![]() |
Din Liban
1 Attachment(s)
CINE A SPUS CA AM UN MOTOR MAI MARE DE 2.0 L INSEAMNA CA ESTE CEL MAI MARE PROST SI BULANGIU ............. I'm the BEST :twisted:[img][/img]
|
cu tine m-am dat eu?(sierra)
oricum ceva i-ai facut la masina , acum poti sa spui ce ca oricum nu mai este cursa asa curand |
Re:
Quote:
|
ce vrei sa spui cu asta sierra????
CREZI CA AM AVUT NITROOOOOOOOOOOOOOOOO :lol: |
poate in visele tale pe masina aia!! :lol: dar in afara de faptul ca eu am ratat startul masina aia merge destul de bine deci are ceva modificari si eram curios care
|
Bogdane: e soferu' modificat :lol:
Offtopic: Chady - aseara ce-aveai frate cu ala cu Golfu' 2, in fata la Revenge ?! Am vazut ca erati \"croiti\" pe scandal, da' nici un pumn, picior, topor, sabie, nimic :cry2: |
uff topic : domne ala din golful 2 era fratele meuuuuu :o :lol: imi pare rau ca te am dezamagit :)
bogdan: vad ca esti suparat ca ai pierdut , mai vrei sa facem odata numai noi 2 singur???? daca da raspunde ok hai bye :P |
Offtopic: ce tare a fost asta cu fratele. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
|
niciodata nu ma supar cand pierd doar ma ambitionez mai tare si ma apuc mai tare de masina :twisted: ,
sigur ca vreau te-am cautat si atunci sa ne mai dam o data dar nu te-am gasit la masina si dupa aia am plecat dar poate vi la baneasa si atunci cu cea mai mare placere doar ca sar putea sa nu mai vrei tu :wink: |
nu cred ca o sa ajung la baneasa doar poate mai vii tu prin craiova si te astept cu cea mai mare placere doar zii ziua si te astept ok mann take careeee
|
luca ce ai vrut sa spui ???? ca nu te am intelessss 8)
|
poate cu alta ocazie ca m-am saturat sa bat sute de km sa ma dau o data la legale ,dar am un prieten din VL si poate asa o sa mai trec si prin craiova cine stie :wink:
|
OFFTOPIC:
Ala cu care te certai era chiar fratele tau? Ca era tare sa va luati la omor asa ca intre frati. :lol: :lol: :lol: |
Ce cauta Mercedesul ala intre \"suparaciunile\" de la Insomnia? :lol: :lol: :lol: E al tau?
|
bogdan ce nu iti place masinaaa sau ce???????????????? :wink:
|
Ba imi place...dar ce cauta intre celelalte? :lol: :lol: :lol:
PS:Ce semnatura, \"Best-Driver\"...nu ti se pare ca esti prea modest? :lol: |
Re: Din Liban
Quote:
|
Pentru ca de acolo e chady ... de-aia se cheama din Liban ... si masina e tot de-acolo ! ...corectati`ma daca gresesc ! :oops:
|
santos eu sunt libanez fratee si alexius ai dreptate in tot ce spui :wink: sper ca te ai lemurit doar mai am o intrebare santose : tu stii unde e ala liban :P
|
Esalam alekom, chady, sau marhaba, ca intre prieteni :lol: :lol: :lol: Frumoasa tara Liban, pacat ca e distrusa de razboi...la Beirut i se spunea odata Venetia Orientului si nu degeaba...Oricum e frumos si acum... :wink: Cu tot razboi, ii bateti pe sirieni la fund la capitolul frumusete(oricum marfa si in Damasc)... :lol: Acolo nu se fac curse legale? :lol:
|
wow bogdan ...ce le shti bv man .... :P
apropo ....LIban e in Asia (daca nu ma insel ) :peace: |
bogdan ma bucur ca stii ceva despre noi :) doar de unde stii atata ai fost pe acolo sau ce??? si habib albe ya zalame ps: nu iti face grigi nu te injur
golftuning ma bucur pentru tine ca te ai iutat si tu in atlas :P:P:P |
Yup, am fost...Eu sunt un fan al civilizatiei musulmane, am si tablouri si un covorash cu citate din Coran...fii fara grija, stiu ca nu ma injuri...insh Alah... :lol: :lol:
Dar nu mi-ai zis, pe acolo se organizeaza sau nu curse legale? Macar niste ilegale mai mari...? |
bogdane acolo cursele sunt zilnice , avem o otostrada care se numeste otostrada mortii acolo nu sunt restrictii pe vitezaaa si vezi acolo ce nu ai vazut . :lol:
tu ai fost doar fan doar si ai fost pe acolo??? :roll: |
Am fost in Liban, in Siria, Egipt, Iordania...Extrem de frumos, mi-a placut...in Egipt nema autostrazi, dar m-au impresionat strazile din Cairo...poduri peste poduri suspendate, sosele ca-n palma...frumos...in Liban am stat f putin, dar am vazut ca si acolo e frumos...in Siria in schimb mai au o autostrada Damasc-Aleppo destul de buna pe care i-am dat putin :twisted: Totusi, infrastructura MULT mai buna ca in Romania... :?
|
ce mai faci domnilor ? ce liniste sa facut pe acii nu mai spune nimenic nimic :shock: cum va mai merg masinile ???? :lol: hai sport la condus la toata lumeaaaa :P
|
chady: sectiunea asta o sa fie uitata definitiv in curand. Treci si prin celelalte, unde se discuta mult mai multe chestii. Aici deja suntem offtopic :wink:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:13. |
- Copyright 2026 4Tuning