![]() |
PH 32 LUX
4 Attachment(s)
Salut! Urmaresc demult acest forum si m-am gandit sa va prezint masina mea. Este o dacie 1310 break, an 1996, motor 1.4, 63 de cai, 53.000 de km reali, in rest las pozele sa vorbeasca! Astept pareri si sfaturi.
|
Re: PH 32 LUX
Salut si bine ai venit.Pare ingrijita masina ta.Bafta in ceea ce vrei sa faci cu ea
|
Frumusica..ce mai ai de gand cu ea?? :D Nu pui Folie si pe Luneta?
|
Planuri cu ea ar fi multe, bani nu prea sunt, dar usor usor reusesc. Folie deocamdata are doar pe geamurile din spate, va urma si pe luneta si pe geamurile pasagerilor din spate.
|
Ti-as recomanda sa iti pui folie cu omologare, eu am avut probleme cu foliile dupa luneta si geamurile laterale spate...
|
salut!bine ai venit.observ ca arata bn la varsta pe care o are,cat despre sfaturi:fa-o cum iti place tie dar fara sa o faci vre-o sorcova:-)
|
Multumesc tuturor. Geo sorcova nu va fi.
|
Masina a primit folie pe geamurile spate si luneta, Cd-player, statie si subwoofer, filtru sport. In viitorul apropiat va avea toata evacuarea modificata si un carburator dublu. Poze in curand.
|
asteptam poze noi cu masina;)
|
3 Attachment(s)
Cateva poze de la tara...
|
masina arata bine. are si tata un break de asta tot din 96, dar rosu (pe care desigur o sa-i dau eu carje numa sa-mi iau carnetu). ce intentionezi sa-i faci?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Nu tre folie de firma pe geamuri daca ai rabdare ies calumea geamurile si cu folie cu 15 lei:) |
Break-ul a suferit un accident...poze diseara
|
Sper ca na patit ceva grav daca vrei sa o faci low ai putea sa te inspiri de la big FXF cea mai low dacie din Romanik (si era Breack) ;)
|
parasolar din folie.din aceeasi folie ce ai si pe geamuri.
|
8 Attachment(s)
Imi cer scuze ca nu am mai postat am fost cam ocupat. Uitati pozele promise cu accidentul suferit.
|
Offf saracuta dacie...imi pare rau de accident. Bine ca nu a fost mai grav si ca n-ai patit nimic...fierul se repara ;). Bafta si sa o vedem facuta
|
3 Attachment(s)
Mersi Alex30. Saptamana viitoare e gata. Cateva poze pe durata reparatiei:
|
Ce se mai aude de masinuta ? E gata ?
|
Quote:
|
Quote:
|
Proiectul inceteaza. Masina este de vanzare, reparata, in stare impecabila. Nici nu se observa ca a fost lovita. Accidentul nu a afectat cu nimic stalp sau lonjeron. Masina nu prezinta nici un pic de rugina, este proaspat antifonata, nu bate, nu troncane, cauciucuri noi de vara-iarna, Cd-player Clarion cu multe setari de bass, medii, tweeter, subwoofer, bass booster, 4 iesiri de subwoofer, 2 boxe fata usi Blaupunkt, 2 boxe usi spate alpine ovale. Pret 3000 lei.
|
M-am razgandit! Masina o pastrez nu mai e de vanzare.
|
Imi place sa vad asta...ai luat o decizie buna. Te apuci de ea ?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Azi am schimbat uleiul si filtrul de ulei. 2 pozici de hi5 facute azi:D:D:D
|
Quote:
|
Quote:
|
frumoasa masinuta ,vopseaua arata foarte bine, bine ca nu o mai vinzi ai grija de ea :) cum ai reusit sa o lovesti???
|
Mersi! Am lovit-o ca nu a facut un dobitoc cu un BMW stop-ul. Apropo LUX e bolnav! nu mai intra in bine in vitezele din spate iar in mansarierre intra foarte greu. Stiti cumva ce ar putea avea?
|
Quote:
|
scuze de intarziere, in ultima vreme babei i sa facut rk la motor urmeaza tinichigeria si vopsitul
|
Cam nasoale si mari stickerele alea de pe haion...:rolleyes2 Ti-am vzut masina in oras acu' ceva timp:-)
|
Quote:
|
de ce nu mai postezi:D??
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:59. |
- Copyright 2026 4Tuning