![]() |
vectra A coupe ati vazut? poze
3 Attachment(s)
cateva poze
|
Re: vectra A coupe ati vazut? poze
masina,beton.eu am vazut in ger unu k asta(cred)si am auzit k ar fi facut pt state.e real?
|
e tare masina...la noi o fi vreo una?
|
nu cred ca este la noi vreuna si nici dc e facuta pt state , poate sunt modificate de la 4 la 2 usi , habar n-am da arata interesant
|
Masina este facuta de un maniac in ale tuningului dintr-un Vectra A normal > dc vreti sa vedeti mai mult da-ti search la "vectra 2D"
|
intradevar ... masina o fost taiata si scurtata ... usile din fata lungite ... geamuri la comanda .... bla bla, in germania mi se pare ca s-a intamplat minunea, este si un site cu toti pasii si zeci de poze in lucru ;)
|
seamna oleak cu Skyline , are asa o tenta spre el
|
imi place aia din prima poza, ....nu stiu cum reusesc unii sa faca asa ceva, e super :D
|
Deci pot zice ka ori nissanu a copiat prototipul asta si a facut skylinu ori baietu l-a furat de la nissan:D
|
Skyline se face inca din anii '70 si in general si-a pastrat forma de-alungul generatiilor, deci e foarte improbabil ca nissan a copiat ceva dupa aratarea aia de mai sus...
|
nici eu n-as prea crede ca ar putea nissanu sa copieze coupeul asta
|
super tare...imi place mult asa !
|
misto rau de tot!
|
prea jmekera masina nu am mai vazut frumos foc
|
calibra apare drept coupeul pt vectra a
|
misto masinuta.da la modelu asta s-a facut break cumva?
|
varianta break la vectra A nu cred ca exista. oricum coupe-ul e mishto-mishto. :D n-am mai vazut pana acum. super-tare.
|
calibra este considerata coupe-ul vectrei
|
Quote:
|
multi considera "break" varianta cu hayon
|
aia multi o considera ca varianta sport desi ca titulatura e hatchback si parerea mea ca arata destul de rau....ma rog parerea mea repet... :-P
|
Quote:
|
nu am salvat atunci site-ul ...iar acum la o scurta cautare n-am gasit decat http://kotisivu.suomi.net/mutek/palvelut.php?id=1&sid=4
ceea ce am vazut eu atunci era tot una visinie procesul explicat detaliu cu detaliu...poza cu poza ....erau vreo 100 si ceva de poze numa cum au lucrat ei .....daca stiti careva site-ul puneti link eu nu-l mai gasesc, totusi au trecut aproape 2 ani de atunci ... |
pur si simplu magnific
|
|
Wooow...sa-mi f... una... BESTIAL :o
|
arata bn mai ales aia din prima poza ... care ii da jos acoperishul in photoshop sa vedem cum i-ar sta ...
|
cred k ea era normala cu 4 ushi da au modificat-o ... chiar sunt curios dak cineva shte p bune kre e vrajeala
|
gata baietzi ... am vazut p site ... ashtia cred k sunt nebuni...dar au facut ceva unikt,....
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning