nu e vorba de bani, ca daca ai avut mii de euro sa ii investesti in aranjatul masinii, nu te uiti la 50 lei. cum a zis si Tudor, e vorba de principiu....
|
Dupa cate tin minte Armonia Center e un spatiu deschis....practic...in camp...nu poti sa pui taxa la spectatori pt ca nu e un spatiu ingradit.
Si in ungaria se plateste taxa de participare...ungaria pierde multe masini din timisoara ? :lol: |
Quote:
|
eu vorbeam de evenimentele competitive...in adevaratul sens al cuvantului...nu beauty contest....am fost la drag-racing si nu a comentat nimeni ca trebuie sa vina de la x Km distanta si sa plateasca taxa.
|
atunci nu trebuia sa incepi cu caterinca, ca daca te uitai la primul meu post, vedeai ca eu m-am referit la partea de expo... numa bine. have fun.
|
na sry fratiilor, distractie placuta la show, nu inteleg totusi de ce anu trecut nu a fost taxa de participare:|, si aici ma refer STRICT la show&shine
|
si anu trecut a fost taxa dar au fost anumite "protocoale"
cine nu isi permite asta e... Nu poti sa faci chestia asta chiar pe gratis pt toata lumea. Daca ai organizat vreodata in viata ta vreun eveniment banuiesc ca sti cam la ce suma se ridica organizarea unui asemenea eveniment :) |
io va cred si va dau dreptate, dar intelegeti si voi ca pe spectatori ar trebui sa ii "taxati" nu pe oamenii care vin sa ajute cu showul, pentru ca pana la urma fara masiniile participante showule= cu 0
nu vreau sa jignesc pe nimeni Este alegerea voastra de a pune taxa participantiilor, iar cine vrea bine , cine nu nu:) |
crede-ma ca am vrea sa punem taxa pt spectatori dar nu avem cum chiar nu ai cum.....daca ar fi fost un spatiu ca la voi la real sau in alta parte unde e tot ingradit ar fi mers da aici chiar nu ai cum ca e in aer liber....
voi ajutati intr-un fel sau altu spectatorii cu propria prezenta dar sa nu uitam totusi ca e un concurs nu o expozitie de masini si se premiaza locul 1,2,3. |
pai nu tot la armonia a fost si anul trecu?:|
Si atunci daca imi aduc bine aminte a fost taxa. Daca ma insel in privinta locatiei imi cer scuze |
te inseli doar in privinta taxei pt spectatori
Hai sa inchide discutia aici ca nu are rost sa tot o lungim. |
oki, oricum vin sa vad ce ii pe acolo si sa imi salut cativa prieteni:)
Sper sa fie ceva frumos, numa bine ;) |
cu taxa asta incurajati expozitia de masini sa se tina in parcare defapt. cele mai frumoase masini nu vor fi la show, ci in parcare. mi se parea corect sa se puna taxa pt proba de indemanare, iar pt show sa se faca o simpla selectie a masinilor expuse. in fine, cei mai multi spectatori vor fi in parcare ;))
|
Quote:
|
Daca nu participa nimeni dau eu 50 Ron si iau o cupa :lol: :lol:
|
te-ai scos :D
Haideti sa terminam cu discutile astea care chiar nu isi au rostul.Cine este pasionat nu cred ca sta in 50 ron. |
a-ti inteles gresit ideea, nu ii vb de bani ci de principiu
Io sunt pasionat si ca dovada o sa vin cu masina acolo dar ca SPECTATOR.....;) |
cum au spus si ceilalati , nu esta vorba de bani ci de principiu.
"pasiunea nu are limite" - decat cele ale bunului simt. organizatorii (in general ,nu numai cei in cazul de fata) romani au impresia ca fac un mare favor , si ofera un mare privilegiu celor care expun masinile la show-uri , lucru acceptat cu nonsalanta de majoritate si blamat de cativa (printre care si eu) . toti suntem constienti ca exista niste costuri de organizare (uneori uriase) dar se pot gasi metode prin care totul sa iasa ok. Quote:
din pura curiozitate , in ce constau premiile pt locul 1,2,3 ? vad ca se aduc in discutie ca argument pt perceperea taxei cursele de drag/drift din ungaria. din cate stiu eu (si este posibil sa ma insel) majoritatea sunt etape internationale KOE . BWE 2010 - Arad 9 Mai - Armonia Center face parte din calendarul competitional international ? daca nu , comparatia mi se pare nepotrivita. nu vreau sa fiu inteles gresit , sunt total de acord cu perceperea taxei pt evenimentele competitionale unde exista riscuri iar responsabilitatea este purtata de organizatori (generand astfel costuri prin necesitatea angajarii unei firme de paza pt a avea grija de public , inchiriere/cumparare fotocelule , etc) , dar a percepe o taxa pt expo si a justifica asta aducand ca exemplu ungaria mi se pare absurd, no offence . |
Si anul trecut a fost tot cu taxa de inscriere :arrow: https://forum.4tuning.ro/85-arad/1187...ml#post2233767 , diferenta e ca anul acesta e taxa unica, masina fiind inscrisa la toate categoriile.
Inscrierile se fac la fata locului,fiecare participant va primi fisa de inscriere si numar de concurs. Ca si anul trecut accesul publicului e gratuit. |
S-a discutat mai sus de principiul cu taxa/fara taxa,din cate stiu eu pana nu demult la majoritatea evenimentelor in RO, principiul era cu taxa la participanti si dupa caz si la public, daca dati un search pe forum probabil veti gasi sute de pagini scrise pe acest subiect.
In cazul nostru, in conditile astea putem organiza show-ul,daca privim situatia din celalalt unghi suna cam asa: "pentru 50 ron imi admira masina expusa 6-7000 de oameni" In alta ordine de idei, cei care participa la indemanare isi asuma riscuri (avarii,defectiuni la motor,etc.) ,deci nu mi se pare corect ca ei sa fie taxati si ceilalti nu. |
Quote:
|
In general imi place sa stau neutru..
Tudor tu ai dreptate dar daca stau sa ma gandesc, ca sa organizezi asa un eveniment implica mult efort si binenteles bani. Vreau sa cred ca daca exista vreo posibilitate ca sa se taxeze spectatorii era altfel. Todusi indiferent de situatie actuala, pentru ca oricum showurile sunt putine, parerea mea este ca nu este momentul sa fim orgoliosi sau sa incercam sa schimbam ceva la aceasta editia a show-ului pentru ca el tot se va desfasura cu sau fara noi, poate pe editiile viitoare se va gasii o modalitate mai buna pentru toata lumea. Si datorita faptului ca nu este o suma inaccesibila sincer eu sper sa fiti prezenti la Arad Numai bine tuturor, spor organizatorilor !! |
Quote:
in primul rand , sunt destui care au trecut de gandirea manelista "sa ma vada lumea , sa moara dusmanii" si isi expun masinile din placere si pt a se revedea cu prieteni cu ocazia acestor show-uri. DAR , in continuare exista destui care gandesc asa : "pentru 50 ron imi admira masina expusa 6-7000 de oameni" - ei intra in targetul organizatorilor de la noi. cei de la indemanare isi asuma riscuri si nu trebuie taxati? esti foarte amuzant :)) cei de la expo nu isi asuma riscuri? garantezi tu sau oricare organizator ca nu se gasesc binevoitori care sa se aseze pe masini , sa le zgararie , etc? cei de la indemanare isi asuma riscuri , intradevar , dar si pot pune in pericol alte persoane. deci pt asta este nevoie de masuri speciale (firme de paza si ordine) care aduc costuri in plus , deci este normal ca participantii sa plateasca o taxa. |
canny, eu personal o sa vin, dar din pacate fara masina, deoarece daca nu expun, nu are rost sa o aduc:D
Sper sa ne vedem pe acolo, apropo da-mi numaru tau de telefon pe privat;) |
pak daca tot suntem asa de amuzanti dc nu ne lasi pe noi in pace si vi iti parchezi masina in parcare poate o sa te trezesti si cu ea zgariata si f admirata de public?
o zic pentru a 3-a oara terminati cu discutile astea pt ca nu is au rost, regulamentul nu se va schimba. |
credeam ca se poate purta o discutie civilizata si constructiva , dar se pare ca nu am cu cine.
iti multumesc pt invitatie si pt urarile de bine dar prefer sa stau acasa cu riscul de a nu deveni o vedeta. va doresc numai bine si sper sa iasa un show reusit din toate punctele de vedere. |
Inca o noutate, daca se vor inscrie cel putin 5 fete la indemanare va fi si cupa Femina, pana acum s-au anuntat doua ;)
|
bah cate mofturi...pana mai ieri alaltaieri eram fericiti ca ne adunam o mana de oameni intr-o parcare sa vorbim despre masini...acum nu ne mai ducem la putinele evenimente din tara noastra fara sa ne faca organizatorii favoruri si reduceri si gratuitati...
|
Sincer imi pare rau ca vad astfel de discutii cand se incearca organizarea unui eveniment de acest gen in partea noastra a tarii. Din aceasta cauza au parte de cele mai multe si frumoase evenimente cei din Bucuresti, Cluj, Baia Mare, Sibiu etc adica cei care in principiu nu au atatea de comentat si din pacate cand vine vorba de Timisoara si Arad.....pauza totala. Lasati oamenii sa-si vada de treaba si sa organizeze un eveniment cat mai reusit. Cine vrea sa dea 50 ron si sa participe sa o faca iar cine nu sa stea pe margine si sa priveasca. Tot ei o sa ajunga sa regrete la final. Eu unula m-am simtit f bine anul trecut si sper ca anul acesta sa fie cel putin la fel. Deci pe mine puteti sa va bazati deja de pe acum ca participa la proba de indemanare. Sa puneti aici un formular de inscriere sa putem sa completam si sa trimitem din timp. Multa bafta organizatorilor!
|
salut initiativa baietilor din Arad http://images.forum-auto.com/images/perso/16/fake07.gif ...
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:02. |
- Copyright 2026 4Tuning