![]() |
batrana mea
ce pot sa zic...interior imitatie..2 statii magnat..un mp3 sony...
|
Re: va place batrana mea??
............si poze?
|
6 Attachment(s)
ce pot sa va zic..am facut-o singur aksa..
|
Eu zic sa dai ala jos de pe usi! Pune niste genti si o sa fie ok!
|
Ce pot sa va zic...eu cred ca topicul asta e la caterinca :)
Masina e superba,cu 2 tzevi de eshapament,acest Renault cred ca merge racketa ! Iar la viteze superioare sunetului acea priza de pe capota da un randament maxim admisiei fortant cu inca cel putin 50% inductia de aer,astfel functionand in principiu ca o adevarata turbosuflanta |
da...2 tevi..sunt functionale ambele sau una e asa de aspect?
|
Quote:
|
cumle-ai facut ca vreau si eu dar sa nu imi influenteze puterea motorului
|
Eu zic k ar merge o sita aseamnatoare cu cea de pe spoilere la masca radiatorului si niste pleoape de culoarea masinii facute manual.Am vazut ceva de genul asta si mi s-a paurt interesant.La motor ai facut ceva modificari sau urmeaza?
|
nu arata rau, dar la motor e ceva modificat ??????????
|
mie imi place mu ia de langa " Berlina"
|
nu e rea pentru o berlina, dar ar da si mai frumos cu niste jenti. Priza de pe capota are vreun rol, sau e pusa de forma? daca da dao jos. ;)
|
da in primul rand "renault" jos ca e aiurea rau.
|
Quote:
b-69-tau |
sincer? nu-mi place! daca vrei sa faci intradevar ceva la masina fara sa mai rada cineva de tine mai documenteaza-te putin!
hai la o intanlire de dacii si hai sa te invatam si pe tine, daca vrei! bafta in continuare... |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
nush ce sa zic! nu-i stralucita sincer nu te supara pe mine ! ce drq e tigania aia la spoilaru fata??
|
el a facut.. cum aveam toti de gand sa facem cand ne luam o masina si nu avem o cunostiinta despre tuning.. s-a dus in targ si a vazut acolo o priza de capota. mama o iau. a vazut spoilere. le-a cumparat. dar nu s-a gandit ca nu ii da bine pe masina si spoilere si d`astea mai au toti tzaranii prin buc. asta e.. mai bine stock decat asa ceva.si cu toti banii astia niste jante sau o vopsea frumoasa sa luceasca . scuze dar asta e parerea mea.
|
Mafiotu' nu te lasa descurajat.Rau nu arata masina,dar se poate si mai bine.Si Modificarile necesita multi bani si timp.Sunt sigur ca vei reusi ceva frumos,dar cu rabdare se va rezolva.Sa incerci sa lucrezi si la partea mecanica sa poti scoate ceva de la masina aia,kt la exterior deokmdata e acceptabil,cu unele mici retusuri.Multa bafta.Daca mai rezolvi ceva cu masina te asteptam cu niste poze noi.;)
|
dar totusi ai putea sa schimbi barile alea ca au toti care nu se pricep, daca vrei sa spui ca ai tuning la masina....asta daca dispui de banii necesari...e kitch ce ai tu...fara suparare
|
ai putea sa faci unele la un atelier dupa specificatiile tale..faza cu cumparatu nu prea mai tine ca o da in kitch..asta vroiam sa spun
|
Quote:
|
Ai mai pus poze cu masina ta.ai mai facut ceva modificari care merita vazute,sau de ce ai pus din nou poze?Si in plus le-ai facut pe intuneric si nu prea se intelege,dar e tot aceiasi,nu?Orikum e Dragutza masina,imi place k e simpla si a iesit bine.Kt despre break poti faci modificar multe,dar depinde de ce buget esti dispus sa cheltui ptr. ea.
|
Drept sa spun se poate si mai bine ...
- nu imi place pe unde ai scos capetele de la toba , taiai si tu spoilerul de la plasa si il lasa-i mai jos si puneai plasa mai lata si le scoteai prin plasa ... - pe fata fa grila de la radiator cu plasa Iti place dacia alba ??? mie nu arata a salvare , incearca si tu sa ii dai alta culoare daca dispui de fondurii |
E destul de greu sa schimbi culoarea la masina si sa o schimbi doar ptr. a nu arata k o salvare nu prea merita :P.Poate seamana dai ii pui niste girofaruri.In ultima vreme nu prea mai sunt dacii de salvare albe;).Da bine albul acela cu desenele negre de pe ea.
|
Re: batrana mea
5 Attachment(s)
Cateva poze noi...
|
frate arata bine masina ...dar cu barile de bazar ..............................
|
imi place ...alea de pe usi nu ma incanta da dac tie ti plac..asta conteaza ...si hotaraste te..ori dacia ori Renault... vezi si p la mine si mai da mi un sfat.. https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/21004-dacia-break-2004-58-kmi.html
|
Nu vreau sa te descurajez..se vede k ai muncit. Singurul lucru care imi atrage atentia: diferenta de culoare/claritate(nu stiu cum sa o numesc) dintre culoarea masinii si faruri(chiar si stopuri).;)
Poate pui niste faruri noi, sau macar sa schimbi semnalele cu unele albe(transparente). Acelasi lucru iti recomand si pt stopuri. Presupun ca ai pe unde sa gasesti asa ceva!? Si daca vrei sa o vopsesti, perla s-ar vedea frumos :) Iar daca nu poti investi in niste jante frumoase, da capacele jos! si vopseste jantele originale un negru mat. |
| All times are GMT +2. The time now is 16:16. |
- Copyright 2026 4Tuning