![]() |
Stiri Calde
Hehehe am iesit pe afara cu aparatu foto dupa mine , si foarte bine am facut deoarece cititnd pe forum am vazut ca s-a discutat de PENSIUNEA LAN , avand in vedere ca aceasta se afla foarte aproape de mine am mers asa in plimbare cu un prieten. cat timp am stat noi pe acolo au sosit 2 masini. Una din NO SPEED LIMIT ( un olcit ) si un BORA din INSANE RACERS. Masinile pot sa zic ca sunt superbe mai ales bora , si ce sunet la motor. super faina masina , ce faruri.
Poai de capu meu :((( acuma in timp ce scriu acest thread aud cum si-a dat drumul o rafala. ploua cu galeata :(( speram sa se opreasca , cat mai repede posibil ca altfel va fi nasol maine , cand vom trebuii sa ne inoroim pe acolo :). in continuare niste poze ! Astept dupa upload si dupaia revin ! |
Re: Stiri Calde
a ce bine ca a ajuns cu bine baiatu cu bora. Ma tine la curent prin telefon. ;)
|
12 Attachment(s)
Si aici pozele. Sper ca proprietarii sa nu se supere. Pot sa zic ca au o grija de masini de numa numa , din 5 in 5 minute la geam , orice sunet pe strada sunt direct la geam. Felicitari pentru masini si sa le stapaniti sanatosi , si maine sa ne aratati show :)
|
Quote:
|
ca dic la el...
pune mai multe poze:):):):) ia dute si mai fa cateva la oltcit... :):) |
Vali ploua ca draqu :) nu am mai apucat sa fac mai multe ca ploua si atunci pe aparat de numa numa. da oricum amandoua is foarte faine , o sa le vedeti maine mult mai bine :) poate le si spala baietii ca is cam murdarele :) sa ii lasam sa doarma acuma sa nu ii speriem cu blitzuri !
|
:):):)
las' ca ma holbez io la el maine...:):) le spala ploaia...don't worry` |
:) vali sa speram ca nu o sa mai ploua maine ca inebunesc deja cand vad cum ploua si acuma ! sper sa nu mai ploua. dami un id de mess sa iti dau add , dabotta2005 da`mi tu add
|
acuma am venit shi eu de la LAN :)
am vz olticu shi bora ... mai era parca un ursuletz cu nr.de B:rolleyes2 in orice caz frumoase mashinutzele ;) |
AleXXL erai in grupu ala de multi prunci si fumei ? ba ursuletu nu l-am observat , unde era parcat ?
|
dap mei ... i`am carat dupa mine :lol: :lol:
ursuletzu era acolo in spate :D ;) u erai ala care facea poze shi mai era cineva cu u ???:rolleyes2 |
io zic sa mereti sa vedeti daca au mai mutat masinile
|
AleXXL yeap io eram :) o mutat asta BORA`u ca io fo frica sa nu pice ceva de la schele pe masina ! Acolo in spate nu am fo , era ceva de capu ursuletului !?
|
Quote:
ursuletzu era stock ... avea doar jante borbet :rolleyes2 :D ... restu stock ...:-) |
Om traii si om vedea daca o sa fie maine prezent pe aeroport inseamna ca mda :) dami un pm cu idu tau de mess , sa mai vbim pe messs , sau daca vrei tu poti sa il lasi si aici in thread. !
|
Quote:
dai un buzz ;) |
Stiri calde .. : am fost pe aeroport , ploua , vand , ploua, ploua ... sunt masini multe dar ploua, urat ... :sad:
mai bine se ghidau dupa starea meteo din perioada asta cand s-au gandit sa faca evenimentul . |
Cand vin de la aeroport postez poze , asta nu se stie la ce ora va fi :) Sper sa stau cat mai mult pe acolo , asta inseamna ca trebuie sa fie foarte fain !!! Sper sa am ce vedea pe acolo :)
|
deabia astept pozele, se pare ca chiar vremea nu tine cu noi...Sper ca a spalat bora inainte so duca acolo. :D
|
Asteptam nu nerabdare poze :) Pacat ca nu am ajuns si noi acolo annul acesta :(
|
next time. :D
|
distanta ne-a impiedicat pe majoritatea si banii...cred ca si anul asta a meritat drumul, acum sa vedem ce a fost pe acolo si desigur impresiile. :D
|
asteptam pozele cu nerabdare . chiar daca mai ploua acolo eu cred ca e super atmosfera.
|
Acuma am venit , pacat ca vreama a stricat tot :( , poze pun diseara ca acuma trebuie sa fug de acsa , ciau bau
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:38. |
- Copyright 2026 4Tuning