![]() |
Luni, 30 august 2004, curse legale la Alexandria
MAINE INTRE ORELE 17-18:30 AVEM LA DISPOZITIE 700 DE MERTRI 4 BENZI DE CIRCULATIE PENTRU CURSE LEGALE IN ALEXANDRIA.
-ORGANIZATORI (PRIMARIA ALEXANDRIA , ACR ALEXANDRIA ,LEGAL RACING, NO SPEED LIMIT) |
Hihi, ce marfa :D
Incerc si eu sa ajung :wink: (consolare pentru cei care n-au ajuns la Craiova :D ) |
nsl da shi tu mai multe detalii
|
Cat e pana in Alexandria?
Pe clase sau la alegere? Locul unde ne intalnim? |
:D
pana in aleadria din km 0 din buc sunt 80 de km !
|
Cursa cu siguranta va fii la liber ,iar detalii mai multe ca sa-ti dau Cecilia?
-Va fii o cursa \"ilegala\" dar legala .(mai mult o conotatie demonstrativa )dar cursele si \"artificiile \" cercuri, burn\" vor fii reale. |
Craiova va fi prezenta :peace:
Florica: ne primesti ?! :wink: |
:x Auoleu da ce \"din scurt a fost anuntzata\" :x
|
si cu ce se ajunge acolo ca si eu as vrea sa vin
|
Dak scap de la servici.. vin.. dak nu... sper ca se vor mai organiza si altele :?
|
Re:
Quote:
eu voi fi prezent plecarea pentru cei din bucuresti la ora 14.00 de la Petrom Rahova langa autogara Rahova |
Shi plecarea celor din Ctza knd e? :roll: :x :cry: :oops:
Merge Careva? |
Cum adica \"Florica ne primesti?\" ?????? Daca mai pui intrebari d\"astea i-ti umplu funduletu-l cu BASCHETI !!!
Feriti-va nu vin cu masina mea ,ha ha ha ,deci: :drunk: :drunk: :tenisclap :drunk: :weirdface |
:lol:
Era o gluma :P Nu vii cu masina? Deci stam si noi o ora, doua, la o bere, da? |
:x Ah... ce viatza pe voi! :cry:
|
Deci incep sa ma incalzesc de la plecare :drunk: , asa ca nu stiu cine o sa comenteze evenimentu-l :drunk: :weirdface
|
Din Insomnia nu cred ca se va prezenta careva ...
s'ar putea TXT'u VYP'u shi moartea ... oricum have fun! unii din noi suntem in restantZe majoritatea shi altZii cu munka ... sorry ... data viitoare ... :? :? |
Am niste draci... tocmai luni si la ora aia... am munca :cry: :cry: DE CE???? :?
|
restantze si la mine
|
https://www.4tuning.ro/new/view_album...deZiuaOrasului
A fost un eveniment superb. Linikul de mai sus va duce la poze . In curand si filmele |
Intrebare : pe ce criteriu s-au acordat acele medalii si diplome?
|
A FOST SUPER SUPER SUPER!!!!!!!
|
a da scuze
locurile au fost in felul urmator locul 1 - aur - Andrei cu celebrul subarul (castig prin lipsa de concurenta) locul 2 - argint - BMW WR (il stiti cu totii nu ? ) locul 3 - 4tuning craiova cu olticul alb modificat (felicitari baieti) |
Nu mai comentez nimic... nu are rost.
Macar a fost distractie! si am primit benzina 8) . |
Din cate am vazut in poze a fost frumos...
SGM, pe criteriul de cat de scumpa e/cat de mult e tunata... :P :P :lol: |
a fost foarte bine!! mult mai organizat ca la craiova!!
zoliaT mai verifica odata locurile :roll: |
corecteaza-ma daca am gresit .. cumva oltcit-ul a luat argint si wrc bronz ?
am intarziat putin la festivitatea de premiere |
corect zoliaT .... maine o sa punem diploma pe forum sa nu mai existe dubii
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
da santos....uite ca atashez diploma
|
1 Attachment(s)
Si daca vreti sa o vedeti atasez si eu medalia.Grig esti tare man!!!Felicitari!
|
pare rau ca nu am ajuns, am venit prea tarziu acasa...
din ce am vazut prin poze vreau sa va spun ca la alexandria publicul a fost super! stateau cuminti pe trotuar, bravo alexandria!!! |
a fost superb...nu ma asteptam...
mici buni si fete frumoase,indiene tre sa stam de vorba poate iti dau o vizita :lol: |
Ora 16:20
Am ajuns la Alexandria. La Petrom-ul de la intrarea in oras, am scos steagul pe trapa masinii si ne-am continuat drumul. La fel ca acum 3 zile, la Craiova, toata lumea se uita dupa masina. Cred ca multi (sau chiar toti) nu stiau ce se intampla, pentru ca pe steag scrie CRAIOVA - 4TUNING.RO. Odata ajunsi la \"locul faptei\", politistii de la Rutiera ne-au indrumat sa ocolim 2 strazi pentru a ajunge in partea cealalta a \"pistei\" (care de fapt a fost o strada cu 4 benzi - cate 2 pe sens), dar cu ajutorul lui Sebi (thank you :wink:) am intrat pe pista. In acel moment, lumea striga \"Bine Craiova, bine Craiova!\" <= m-am simtit la fel ca la Craiova - cand am vazut 100 de oameni cu camerele si aparatele in mana - adica in al 9 lea cer :wink: Ora 17:10 Startul a fost cel mai asteptat moment, pentru ca Alexandria nu a mai avut astfel de evenimente (cel putin, nu de asa mare amploare) si... pentru locuitorii Alexandriei n-a fost o asteptare in zadar. Ca si la Craiova, surprizele au fost nenumarate, adica: Oltcit bate Cielo, Oltcit bate Vectra 2000 (16v sau 6v :?:), Renault 5 bate Ford Mondeo 2, Opel Kadett (turbo :wink:) bate Volvo T5 si altele... Ce a impresionat la Alexandria? Publicul, care, chiar daca a fost prezent in numar mic, nu a creat nici un fel de probleme. Intinsi pe 400 m, spectatorii priveau cu o oarecare nelamurire la cerculetele pe care \"ursii\" le-au facut pe strada, exclamand: \"Uite ce face asta la cauciuc!\", \"Mamaaaa! Cum se invarte!\". Desi sunt expresii haioase, nimeni n-a ras. E ca si cum ai rade de un copil care spune: \"Ce buna e acadeaua!\". Subaru a luat premiul 1 pentru ca a fost cea mai puternica masina, Oltcitul premiul 2 pentru ca a facut cea mai buna impresie (:wink:), iar WRC-ul pentru prezenta. Oricum, cursa de la Alexandria a fost de departe cea mai reusita cursa organizata pana acum de LR & NSL. Nu-mi pare rau ca am batut 300 de km dus-intors, nu-mi pare rau ca mi-am rupt spatele in trapa BMW-ului (ursul pe care am avut steagul), nu-mi pare rau ca am mancat cel mai de *** hamburgher din lume... Sunt fericit pentru ca un prieten de-al meu a castigat locul 2, sunt fericit pentru ca, inca odata, steagul nostru a fost apreciat (:peace:) si sunt fericit vom veni si la cursa de la Baneasa :wink: Dupa cursa, userii 4tuning au mers la terasa, impreuna cu unii dintre organizatori. Pentru cei de acolo (personalul terasei), sosirea noastra a fost un soc, pentru ca nu cred ca au mai vazut vreodata atat lume la ei pe terasa (nu cred ca au mai venit atat de multi oameni in acelasi timp). Daca la Craiova nu s-a mai facut intalnirea 4tuning, am reusit s-o facem la Alexandria. Numai bine si o gramada de multumiri pentru Florica :wink: PS: in poza, de la stanga la dreapta, Add|cT, Gabi, un baiat de la NSL (nu-i stiu numele :oops:), Florica, mikey & cecilia (prietena lui Grig, cel care-a luat premiul 2, cu Oltcitul). |
:) iar aia de la terasa cred ca nu vazusera de multe ori atatia clienti :) ca-i auzeam \"frate cata lume\"
|
...cel putin nu au vazut sa vina atatia in acelasi timp :lol:
|
Cursa a fost cea mai tare. Dar frate, mici aia au fost penibil de naspa.
Nu stiu cum ati putut voi sa ii mancati. erau cruzi - cruzi la mijloc. In rest super tare.....totul.(mai putin micii) |
Offtopic: ce motor/modificari are Oltcitul ala? Daca va e lene sa scrieti si scrie in alta parte, dati-mi link...si 2, avand in vedere ca terasa s-a umplut, iti dai seama cat de dobitoci sunt unii sa creada ca n-o sa-si scoata niciodata banii din construit un complex cu pista si terase, chiar si un club mic acolo...numai din terasa o sa-si scoata banii...
Ontopic: F frumos, vad ca v-ati distrat, f bine...de ce nu e asha organizare si in alte locuri? Pai va spun eu de ce: publicul din Alexandria e mult, mult mai civilizat, din ce am vazut in poze... |
Good work Grig !! :peace: Cine a condus, numai Gric sau si Rica?
Pacat ca am aflat de cursa a 2a zi.. vedeam &eu un public civilizat :( |
Astept oltcitul la bucuresti. Sper sa fie mai rapid decat acum.
Sper sa fie gata piesele pentru masina mea pana la urmatoarea cursa,pregatesc ceva :twisted: . Pe 400 ma face la juma de masina, pe 450 altfel stau lucrurile. Numai bani si timp sa fac masina sa fie! |
| All times are GMT +2. The time now is 10:54. |
- Copyright 2026 4Tuning