![]() |
NSL RO la 4Tuning DAY REVENGE - ORADEA 4 iunie
Club NO SPEED LIMIT Romania va fi prezent la Oradea!!!
Masinile care ne vor reprezenta sunt: Sectiunea Tuning: --- Oltcit alb perlat JJS (Craiova) Drift Challenge : --- BMW (ursulet) negru BOV --- BMW (ursulet) KNS |
Re: NSL RO la 4Tuning DAY REVENGE - ORADEA 4 iunie
SASHA ! primu loc la autohton sa iei :P daca data trecuta nu s`a putut acum vreau sa iei premiu :D
SI SUCCES LUI KNS~U SI BOV~u |
Succes baieti !!! Stiu ca puteti !!! Hai sa va intoarceti cu CUPELE DE LOC 1
|
de data asta nu mai sunt prezent la 4Tuning DAY REVENGE din pacate:sad: dar astept de la sasha sa vina acasa cu locul intai le best autohton si baietilor de la drift show sa aduca la bucuresti cupele de locul intai
multa bafta si va tinem pumni;) sasha sa dai un juice:lol: :lol: |
putine masini la tuning show .. cred k ar trebui sa va mai ganditzi .. k sunt destule
|
pei.... banuiesc ca celelate... nu au putut ajunge.... :sad:
|
Cred ca am uitat sa precizez ca este acolo si Bogdan ... baiatul cu Mazda RX8 albastra din Bucuresti!NSL POWER!Sper sa urcam pe podium!Succes tuturor!
|
Ati auzit ? Zvonuri ... ceva ? :) Ce spuneti ? :) He he ... NSL din nou pe podium !
|
eu nu am auzit nimic :D dorule sti ceva ?:D hai toarna tot ... mie imi merge prea prost netu ca sa vad cine a castigat:( o sa vad mai incolo
|
eu stiu ca toata lumea admira olticul lui sasha, si toti aplaudau bmw'urile...
felicitari! |
Club NoSpeedLimit Romania din nou pe podium !!!
Oltcit`ul lui Sasha a castigat la Oradea 2 premii in cadrul 4TuningDAY Revenge: --- Best Autohton --- Premiul Special 4TuningDAY Felicitari si multumiri pentru inca 2 cupe in numele Club Sportiv NO SPEED LIMIT ROMANIA !!! Astia suntem noi ... NO SPEED LIMIT |
da bre da...
la anu fur eu cupele lu` sasha:) :):) |
Sasha Revenge ..... ;) atat pot spune ....
|
Quote:
felicitari sasha esti tare ;) |
cum au ajuns baietii cu bmw acasa?
felicitari!!! |
Quote:
|
In numele lui Sasha,care m-a rugat sa scriu acest post,multumiri speciale 4Tuning,NoSpeedLimit si tuturor celor care au fost la Oradea.La fel vrea sa le multumeasca in mod personal lui Gratian si "cei doi Vali" :),lui Florica si nu in ultimul rand lui Dr.ZoZo care s-a dovedit inca odata a fi un super baiat!Felicitari tuturor castigatorilor si bafta in continuare!
|
:-P am vb si eu la telefon ieri cu el :D ... era happy ... si le multumeste tuturor ! ;) si lu GSI`u lu OCtav....si ceilalti :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:22. |
- Copyright 2026 4Tuning