![]() |
Audi A4 B5 1.8 turbo quattro
3 Attachment(s)
Salut tuturor .audi a4 b5 1.8 turbo quattro din 2000 150 cp ca si dotari are climatronic piele incalzire in scaune geamuri electrice inchidere centralizata.masina in momentul de fata e stoc dar cu timpul speram sa arate altfel cateva poze
|
Re: Audi A4 B5 1.8 turbo quattro
felicitari pentru cerculete. arata bine masina. spor la modificat
|
mersi mult pentru urari...dc stie cine unde as gasi ceva genti as fi recunoscator m ar interesea in special ceva cu bordura pe 17" mersi mult...
|
Quote:
http://www.updateadv.ro/images/produ...a38527b457.jpg |
ah ma scuzi graba jante...
|
care-i consumul real urban ?
|
sincer eu zic undeva la 12% atat imi papa mie dar nici nu o iert
|
baietzi care sunteti mai experimentati la motoarele astea si ma poate ajuta cu o chestie....deci cand ii dau talpa undeva dupa 3500 rpm incepe sa trepideze motorul nu tot timpul,si dc las pedala inapoi si o calc merge o vreo 500 1000 de rpm si iar face am dus o pe tester dar nu are nici o eroare deci e ceva mecanic am facut test si cu valcomul si acelasi lucru nici o eroare,dar daca mergi cu ea normal si apesi pedala incet pana la fund atunci nu face treaba asta.care ma poate ajuta sa mi zica si mie ce ii?as fi foarte recunoscator de verificat am verificat cam tot ce se poate..bujii bobine de indictie turbo deschide cum trebe pomba de benzina(am si schimbat o)da ti mi o ideea ce sa incerc sa fac mersi mult baietzi...
|
Ceas de presiune turbo ai?Daca nu,trebuie sa-ti cumperi neaparat.Mai devreme sau mai tarziu o sa ai nevoie;)
Nu sunt mecanic dar cred ca ai ceva probleme pe parte de aprindere/scanteie.Spun asta din experienta. Incearca sa scoti mufa de la debitmetru si sa cureti putin contactele,pune-o inapoi,scoate-o si pune-o de vreo 3 ori.Citisem pe un forum Audi ca poate fi si de acolo.. Daca ai putea pune un filmulet sa vedem exact despre ce e vorba ar fi mai usor;) Spor la treaba. |
sincer pot pune si filmuletz in timp ce face dar nu se vede deloc pentru ca masina trage si atunci doar ca trepideaza motoru deci nu se vede si nici nu se aude nimik doar se simte
|
care imi da o idee unde as putea gasi o bara de s sau d rs pentru b5?mersi mult
|
Cu bara de RS nu ai ce sa faci, RS-ul fiind widebody.
Singura solutia ar fi sa cumperi una RS Look . Bara de S e bolt on , nu necesita nici o modificare. Problema mare va fi sa gasesti de cumparat, avand in vedere ca sunt extrem de rare la noi . |
k am inteles dar unde as putea sa caut asa ceva ca nu prea gasesc intradevar cum zici u nu m am exprimat eu corect cu bara d rs stiu ca eu wide dar rs look macar si caut niste jante brock b1 dar nici asa ceva nu gasesc ,gasesc dar cu et ul diferit ,iar mie acestea nu imi sunt bune pentru ca e quattro si nu as dori sa il vad ca nu mai merge....deci si aici un ajutor sau ceva cu bordura mai mare :) mersi
|
pe ebay ai incercat sa cauti cumva?
|
6 Attachment(s)
masinutza a primit un mic update in ceea ce priveste muzika:componente pe fatza beyma cu filtre un un player kenwood kdv-w7537u un bass pe compresie infinity kappa perfect 12 vq cu un amplif carpower d 1000 rms si un amplif pe difuzoarele din fatza micro dimension de 4x50 rms.merge foarte bine avand in vedere ca totul e amplificat pun si cateva poze...(inaltele vor fi acoperite si si stalpii imbracati)
|
1 Attachment(s)
fratilor spuneti o parere despre jantele astea sunt pe 18" ce zice ar merge pe a mea?
|
2 Attachment(s)
Seamana cu Ronal Turbo.
Eu zic ca dau bine numai sa fie la fel de joasa masina ca si in poze. |
3 Attachment(s)
un update destul d important a primit un set d jante pe 18 de audi a8 l de care sunt foarte mandru sper ca pe maine sa primesc si cauciucuri...pun cateva poze cu ele
|
superbe jantele:D:D
|
cum jantele au ajuns am incercat sa le pun dar am nevoie de distantiere si doar sapt viitoare vor ajunge.Va spun unpic despre ce urmeaza pe masina si cam ce as dori sa fac cu ea :
- o suspensie sport - faruri fatza ca si cele originale dar pe fundal negru - stopuri nu m am hotarat ink - bara fatza/spate de s originale daca gasesc - folii geamuri fatza/spate - o grila d s originala - la inceputul lui august merge la budapeste pentru intercooler si o evacuare de 70 de mm de la turbo pana in capat,un filtru sport k&n si un bow, un soft revo si sper la vreo 230 cp - cand se termina evacuarea si toate cele urmeaza sa mearga la vopsit complect interior exterior(culoarea ramane surpriza),dispar bandourile laterale d sus si d jos d la usi si pentru anul acesta cam atat ca se termina fondurile :)) - anu viitor un turbo mai mare , un interior tot d s daca voi gasi sau d rs dc am sa gasesc vreau sa pastrez masina cat se poate de stoc adik toate piesele sa fie d audi jante bara fatza spate grila faruri.... sa arate cat mai clean am sa incerc sa va tin cat d mult pot la curent cu schimbarile care le fac numai sa am timp ca sunt plecat din tara....si e mai greu cu timpul pe aici |
si unpic de update masina a primit frane noi fatza spate discuri si placute,am avut o surpriza foarte neplacuta cu discurile care erau pe masina in sensul ca aveam discuri mai mici decat trebe pe masina si cu placute care trebe pe masina a fost ceva foarte interesant asta e sa cumperi masina din romania, a mai primit si brate noi pe fatza si urmeaza si pe spate,sapt viitoare vine suspensia sport,au venit si distantierele pentru jantele de 18 pentru ea si sapt urmatoare intra la un vopsit complect si schimbat de culoare o sa mai vin cu detalii p sa fie o surpriza finalul culoare si cum arata....
|
3 Attachment(s)
au ajuns insfarsit jantele pe masina dupa ce am asteptat dupa prezoane si distantiere pun cateva poze ink nu e final sapt viitoare ajunge suspensia o sa revin cu noutati
|
cat pot sa fie de frumoase jantele. acuma hai dai cu ea de pamant si o sa fie crima:twisted::twisted:
|
Salut, foarte frumos ce faci tu cu aceasta masina, dar ma gandeam si eu, daca tot te-ai riscat la jante de 18, dc nu folosesti si cauciucuri ceva mai "stranse" pe janta, iti zic eu ca dadea mult mai bine si nu cred ca pierdeai din demaraj, ca presupun ca asta o sa imi zici :D.
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...9&d=1270459148 |
cat consuma?
|
@ Drako4Life nu am pus mai inguste pentru ca nu am gasit pentru moment de aceea am vrut sa pun 205/40/18 dar nu am gasit asta e.
@vlad sincer exact nu pot sa iti spun undeva la 10 o medie un rezervor 600 d km asta oras si afara eu zic ca e foarte bun consumu avand in vedere jantele pe 18 fara catalizator intermediara...:) mersi baietzi |
Masina e superba iarna nu ai probleme cu ea merita mai mult decat un 318 din acelasi an.
|
mersi vlad si eu sunt de aceeasi parere iar eu nu prea sunt un fan bmw my life for OOOO in jurul zilei de azi trebe sa ajunga suspensia o sa pun poze dupa ce e montata iar saptamana viitoare la inceput intra la vopsit....ufff va fi unpic greu o luna fara masina.....
|
5 Attachment(s)
update a ajuns si suspensia pe masina ma asteptam sa fie mai inalta dar e perfecta pun cateva poze.... :D
|
Subscriu la topicul asta. Arata beton, sa o folosesti sanatos
|
Wellcome to the low side!!!!:lol::twisted::lol:
|
thank serj & mosos :) my dream come true :x stiti bine :) si voi vedem dupa ce e vopsita...
|
2 Attachment(s)
masina a intrat la vopsit de vreo saptamana cand va fi gata o sa revin cu poze si cu restu tin unpic secret ce va fi sa vedem cum iese cam asa arata cand am bagat o la vopsit de atunci a primit o grila fara semn si unpic d bad boy look scuza ti calitatea pozelor :shock:
|
Nici nu am apucat sa ma uit la grila aseara, arata bine de tot in poze!
|
frumos arata ff bine ;) Asteptam poze ... app unde stai in oradea :> :))
|
pe muntele gaina,dar nu demult m am mutat inainte aproape de lotus,mersi baietzi mersi sergiu ...poze numai cand v a fi gata masina
|
Arata bine cu suspensia si cu jantele astea. Daca tot ai bagat-o la vopsit ar fi ok sa vopsesti si praguri + buza spoiler in culoarea masinii ca sa para si mai joasa.
|
@Robert Coca : spoilerele vin refacute unpic ,pragurile refacute atat pot sa zic ca am dat jos bandouri ornamente de pe usi praguri tot va fi clean look :) mai multe nu zic.... :) ink unpic de rabdare vreo 2 3 sapt...sper eu
|
2 Attachment(s)
tot pun 2 poze cu ceva ce arata a o masina :)) dar atat a trecut deja o luna dar ink mai este de lucru la ea ptr ceea ce vreau sa fac cu ea sper pe la mijlocul lui octombrie sa fie gata...pun si pozele
|
Fara graba, sa iasa cum iti doresti ;)
Spor! |
| All times are GMT +2. The time now is 14:20. |
- Copyright 2026 4Tuning