![]() |
Super Rides
Am ales cateva dintre cele mai tari masini 4 da street. Preferate de tuneri, performante excelente, design deosebit, ce mai dupa cum zice si Topicul Super Rides. Asta daca tot este unul cu exotics....
Care este da favorite ??? |
Hmmm Cam multe optiuni. Dar asta o sa faca totul mai interesant. Ar mai fi fost Mitsubishi 3000 gt dar nu e chioar asa de popular asa ca nu l-am mai pus. Oricum nu mai incapea...
|
hmmmmmmmmmmmmm
ma opresc la supra shi skyline da' nu shtiu la care sa ma decid :) |
eu pana nu merg cu toate nu dau nici un vot... oricum daca as merge cu toate ar insemana ca am murit si am ajuns in rai :twisted:
|
am votat Viper.....este masina pe care mi-o doresc cel mai mult si sper cand o sa am si eu un salariu serios sa pot sa cumpar unul SH, si si daca as avea bani de o masina exotica, tot Viper mi-as lua
|
Skyline... dar cam putini au votat... oare ce fac restu' de pe forumu' asta ?
|
Nu stiu totusi avem peste 100 membrii. Da nici macar 20 voturi...
:evil: :evil: :?: :?: :?: |
Care 20 ca-s 6 (sase) pana acum :roll: ?
|
Am zis si eu un numar de bun simt...
|
Quote:
|
Adevarul este ca e foarte greu sa alegi. Asa ca ar fi cool ca fiecare sa scrie ( dupa ce a votat ) top 3 din lista de super rides. Da VOTATZI !
1.Supra 2.Skyline 3.NSX In loc de NSX as pune Mustangul dar doar daca e Saleen Mustang hehe |
Nissan SkyLine
Mi se pare ca este cam cea mai tare masina....dar o Supra Modificat cum trebe, ia Skyline-ul fara discutie...
1. Skyline 2. Supra 3. NSX - R |
Nissan SkyLine
Mi se pare ca este cam cea mai tare masina....dar o Supra Modificata cum trebe, ia Skyline-ul fara discutie...
1. Skyline 2. Supra 3. NSX - R |
kay...
motivul pt care nu shtiu ce sa aleg... e ca skylineu' are 4x4... nepermanent, ca se decupleaza la viteze mari... da' conteaza mult chiar shi al viteze mici.... daca era tractziune spate tot timpu... deja ash fi votat Supra... |
Re: Nissan SkyLine
Quote:
modificate la maxim, ambele sunt cam egale........dar skyline-ul are avantajul 4X4 care pt acceleratii este foarte avantajos..... |
Vote 4 Skyline :twisted:
|
aia ma zis shi eu Pimp
shi din cauza aia inca nu am votat yo supra... inca tot nu shtiu ce sa votez... :lol: cred ca o sa dau cu banu... :lol: |
sio am votat skyline :)
|
1. Supra
2. Mustang 3. Nissan 350 z Mie nu-mi place chiar asa de mult Skylineul. Supra mi se pare mult mai bestiala. Performantele sunt prea asemanatoare ca sa ma ghidez dupa asta. Skyline-ul mi se pare ca patratzos, si seamana cam mult cu o masina \"normala\", in timp ce Supra e mai joasa mai rotunda, iar prizele alea de aer sunt absolut minunate :D . Unii zic ca Skylineu arata agresiv. Hmmm dar de mustang ce credetzi fratzilor ? PS: Faine poze cu Supra aia portocalie de pe \"Masina mea\" topicu cu Supra. |
depinde de care mustang zici...
SVT arata bestial! varianta de baza nu ma impresioneaza asha de mult... |
mie imi place skyline si supra amndoua foarte mult dar mam decis pt skyline care cred ca va fi urmatoarea mea masina :lol: :D :D
|
hmmm... tu potzi....
da' shi pt mine o sa fie urmatoarea mashina... cu care o sa visez la noapte.... |
lasa tekno ca daca castig la lotto iti fac cadou un evo7 :lol: :D :D
|
Quote:
|
lol...
pai vezi mai cataline... cashtiga odata! :lol: :lol: :lol: iar despre mustang... sincer nu am ashteptam sa fie asha de ieftin... la noi in tzara cu tot cu taxe cred ca e vreo 20k $$$ |
MIe imi place Mustang Cobra R v8...
Intrebarea este cum potzi sa-ti iei Skyline cand yo stiam ca sunt super rare in Europa. Din informatiile mele s-au fabricat doar cu volanu pe dreapta si in editie destul de limitata. Cel putin pe ebay rar gasesti un Skyline. 350 z ... nici o porblema.. da Skyline mai greu. |
1 Attachment(s)
Vad ca are mare succes Skylineul. Mi se pare totusi paradoxal ca inainte de 2 Fast 2 Furious nu se facea asa mare valva in jurul lui. Chestia asta s-a sesizat si pe alte forumuri. (Vezi www.supercars.net care are un forum foarte stufos in legatura cu Supra si Skyline ). Supra avea o fundatie foarte bazata cu multe cluburi si organizatii ( mkiv este inca din 93 ) si filme cu ea garla.. ( Va recomand sa le vedetzi ca o sa va schimbati ierarhia preferintelor ...) :wink: . Dar de Skyline stiau mai mult cunoscatorii adevarati si astia cu campionatul Japonez. M-as bucura insa daca lumea ar vota si si-ar da cu parerea ca doar asta inseamna forum, un loc unde se discuta pe diferite teme.
Am si o poza cu Skyline care-mi place! |
pai din cate stiu eu japonezi, defap tunerii a scos un skyline de peste 1000 Cp
|
Cel mai bazat Skyline care l-am vazut a fost unul de 1300 cp intr-unul din filmele High Octane ( era pe coperta ). Se facea o scurta prezentare txt. Sper sa fac rost si de filme ( sunt deja 4 daca nu ma insel ). De abia astept ?
Intre timp ati vazut filmele care vi le-am propus ? Redline si toate alea? Ceva impresii, comentarii ? |
skyline din poza pusa de tine e cu volan pe stanga : a fost modificat nu?
|
1 Attachment(s)
skylineu din poza de mai jos va place? shtiu ca e cam mica pzoa... da mie imi palce la nebunie cum l-a facut... shi e un kit aerodinamic mai rar... cel putzin nu l-am gasit asha des ca celelalte...
PS amytal, pune shi uh un link cu flimel redline |
Votat Porsche, daca tot e vorba de cel mai tare tunate la maxim. Parerea mea. Pacat ca nu era in poll si Carrera GT, pun pariu ca poate fi dus in 1000 CP \"lejer\" (pt firme de nivel Hamann adica), avand in vedere ca versiunea \"de serie\" (heh, si ce serie, 600k de coco) nu are ajutor de la nici un fel de turbina, e V10 normally aspirated si deja e un \"lambo killer\", cum spun britanicii.
|
cel maai tare skyline este intradevar unul cu 1300 de cp si este facut de firma exvitermini din japonia aici puteti afla mai multe despre skyline sunt niste video foarte faine 1/4 mile in 8,96!!!!!!!!!!!! www.exvitermini.com :lol: :lol: :lol:
|
2 Attachment(s)
Am considerat ca Porsche carrera Gt se incadreaza in alta categorie de masini . Vezi Exotics...
Pt Tekno: Filmele Redline le gasesti pe Racingflix. Trebe user daca vrei ti-l dau p-ameu prim private message. Dureaza putin pana se conecteaza la server dar daca ai linie stabila merge bine. Am de gand sa fac un CD compilatie cu tot felu de filme din astea. Sunt ca nishte videoclipuri si niciodata nu ma satur sa le vad. Ps: Cred k fac un Topic despre body KITs. Cele mai rare kituri pt Supra. Veilside (cu portiere fluturas ) si AB Flug S900. |
thx,, Amytal, am user pe racingflix.com.. da ma mair ca nu le-am gasit... la ce rubrica is?
sper sa-mi mearga netu bine sa le pot da jos... |
Filmele le gasesti la categoria Compilations. Cam tot ce e pe acolo e fain.
Preferatele mele sunt Big Supra Video (Sound : Paul Oakenfold - Dream of trance ), si Redline. Mai poti gasi ceva cool pe la events. |
mersi... o sa ma uit peakol'... :)
|
nu poti sa bagi si pe site niste filme cu supra??? :lol: :lol: :lol:
|
mai bine ai fi pus si tu un impreza decat 350 z ..ca il face impreza pe
350 z asta rau rau... :lol: |
si am votat cu m3...da csl...!! :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:06. |
- Copyright 2026 4Tuning