![]() |
Ceasuri de bord albe
salutare...am vazut pe site, dar nu mai stiu pe unde niste ceasuri de bord albe pentru oltcit...as dori si eu sa mi le fac albe, dar din pacate nu am necesarul...daca s-ar putea sa ataseze sau sa trimita pe mail cineva niste imagini cu ele, doar pentru a fi imprimate i-as fi foarte multumitor...stiu ca s-a mai vorbit dar deocamdata nu prea mai am timpul necesar pentru a lua toate posturile la rand...
[email protected] |
Re: ceasuri de bord albe
salut
ceasurile le poti face simplu....mergi cu cadranele originale de plastic negru mat la orice firma care lucreaza productie publicitara sau care pun colante pe masini si ei iti vor taia si cola un material pe care trebuie sa il duci tu si le spui ce anume si cum vrei sa arate.eu am facut asa si au iesit super iar de costat a costat 100 mii lei vechi. |
o sa ma interesez de ce zici tu ...dar nu stiu pe unde-as putea gasi ...poate poate voi avea noroc ;)
|
1 Attachment(s)
Sa caut sursele facute in corel si iti dau. Ramane sa le decupezi si sa le lipsti singur. Nu este greu. uite cum a iesit la mine
|
marfa rau, poti sa mi le dai si mie? :D Mersi! vb pe YM?
|
1 Attachment(s)
Hai ca le-am refacut. Luati CDR -urile de aci' si spor la treaba, astept sa vad ce ati lucrat.
|
3 Attachment(s)
sau alte modele :arrow:
|
va multumesc pentru ceasuri...o sa-mi bag si eu ochii sambata sa vad ce iese...poate iese ceva misto...cine stie ? :D
|
am luat si o sa ma apuc de munca, la oltcitu unui membru din club. :D poze soon. :D
|
singurele ceasuri care sunt cit mai reale sunt cele de la bodyspeed..ultimul model.conteaza sa fie si reale cit de cit.sper sa nu se supere nimeni pe mine..apreciez munca voastra indiferent de rezultate.
|
4 Attachment(s)
am uitat sa le pun mai sus si imi cer scuze pentru alt reply.
|
3 Attachment(s)
Un alt model....plus niste poze cu un bord facut. Nu sunt prea clare, dar o sa postez in curand alte poze :)
|
din ce ar trebui facute ca sa tina cat mai bine si sa nu se strice? autocolant peste cele vechi, sau? mersi
|
salutare...am imprimat niste ceasuri si trebuie sa le pun..dupa marimi se potrivesc...acum imi fac cu ochiul ultimele ...voi pune poze cu ce a iesit sambata seara...:D
|
NightClubRacer Nope. Printeaza-le si te duci frumos la plastifiat cu ele.
|
ok mersi, asta am sa fac. o sa pun poze, poate reusesc azi sa le montez. ;)
|
azi scot ceasurile..si le pun...dar ..cum dau mai usor gemuletzu ala jos?cineva mi-a zis ca trebuie sa scot toata consola sa-i pot da jos geamul ala...altcineva mi-a zis sa trag de el :D ...ce varianta aleg? :-S
|
Axul ala de reseteaza km mic are o siguranta mica cu o saiba si un arculet(ai grija la el). Ii scoti siguranta dai afara capatul de plasticul ala si apoi gemuletul iese fara probleme. Sper ca am fost explicit. :)
|
2 Attachment(s)
uite cum au iesit la mine dar a trebuit sa sacrific butonul de aducere la 0
|
frumos mike, dar eu voi face ceva si mai si. :D Asta daca ma lasa and1 sa-i dezmembrez bordu. :D
|
Atunci bafta!DAR TOTI CEI CARE VRETI SA VA SCHIMBATI CADRANELE AVETI MARE ATENTIE LA DIMENSIUNI si luati in calcul ca nu trebuie sa acoperiti si becurile,la faza asta m-am pacalit si am stricat vreo doua sau trei coli autocolante,dar a meritat nu?.BAFTA tuturor oltcitistilor
PS:ADRYX cum ai schimbat volanul? |
1 Attachment(s)
re...am pus alea cum am zis ca fac :( dar sunt dezamagit total de mine...nu-mi place cum au iesit pentru ca n-am putut da bordul jos(n-am mai gasit cheia de 11 X-( ) ...oricum peste 2 saptamani il fac pentru ca trebuie sa-mi fac instalatia electrica :( m-a lasat si aia aseara...
aaa...sa nu radeti de mine :D |
lasa ca reusesti pana la urma... :D
|
Quote:
|
Quote:
sunt mai n00b ... |
Sakin.Daca vrei sa ne intalnim sa te ajut da-mi pm si iti garantez ca o sa iasa la fel ca ale mele.Bafta
|
mai bine zii cum ai facut pe pm sau aici. :D
|
Gabriel_xenon Da...am pus 4 leduri albastre cu niste rezistente. (mi-a facut un electronist). Oricum asta e versiune beta. Acum lucrez la aceleasi ceasuri dar sa imi vina lumina din spate. (sa se aprinda cifrele)
|
sa pui poze cand e gata. :D
|
Quote:
|
Pai am un tovaras in slobozia si cand trec pe la el ne putem intalni sa le facem.(montajul nu dureaza mai mult de 1h,asta incluzand si pusul la loc;))
|
Quote:
|
Salut ! Sunt nou pe aici si as avea si eu o intrebare. Cum ati printat ceasurile ca sa iasa la dimensiuni normale, adica fix ca alea de pe bord? Sau ati folosit ceva program? Eu am incercat sa-l printez din programul cu care l-a deschis Windows-ul, acel "windows picture viewer" dar nu e buna dimensiunea.
|
Man trebuie facute cu corelu si masurate ceasurile,dupa ce le masori le redimensionezi si le printezi pe hartie autoadeziva,dupa te duci la laminat cu ele.
|
Merci mult!
|
mad mike, mi le printezi si mie pls? :D
|
Pai o sa incerc dar ultima data cand m-am uitat nu mai aveam cerneala colorata.Dar te rezolv;)
|
Foarte beton. Iluminarea bordului e schimbata nu? Sau e un neon pe deasupra si sunt stinse becurile?foarte fain:idea:
|
Alea cred ca in loc de becurile de sus a pus leduri albastre.Neon in nici un caz dar iluminarea bordului in acest fel este foarte obositoare.Cel mai sigur intreaba-l pe Zaf.
|
Sincer nu e obositor, problema naspa e ca noaptea nu vad indicatoru la benzina si ma streseaza chestia asta.
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:49. |
- Copyright 2026 4Tuning