![]() |
my astra g bertone
4 Attachment(s)
my bertone
|
Re: my astra g bertone
Frumoasa masina.
Sa o stapanesti sanatos. |
ms frumos
|
super smechere bertone astea... Imi plac enorm :X
dai si tu mai multe detalii daca vrei :P .. ex. cat ai dat pe ea.. ce motor are etc. Sa o stapanesti sanatos :P |
poi am dat o astra h caravan pe care am avut o inainte si mia mai dat ceva el peste...e motorul z20let si 190 cp stock,are turbina de astra h umpic mai mare,evacuare cap coada de la Eds,free flow,downpipe,blow off,admisie K&n,filtru sport in carcasa de carbon,stage 2 Eds,suspensii h&r - 30 mm fata si spate,faruri angel eyes si xenon...cam atata ;))
ms mult:) |
Presupun ca asta este inceputu?
|
momentan nimic nu fac pentru ca astept sa vad daca fac un schimb cu un leon 1.8 t 4 x 4 modificat.daca nu rezolv nimic o sa mai modific cate ceva;))
|
e mai frumos opelul....dar...tu stii.
|
da stiu da altceva e 4 x 4
|
Asta cam asa e.
|
ai scoso la vanzare?
|
da...daca o vand bine daca nu incep incet incet sa mai modific pe la ea
|
Ai putea incepe prin a da jos emblema "Turbo" de pe spate de la Porsche.
pps: Pe portbagaj si pe stopuri spate "coditele" sunt de pe la Audi? |
as da jos ala cu turbo daca nu ar ramane gaura de la semnul opel...si la ce codite te referi ca nu stiu?
|
Prelungirile de la stopuri si portbagaj in sus :) cam asa le zice din cate stiu..
sau "buze"? :lol::lol::lol: |
masina asa e ea din fabrica..cel putin la spate...
|
1 Attachment(s)
modificari noi;))...scurtarea admisiei cu cot siliconic si filtru sport de scutere:)) pentru breather pana o sa iau un Oil catch tank...si sper cat de curand kit intercooler de la Txautosport si axa cu came de Xev si tophat;))
|
Quote:
|
ms mult...sa fie...da se pare ca dobitocii astia de gabori nu ma prea lasa:(
|
Ţi-am văzut maşina azi prin Tg-JIU... Ţi-am dat şi un flash dar te-am văzut tārziu... Frumos mai face toba aia !
|
da?poi trebuia sa vi dupa mine;))stiu ca face frumos da ma cam enerveaza curcanii ca se tot ia de mine...bine ca eu o tin pe a mea ca e masina sport si si asa e din fabrica:))
|
Quote:
Imediat īn urma ta au trecut şi Poliţia :lol: ... Data viitoare sper să ne vedem... |
Quote:
|
ma toarna ca na tre sa se ia si ei de cineva
|
la si cum o omori tu,logic ,ca trebuie si ei sa se ia de ceva...
|
lasa bah men ca am omorato asa aseara ca sa fie galagie da asa pe orash mai ales seara nu prea ca se ia de mine ca mau mai oprit si se uitau si la jante si la tot ca sa se ia de mine
|
asa e bine tata,mergi legal,ca sa nu le mai faci pe placu lor,sa te controleze.
|
si daca merg legal daca vor se ia de mine...ca daca aud umpic tobele gata hai sa ne luam de el...
|
ii stiu dai draq ,am crescut si eu in orasul asta de hotii...
|
4 Attachment(s)
niste pozne mai noi;))
|
vai de capu meu,u iti dai seama cum ar sta magaoaia asta de motor pe loganelu meu=)):lol::lol:,as fi cel mai fericit....ias da temelie lu sgm cu varul6 al lui...
|
poi ce mai stai cauta un 2.0 t si fal;))
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=bekQPVVjvQw
un clip cu tot bordu...4 persoane si bagaje..benzol 95 stiu gab ca nu e usor dar cine vrea si are finante poate sa faca orice;) |
vazui azi masina,arata foarte bine,mai ramane doar sa aud,ca multi te lauda pt tobe :-)
|
poi unde ma vazusi?sau unde o vazusi?poi daca vrei sa o auzi dai de mine pe orash si iti arat:P
|
era parcata in fata unei case,pe la periferie,am vazut-o sambata la ore,lasa ca peste 2 saptamani,o vad live ca luai orasu :P
|
f bine...poi da acolo stau eu
|
:D faina masina te am tot vazut prin orasi dar nu in "actiune" :twisted:.
Bafta pe viitor cu modificarile . |
ms...poi nu prea mai se face ceva...si momentan am o planetara dusa si pana nu o sa o pun la punct nu ma mai dau ca thoamne fereste ce se poate intampla
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:18. |
- Copyright 2026 4Tuning