![]() |
E36 - Multa munca pentru o...pisi...
3 Attachment(s)
O sa incerc sa atasez cateva poze cu masina...de la cum a ajuns la mine si cam cum arata in prezent...
|
Re: Multa munca pentru o...pisi...
da ce a patit masina saraca?
|
4 Attachment(s)
Altele......
|
masina a fost luata de la ciori...si cred k asta explica multe...
|
Quote:
|
mai e....asta la final....parca te oboseste cel mai tare:)
|
Quote:
ps:ti-au vopsit aia tot ce trebuia??? |
sal ... scz pt off topic,am si eu o intrebare pt fanii bmw din buc, caut un magazin de piese auto (E36 in special), vreau sa-mi cumpar cate ceva gen placutze frana, filtre, etc si nu prea am bani multi de aruncat pe fereastra, poate stie cineva un shop cu preturi bune, multumesc anticipat :D
succes mihaitzaa cu pisicutza, tine-ne la curent ... |
mi'au vopsit dupa ce am stat pe capu' lor vreo 3 zile...au reusit si ei performanta
|
Stiu masina asta mai de mult, era parcata in fata blocului unui prieten.
Am observat ca avea ornament cromat la toba care era mancat de rugina, aripi ruginite, deci foarte neingrijita. Masina, ca orice coupe de la BMW, are mult potential, felicitari celui care a luat-o, si sa o readuci la starea cum era o data. Mai multe detalii despre masina daca se poate... |
Quote:
Salutare ! On-topic -> succes cu masina , sper sa faci ceva frumos din ea, in poze arata bine cu jantele alea.. |
asta am inteles... multumesc
un magazin ceva, o locatie, un sfat ceva, se poate? thx :) |
o sa iasa fain masina... la motorul ala de 1.8is de 140 de cai ce vrei sa ii faci???
|
da...intr'adevar...masina a fost neingrijita...nu se vede in poze cat de jalnica era...cat despre 1,8is trebuie schimbat kit'ul de ambreaiaj si cel mai probabil o sa'i usurez volanta cand o sa'l schimb......
|
bafta mihaitza cu proiectu ! sa-l readuci la viata
|
3 Attachment(s)
Cam asa arata masina acum...insa mai e ceva ceva de munca..
|
frate sa nu lasi balta masina asta ca e o bijuterie pe 4 roti
imi place cum arata pana acum tine-o tot asa si mai da poze cu interioru,motoru,intelegi tu :D....un filmulet ceva:D |
super masina !! culoarea masini te lasa fara cuvinte........
|
Nu am de gand sa o las balta....Doamne fereste....
|
frumoasa masina .. tine-te de ea si tine-ne si pe noi la curent cu ce-i faci ...
bafta multa! |
salut .... frumos bmw ... spor la treaba si la reconditionarea lui .. sa il stapanesti sanatos...dar am o intrebare : din intamplare mai aveau " ciorile " alea ... vreun bmw ... mai ieftinache asa d vanzare... inmatriculat in ro ... ?? :lol: :lol: dak imi potzi da un pm ... tzi`ash fi recunoscator !! ms ..
|
o diferenta f mare intre primele poze si astea ultimele
de curiozitate cat ai dat pe masina?! si da cum a intrebat wallderrama nu mai au rromi vreun bmw de vanzare?!:) |
Am cautat mult e36 coupe....de masina asta stiam de pe timpurile cand era a unui doctor...insa a dat'o pe mana rromilor....si si'au batut joc de ea.....si din cate stiu nu mai au nici un bmw...daca o sa aflu ceva o sa va anunt :p
|
am gasit pe mobile.de la fel ca asta la bani zic io buni...in jur la 1600 euro...da cu multi km.....f multi....da asta nu e prb ptr ca se poate remedia aceasta prb.....si in plus se merita ptr ca totusi e bmw si cred ca ptr f multi inseamna ceva cuvantu asta
salut si bafta la proiect sa ne tii la curent cu ce ii mai faci |
cel mai frumos seria 3 dupa parerea mea e36 coupe este...masina asta in special...sunt curios ce ii mai faci
|
Quote:
|
e frumos e36/2,un coupe adevarat,fara rama la geamurile usilor.e un model destul de cautat,am pe cineva care a luat un e36 deja in Germania si asteapta aderarea ca sa-l aduca acasa! o fi el fan adevarat,da' s-a cam grabit... zic eu...
|
ms frumos la toti
|
3 Attachment(s)
Poze mai noi......
|
super frumos, chiar a meritat sa muncesti atat la el. Bafta in continuoare! ;)
|
de curiozitate cat i-ai dat?!....stiu de masina asta ca mai mult de 210 nu poate......nushtu sigur...din ce am auzit si io......astept sa ma lamuresti tu
|
nu cred k poate mai mult de 210....yo i'am dat 180 pt k nu am avut unde si nici cauciucuri...astept sa schimb kit'u de ambreiaj si atunci o sa iti zic sigur
|
tinand cont...e 1,8 is...soimanita de altii....trebuie reparat tot dupa ei
|
Ms frumos....o sa il sun..dar cred k pana la urma dau 200 euro si il iau nou..si stiu treaba treaba..ms frumos inca o data
|
Quote:
Off-topic : imi place "semnatura" lui 66NFS : 324 D ( camuflat oare? :suspiciou ) :) , sau mai bine zis .. e 324 diesel in acte poate :)) |
Astept idei......pentru cand o sa fiu in pana :p
|
Quote:
|
boss nu...poate un adidas...da' lasa k iti lipesc tie cand ti'oi vedea masina
|
super misto arata masina, sa ai noroc de ea
|