![]() |
Vand lupe faruri
Vand 2 perechi lupe faruri, una de pe Passat B5 cu bec H7 (Hella) si inca o pereche de pe Audi A4 B6 tot cu bec H7 (Valeo). Pretul e de 100 de lei perechea cu trans inclus prin Posta Romana oriunde in tara.
Fac si schimburi, puneti ce aveti de aruncat si vedem daca ma ajuta sau nu. Mai am cateva dar nu sunt imperecheate, daca aveti nevoie de ceva intrebati. Detalii aici sau pe YM ID bogyciu |
Re: Vand lupe faruri
Up!..
|
Lupa passat 2002 ?? :) ai ? Da-mi un pm daca da cu pret , una imi trebuie ...ms !
|
Si iar sus, negociabil.
|
sa inteleg ca nu e nici una h4 ??
|
nu, daor H7
|
poti te rog sa pui ceva poze?
|
3 Attachment(s)
Lupele de Passat
Brida din fata se poate scoate f usor. Cele de Audi au ajuns in faruri de Dacie :) |
Up, 70 lupele de Passat, + 5 lei trans prin Posta Romana.
|
Up, se adauga o pereche de Megane 2008, H7 ambele perechi, 70 de lei cu trans inclus... La cele de Passat mai dau o lupa de rezerva cu oglinda matuita (pt probat pe pozitie sau in caz ca scapati una pe jos si ciobiti lupa...)
|
Quote:
|
In far de Golf 4 ar merge oricare din ele, totul e ca trebuie sa muncesti la potrivirea lor in far pt a lumina exact acolo unde luminau si vechile faruri.
Up! Schimb cu diferse, propuneti ce aveti. |
Up! Numai face nimeni retrofit?
|
Cele de Megane au plecat spre un utilizator de pe forum, au ramas cele de Passat la care am ratacit o clema in care se prinde becul... 60lei perechea.
|
salut...nu ai ceva ornamente care se pun in fata lupei?
|
Sal, nu am, cele din farurile mele sunt cele care au fost in farul original
|
salut, lupe h4 mai ai cumva ?
|
Nu exista lupe cu H4...
|
2xlupe Hella E55, 2xbec D2S, 2xAdaptor bec D2S, 2xbalast aftermarket plus doua relee pt montaj la H4 - 400 de lei.
|
6 Attachment(s)
O pereche de pe VW Passat B5.5 simple, cu bec H7
O pereche din faruri de Hyundai Santa Fe ultimul model, tot cu H7 O pereche din faruri de Fiat Bravo ultimul model, cu H1 (am si oglinzile de faza lunga la acestea, care fac corp comun cu ornamentul) Pretul e 100 de lei perechea, mai putin cele de Passat la care nu am un clips de prindere a becului si le dau cu 80 perchea. Poze cu cele de passat si cele de Bravo, deocamdata inca in faruri, nu am avut timp de mesterit. |
salut . ma intereseaza care lupe sunt mai mici ( ori santa fe ori de passat pt ca eu am h7 ) . atat ca diametru dar si ca lungime . vreau sa le adaptez in far dar mi-e sa nu fie prea putin spatiu . ( mai ai si capacele/acoperitorile la lupe care veneau in far ) ?
|
Mai mici ar fi cele de Bravo, dar astazi pleaca spre client. Vedem ce mai facem rost...
|
ok . daca gasesti lupe h7 care au si acoperitorile/palariile sa ma anunti . mersi
|
Bogyciu....lupele de bravo au ajuns ok la mine...ms mult.....acum ramane sa ma chinui sa le bag in faruri....ms inca o data...numai bine
|
Sa ai spor! :) Multumit?
|
da boss...ms inca o data
|
Lupele de VW Passat au ajuns la mine, foarte multumit.
Recomand! |
1 Attachment(s)
Mi-ar trebui lupele din farurile ce le ai in poze si caracasa care vine peste lupa. MARESTE POZA CA AM FACUT UN SEMN CE IMI TREBUIE.
Si un pret.:D |
Nu mai am lupele respective, au ajuns demult la client. Mai am o pereche de Hyundai Santa Fe, o lupa de pe un Audi A4 2009 (cel cu leduri) foloseste bec D3S dar am pus si D2S in ea si a mers oarecum ok, si inca una de pe o Skoda Superb ultimul model, foloseste bec D1S. La aceasta din urma am si ornamentul care vine pe lupa.
|
Pe mine m-ar interesa sa fie h7, daca ai ceva. Oricum pereche.
|
2 Attachment(s)
Se adauga o pereche lupe Passat ca cele de mai sus. Poze cu cele de Santa fe.
Preturile sunt de 120 de lei pereche livrare cu Fan Curier si trans inclus. |
Inca 2 bucati de Punto, pereche, H7. O sa fac si poze.
0766757892 |
4 Attachment(s)
Lupele de Punto si cele de Passat.
100 de lei perechea fara trans, trimit doar prin Fan Curier cu plata in cont colector. Sau daca aveti pe cineva in Tulcea le pot inmana personal. |
Up, folositi cu incredere nr de tel. 0766 757 892
|
ceva bixenon ai?
|
Pereche nu... Am ce scrie si pe paginile anterioare, una de pe A4 cu D3S si una de pe Superb cu D1S, ambele cele mai noi modele.
|
Up, cele de Passat s-au dat.
2 Bucati de Punto, pereche 2 Bucati Santa Fe, pereche |
1 Attachment(s)
astea din poza ce pret au, asa cum sunt cu tot cu carcasa aia de pe lupa??
|
100 de lei, fara transport
|
Up, inca mai sunt lupele. O pereche Santa Fe, o pereche Punto
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning