![]() |
Renault Megane 2 1.5dCi
4 Attachment(s)
masina se afla intr-o stare foarte buna,nu are nici o problema,nu a fost implicata in nici un fel de eveniment rutier.are 154000km,climatronic,senzori lumini,senzori ploaie,4 geamuri electrice,comenzi audio pe volan...etc
accept variante apropiate ca pret,dupa 2002 detalii pe pm sau pe forum pret 5200E |
Re: Renault Megane 2 1.5dCi
Un schimb cu mine?
|
Quote:
|
am si carte la ea pana la 86000,la 120000 am schimbat distributia(am chitanta atasata cartii) si mai am ceva facturi cu senzor mansarier,bielete,geometrie roti si ceva pe la clima,nu imi vine acum,cam asta a necesitat masina de la 120000 de cand e in romania(dec.2006)..........deci isi merita pe deplin banii.
|
Eu nu zic ca nu isi merita banii dar fara o dif de min 3000e nu pot sa fac schimbul!
|
nu dispun de atata diferenta(scrie in primul post variante apropiate ca pret)...bafta la vanzare
are carte service pana la 86000,la 120000 am schimbat distributia(am chitanta atasata cartii) si mai am ceva facturi cu senzor mansarier,bielete,geometrie roti si ceva pe la clima,nu imi vine acum,cam asta a necesitat masina de la 120000 de cand e in romania(dec.2006)..........deci isi merita pe deplin banii. |
up
are 6 airbag-uri ptr siguranta,nici unul pocnit vreodata!!!! |
inca un up sa fie prima ca arata si merge foarte bine.........masina ingrijita la pret real
...accept unele variante apropiate ca pret (+/-).......dupa 2001 |
upppp schimb cu: alfa 147(4+1usi),156 dupa 2003....focus,astra,megane mai noi ca a mea,dar si altele...........
---de preferat ar fii sa fiti de prin apropiere,ca nu imi permite serviciul sa fac deplasari prin tara,sau eventual sa aveti disponibilitatea sa veniti d-voastra o distanta mai mare(specific ca merita efortul)------- |
hai sa ii mai dau un upp desii merg astazi sa vad un golf 4 din 2003,poate nu ma incanta ca are 235000km....
upppppppppp 5199 E negociabil sau 5100 E fix,care cum vrea sa inteleaga....masina merge struna |
Schimb cu Megane benzina?
vezi semnatura |
imi trimiti si cateva poze cu interiorul?cati proprietari are?tara de provenienta?m-ar incanta nr de km la a ta si plafonul panoramic............
|
Salut,
Eu sunt al 2-lea proprietar din 2006 incoace. Tara de provenienta: Spania Poze cu interiorul iti trimit maine. Am si eu niste intrebari: Din ce an este masina ta? In ce stare se afla turbina? Consum real in regim urban? |
ok....ori aici ori pe mail.......merg si eu acuma sa ii fac un dus,poate reusesc sa o trag de vreo cateva ori in chip;)
|
se pare ca am omis anul:10.(sau11)2003
nu are nici un fel de problema,fie turbina sau altceva consumul urban nush....dar eu am 4.8 mixt pe ultimii 5000km(40%urban-60%extra) .....care vrea poze,am facute dar nu le pot uploada aici ca sunt prea mari upppp masina impecabila,consum mic........variante mai noi sau benzina cu km mai putini |
6 Attachment(s)
Salut,
Merci pt raspuns! Am facut azi pozele cu interiorul. |
uppppp
|
uite un benzinar din 2003, cu km mai putini , foarte ingrijita : https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...nscris-ro.html
|
ms de oferta dar nu ma tenteaza......bafta
|
4 Attachment(s)
poze noi.....mai multe pe mail la care vrea ptr ca sunt mai mari de 2gb si se upload-eaza greu
|
up...
|
up.....masina buna -consum mic
|
variante mai noi de 2002............exclus lovite sau defecte
|
up......dus-intors pana la timisoara,420km ,motorina consumata 16.4L,cu o medie de 3.9L/100km viteza medie 65km/h(a trebuit sa merg in coloana vreo 10km din cauza ploii,apoi 50 km am mers cu 70-80 din aceeasi cauza-ploua torential,de altfel viteza de rulare era undeva la 100-110km/h)
|
te intereseaza un bertone turbo??
|
te intereseaza un bertone turbo sau poate un mondeo inscris pe Bg??
|
bertone-ul care e ca vad ca ala e vandut?
fordul daca era inmatriculat ro mai vb.....dar asa nu ma incanta |
e vorba de bertonele unui prieten.....e gri cu piele rosie 2.0T......full
|
Quote:
|
si un upp ....ca vine vara si mergem la mare cu consum mic
|
de luna viitoare voi avea salariul redus cu 25% deci s-ar putea sa nu o mai dau ptr ca e economica.........daca o vreti pana atunci veniti cu oferte.......
.........uitati unde e benzinaria cu masina asta...... |
uppp........variante mai noi si km mai putini(benzina/diesel),exclus care au fost lovite sau defecte
accept si neinmatrriculate mai noi daca nu e taxa peste 400E |
Accepti schimb cu Opel Corsa C din 2004?
|
detalii????!!!!!poze
|
sussss
|
upp o data la doua zile cum cere regulamentul
|
Salut,
Cat mai vrei diferenta? |
Quote:
toate cele bune |
nu vine nimeni cu o oferta la cash ptr o masina diesel numa potrivita ptr criza care e acuma?????
accept schimburi si cu: -benzinare pana in 1.800 cmc+diferenta -matiz +diferenta -clio(masina mica)+diferenta |
astazi am facut poze cu toate actele masinii printre care: carte service pana la 89.000km,chitanta cu distributia la 120.000 si cu facturile de la bielete, respectiv factura motorasul de la clima....mentionez ca la schimbarea senzorului de marsarier nu am factura deoarece s-a facut fara,la reprezentanta renault deva,deoarece senzorul a costat 90 ron (cat am platit de fapt),dar daca nu cunosteam pe mester mai trebuia sa decontez pana la 270 ron
masina din ce se poate descrifa a fost livrata in 16.09 2003.ptr cei interesati le voi scana pozele sa se vada mai bine astea sunt toate problemele care le-a avut masina pe plaiuri mioritice negociabil la cash.......variante as prefera cu diferenta de minim 2500E(credit la banca de care vreau sa scap) si mai noi de 2001(matiz,fiesta,corsa si altele) ....masina nu coboara sub valoarea de 5000E sub nici un fel,ptr ca nu e masina de targ si nu are nici un fel de problema(doar motorina si pedala) specific faptul ca masina nu a fost implicata in evenimente rutiere si la schimb vreau tot masini neavariate toate cele bune si bafta tuturor |
| All times are GMT +2. The time now is 11:05. |
- Copyright 2026 4Tuning