![]() |
Audi S4/A4 x6
4 Attachment(s)
Tema: Audi S4/A4
Participanti: 1. gonzy_et 2. Cypos 3. JuST_GiuGiu 4. Oltcit Rally Team 5. kagula_89 6. Maryus_x90 Va rog sa fiti fair play si sa respectati regulile: -voturile trebuie acordate pe merit si argumentate -la vot trebuie sa se tina cont de calitatea dar in aceeasi masura si de stilul in care a fost modificata masina. Se tine cont si de modul in care au fost facute pozele -votantii trebuie sa aiba o vechime mai mare de 3 luni pe site + voturile nu se acorda pe prietenii, deci > -cine nu e fair play nu mai joaca cu noi, trebuie sa castigi TU nu prietenii tai 1. gonzy_et |
Re: Audi S4/A4 x6
4 Attachment(s)
2. Cypos
|
4 Attachment(s)
3. JuST_GiuGiu
|
4 Attachment(s)
4. Oltcit Rally Team
|
3 Attachment(s)
5. kagula_89
|
4 Attachment(s)
6. Maryus_x90
|
Vot pentru Oltcit Rally Team pur si simplu imi place combinatia de culori, nu am altceva de comentat :chainsaw:
|
Vot cu Maryus_x90 fiindca mi se pare clean pe bune la A4 ii sta foarte bine culoarea albastru stock si conceptul CLEAN a fost executat de la cap pana la picioare felicitari. Am si critica Maryus_x90 cam slaba prezentare se puncteaza si modul de prezentare si cu background negru e destul de sarac.
|
Vot Cypos!Imi place stilul asta "DTM".
|
Cypos
ready to race ? |
Vot Maryus_x90, n-am cuvinte !!!
|
Vot Cypos ... cred ca s-ar fi potrivit mai bine un spoiler mai mare ... oricum arata super.
|
Vot maryus_x90, pentru simplitate.
Deosebit |
Quote:
Votul meu merge la gonzy_et |
+1 Maryus_x90
O maşină arată foarte bine atunci cānd e Clean!... Se pare că Maryus_x90 a īnţeles asta, restul... |
Multumesc la toti care mau votat si care o sa ma voteze. Ma bucur ca va place proiectul meu.
RS4 meu e relativ simplu cu un grafic in forma de dungi stilizate inspirat de la fordurile vechi si accentuind firma NEUSPEED care defapt face piese de tuning si pentru VW si AUDI http://www.neuspeed.com/projects/pro...?ltype=ns_euro Jantele sunt de marca BBS si sunt vopsite in culoarea dungilor laterale prezentand un contrast cu culoarea alba. Bodyul e un pic inspirat de modele audi A4 din 2000 cu grila mica nu trasa pana jos. |
Votul meu merge la kagula_89.Dupa parerea mea merge foarte bine verdele pe Audi, mai ales cu capota din fibra de carbon.Dar eu zic ca era mai bine sa mai pui o poza ca sa fie la fel ca si la ceilati.
|
Eu cred ca la acest concurs vor castiga PRIETENII.
|
Quote:
Dar totus speram sa fie lumea fair play ca oricum nu se castiga nici un premiu lasati masinile sa vorbiasca Bafta Maryus |
Quote:
|
Quote:
Iti garantez eu ca nu e fair play ce se face aici!Eu postez mai mult din pasiune nu neeaparat sa castig! Si plus de asta uitate cate voturi sunt si cate comentarii....deci se intelege :shock:cea ce nu e corect fata de altii ,dar nu ai cu cine:!: |
Quote:
|
vot gonzy_et ;)
|
parca trebuia si argumentate, adik de ce el ? :D
|
Da va rog sa argumentati dc nu ca "vot numai" fiindca e foarte starns si sa fie treaba Fair Play
|
Votul meu merge la Marius,deoarece eu sunt adeptul KIS ( Keep It Simple ).
|
Ce am zis eu asa a fost.
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:22. |
- Copyright 2026 4Tuning