![]() |
Ultimele noutati in materie de autoturisme
5 Attachment(s)
poze,pareri.......
|
Re: ultimele noutati in materie de autoturisme
urat in draci, parca ar fi un Multipla mai mare...
parerea mea:) |
3 Attachment(s)
da logan steppe
|
Cate ceva despre fiat-ul din primele poze
The Truckster is generously proportioned – 6.48 metres long, 2.55 metres high and 2.49 metres wide – and has a modern, exuberant style which accentuates the concept of sporting performance applied to a commercial vehicle. So the Truckster features 28 inch wheels, LED headlights, hydraulically controlled gullwing doors, smoked glass windows and an aerodynamic spoiler. The interior has also been given the same sporty feel, emphasising its ‘road racer’ personality. |
super tare camionul ala...
|
camionul este superb pe cand loganul parca e neschimbat
|
vreau si eu un camion ca ala!!
|
6 Attachment(s)
;) K tot e vorba de ceva mare.Ce parere aveti despre "gigantii soselelor"?
|
gigantele soselelor parca sunt extraterestre.............
P.S.:Urate in draci |
Urate ,numi plac deloc mai au umpic si isi iau zboru!!
|
prototipurile sunt destul de vechi...daca nu ma insel prin anii 90 au fost facute si fac parte din curentul "bio design"...adika sunt inspirate din natura;) ...mie unul imi plac:D ;)
|
sunt bestiale! mi se pare deosebit modul in care stergatoarele sun actionate
|
3 Attachment(s)
astea va plac??
|
eeeeeeeee...............parca mai vii de acasa...:D:D:D
|
5 Attachment(s)
chiar ultima noutate!!!:D
noua Dacia Logan Break!!!!!!:shock: poze facut de TOP GHEAR in uzina din PITESTI!!:lol: DUPA MINE E CAM URATA DAR ..................... |
pacat de masina daca foloseau spoilerul de la steppe si farurile arata mult mai bine in rest merge de marfa e buna :)
|
:???: arata mult mai bine full options decat duba asta
|
plm arata ca un dric :( mai ales aia rosie care coboara de pe platforma :D
|
1 Attachment(s)
Ultima GTR, 0-100 km pe ora in numai 2.6 secunde!!!! (va vine sa credeti??):rolleyes2
WOW, asta are cel mai rapid demaraj!! copletari: Exista si niste justificari pentru cerinta lor. Ultima GTR accelereaza de la 0-160 km/h in 5.3 secunde si franeaza de la 160km/h in numai 3.6 secunde. GTR-ul a realizat si un record pentru 0-160-0 , timpul realizat fiind incredibil, 9.4 secunde. Ultimul record se refera la accelerarea de la 0-100km/h iar GTR-ul l-a realizat in 2.6 secunde. Asta inseamna ca Ultima GTR este mai rapida decat adevarate legende cum ar fi Ferrari Enzo si McLaren F1 LM. Ultima GTR dispune de un motor V8 de la Chevrolet, 720 CP si o cutie de viteze standard G50. Nu dispune de echipamente pentru controlul tractiunii sau de ABS. |
si inca ceva!!! (Topul celor mai rapide masini din lume)
0-100km/h 1.Ultima GTR 2.6secs 2.McLaren F1 LM 3.2secs 3.Ferrari Enzo 3.4secs 4.Porsche Carrera GT 3.7secs 5.Pagani Zonda 3.7secs 6.Porsche 911 Ruf R Turbo 3.7secs 7.Ferrari F40 3.8secs 8.Lamborghini Murcielago 4.0secs 9.Dodge Viper SRT-10 4.4secs 10.Honda NSX Type-R 4.9secs 11.Aston Martin DB9 5.0secs 0-160km/h 1.Ultima GTR 5.3secs 2.McLaren F1 LM 6.3secs 3.Ferrari Enzo 6.7secs 4.Porsche Carrera GT 7.4secs 5.Pagani Zonda 7.5secs 6.Ferrari F40 7.8secs 7.Porsche 911 Ruf R Turbo 8.5secs 8.Lamborghini Murcielago 9.0secs 9.Dodge Viper SRT-10 9.5secs 10.Aston Martin DB9 10.2secs 11.Honda NSX Type-R 11.4secs NEBUNU:daca faci top macar punele in ordine..:D |
9 Attachment(s)
noua dacie peste vre-o 100 de ani
|
este absolut criminal de frumoasa!
|
Batmobilul reloaded ... :)
|
asta dacia????
nici peste 1000 de anin nu va arata asa de frumos!! |
superba masinutza.......nu mai am cuvinte.....:D
|
nu mi se pare ceva extraordinar in materie de design...nu prea merge linia maybach...e destul de excentrica pt o masina cu pretentii de lux;)
|
Pai asta si se vrea sa fie..o masina sport de lux! Mie asa-mi pare. aduceti-va aminte care era linia sport la masinile f vechi..identica..remember masina Cruelei din 101 Dalmatieni.
|
5 Attachment(s)
logan 1.6 16 valve, what`s new???? vrem motoru de 2000 :)
|
mai multe detalii nu sunt bigule ?
se poate cumpara deja ? am inteles ca are 107 cp , e adevarat ? are alte modificari in afara de motor ? alte frane ? alte suspensii ?:rolleyes2 |
Quote:
|
1 Attachment(s)
inca ceva.....spectaculos!
|
o sa apara din toamna spre vanzare,intadevar , are 107 cai si consuma cu aproximativ 1l de benzina% mai putin p orash decat versiunea de 8v. altceva nu gaseshti
|
am gasit eu ceva suplimentar pt dacie!!!!
e luata tot de pe forum!!! : Se pare ca ,Uzina Dacia Pitesti a scos in teste pe strazile din Romania o Dacie Logan cu un alt motor, este vorba de 1.6 16 valve Euro 3 de 107 CP la 5500 rot/min , cu 183km/h viteza maxima, motorul de Renault Megane 1. Desi unii spun ca bordul, volanul si schimbatorul de viteze, portbagajul, oglinzile care vor fi in culoarea masinii vor fi minor modificate se pare ca masina este identica la prima vedere cu Loganul cu care ne-am obisnuit pana acum. Schimbarile sunt inexistente ( asta stim in momentul de fata din surse neoficiale desi sunt multi care au vazut pe strazi aceasta Dacie Logan 1.6 16v ) , cutia de viteze este aceasi, acceleratia pe baza de cablu, discuri ventilate pe fata si tamburi pe spate , s-a lucrat la insonorizantele care sunt de pe Loganul DCi. Acesta va fi lansat in luna septembrie iar Loganul Brek va fi lansat in luna octombrie ambele modele vor fi prezente la Salonul Auto de la Paris. Pe langa modificarile ce le va avea Dacia Logan 1.6 16v se pare ca Dacia va schimba mai multe elemente la Loganurile ce vor iesi din toamna din uzina: oglinzile vor fi mai mari si de culoarea caroseriei, va exista o noua paleta de culori pe noile Dacii Logan ( o paleta noua de culori pentru toate loganurile ce vor iesi de dupa portile Uzinei Dacia Pitesti ),. Portbagajul se va putea deschide din interior, planja de bord va fi si ea schimbata avand alta culoare, tapiteria si covorasele vor avea si ele un alt aspect. Stopurile spate vor fi mai transparente iar forma farurilor este minor modificata. Se aude si despre o usoara modificare a aspectului jantelor de aliaj dar si la capacele jantelor de tabla. Cutia filtrului de aer cu filtrul aferent de pe Logan-ul 1.6 16v se regaseste pe Clio II 1.4 16v. Alta noutate este o motorizare noua pe diesel de 80 CP DCi. Sa nu va imaginati ca Loganul va suferi un facelift, a suferit doar cateva modificari minore care la o prima vedere nici nu pot fi observate. Si este reala treaba |
6 Attachment(s)
balarii de poze cu logan, solenzabreak e p bune, am vazuto acu 2sau 3 ani
|
solenza aia e o incercare esuat a unora care au crezut ca dau lovitura cu ea...n-au adus nci o modificare structurala a caroseriei, pur si simplu au inlocuit haionul cu "acvariu ala"...sistemul de deschidere este identic...
iar despre logan-urile de politie...:censored: |
Quote:
chiar ca spectaculos pacat de masina peste inca cateva ore de functionare se va dezmembra........ |
Quote:
|
dar faza cu shtergatoru si cauciucurile? :))) poti? e vorba de kikeru solo x , care il are si ala cu seatu ibitza galben, care lam vaz la bucale....remember????
|
mi-am dat seama ca tre sa fie ceva de la kiker...dupa forma...oricum e prea mult ;)
|
faza cu cauciucurile e chiar ciudata :( cred ca erau desumflate
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:50. |
- Copyright 2026 4Tuning