![]() |
Lr Braila
"ASOCIATIA MOTOR SPORT CLUB BRAILA" are in plan organizarea unui concurs de acceleratie viteza in data de 17.06.2006 cu sprijinul logistic oferit impreuna cu experienta acumulata de LEGAL RACING
PENTRU MAI MULTE DETALII : https://forum.4tuning.ro/202-legal-racing-17-18-iunie-2006-viteza-raliu-tehnico-aplicativ/18106-legal-racing-braila-17-06-2006-a.html |
Re: Lr Braila
Interesant ... care ma ia si pe mine :P :twisted: ! Glumesc...se strange ceva loome ???
|
super!astept detalii
|
io unu m-as baga.Mai multe detalii daca s-ar putea,mai ales legate de locatia exacta,conditii de participare,etc.
|
pe moment acestea sunt singurele detalii care erau afisate.
orice lucru care apare se poate gasi la link-ul pe care vi l-am oferit. |
Naspa Potrivire... Pe 17 Am Un Examen In Bucuresti..... Sa-l Dau.......sa-l Aman........... Grea Incercare....
|
Si unde mai pui ca se vorbeste de sectorul de drum din fata primariei.... pana in bariera..... cand mai ai ocazia sa mergi pe calea calarasilor cu peste 150 la ora... :D
|
Quote:
Poate venim si noi daca ne rezolvam problemele la mashina (+ partea cu finantele pt. benzina, ca papa mititica) |
mi se pare destul de periculoasa zona.E foarte aglomerata si e posibil sa-ti sara vreun nebun in fata,mai ales pe la concordia ca acolo-s numai betivani.Mai bine o facea pe faleza.E destul de lunga si asfaltul nu are gauri...parerea mea.Apropo,IKNOT,nu te cunosc dar acum vreo doua zile te-ai luat dupa un bmw rosu pe la piata mare?(asta daca masina din avatar este a ta)
|
ii ramasesera bretelele prinse la usa lu ala cu bmw :))
|
Quote:
Faleza este cam ingusta pt asa ceva, nu? |
pentru liniutze nu cred.pentru cerculete si burnout-uri(pe care-i tine masinutza),e intr-adevar ingusta.
|
Quote:
|
Quote:
|
chiar nu te-ai prins ca glumeam ...
|
hey, baietzi;
o mica precizare; auto club nu shtiu ce, n-are nici o legatura cu liniutele de pe 17; ei sa-si faca etapele lor, cu banii lor, unde vor ei; legal racing se va face cu auto si moto, pe calarasi de la casa agronomului pana la concordia; circulatia va fi inchisa pana in bariera; vor fi jandarmi si o firma de paza pentru a nu lasa idiotii sa intre pe traseu; oricum, chemati pe oricine de oriunde, vrem sa facem un show pe cinste; auto si moto; |
17 iunie 2006:
BRAILA E IN FLACARI; TOATA TARA E INVITATA LA DUEL, CUI NU I-E FRICA DE BRAILA, SA VINA SA-L VINDECAM; N-AM AUZIT NICI DE MASINI NICI DE MOTOARE IN TARA, CARE SA RIDICE PRETENTII CA NE EXECUTA; EVENTUAL MERGEM CU SPATELE :lol: |
17?perfect vin si eu acasa!:) poate o iesi ceva beton.abia astept!!!!!!!!!!!!!!!!
|
Venim cu CRX-ul sa va ''rupem chilotzii'' :D :)
|
sa vina crx-ul!!!!
|
vine vine ...
vine ala normalu si vine si ala vtecu' speram noi ... :) |
si eu vin cu tine cu masina ca nu am aprindere... :)) :D:D
|
Quote:
Esti complexat..? :D P.S. : Daca chiar ai R6 2006 vreau sa ma dau cu el... :lol: |
Quote:
oricum chiar daca ... prin o minune ai dreptate ... e mai bine sa fii laudat decat sa te lauzi. mai tare se oftica omul cand se da mare si dupa si-o ia in mufa de la o cutie de 1000 euro :)) |
da, chiar am un R6 2006; da nu cred ca o sa te poti da tu cu el, stii tu ce se calareste nu se imprumuta; dar putem da o liniuta, daca vrei si ai cu ce;
mai baieti, cu laudatul, asta e daca ne-am plange, n-ar mai veni nimeni, asa ca ne laudam, da vedem ce-o iesi; by the way: pierzi castigi important e sa participi; |
are careva idee cam intre ce ore sa a tine?
as veni dar dimineata la 10 am un ex la bucuresti si inapoi cred ca as fi pe la 14-15...dar totusi cred ca o sa se tina dimineata... |
intervalul exact nu il stim, dar cel mai probabil va fi intre 12 -18; asteptam de la sebi, detaliile, si vom stabili apoi la primarie, ca trebuie oprita circulatia, si tramvaie, etc; dar cam asta cred ca va fi intervalul,
|
Quote:
|
un eveniment din asta ia foarte foarte mult timp.
si asta daca erau numai de masini dar fiind si de motoare probabil ca se v-a incepe pe la 10-11 daca vor sa termine pana apune soarele. |
Ai Dreptate, Dar Sa Videm Si Cati Concurenti Vor Fi; Putem Sa Incepem De Dimineata Si Ssa Terminam Noaptea , Lume Sa Fie
|
Dublu Eveniment 17 Iunie
CU OCAZIA LEGALRACING DE LA BRAILA, VIPERtuning din Braila va inaugura showroom-ul de tuning, printr-o expozitie de masini echipate/tunate si standuri cu echipamente;
surpriza evenimentului: MEGASHOW BMW :twisted: |
Quote:
|
:lol: stai linistit, exista cineva acolo sus, care are toata bunavointa, si isi doreste f mult sa aiba loc acest eveniment; +mai e si motociclist; deci eu nu cred ca vor fi probleme
|
o fi...sa dea D-zeu!
|
se pare ca lucrurile incep sa prinda contur, sa vedem ce va iesi, oricum eu ma voi da cu masin doar pt show,ca e puturoasa, la motoare insa am chef de bataie; :Z
|
ai si sanse ca ono e in recuperare sau inca in spital , nu stiu exact :)
|
auzi mister, ono alearga la clasa 1000, eu am motor de 600, deci...
chiar sunt curios sa te vad pe tine daca o sa vii si ce mari valuri o sa faci, ca in clontz vad ca esti tare; eu am zis sa-i provocam pe altii din alte orase ca sa vina, nu sa ma disperi pe mine, eu oricum sunt in priza |
nu am treaba cu motoarele asa ca nu ma lua cu 1000 sau nu stiu ce ... pentru mine motoru e motor si cam atat.
|
auzi shadowro, ce masina ai? poate iti gasesc un amator pentru duel:twisted:
|
un logan de 75 cred ca ma face.
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:50. |
- Copyright 2026 4Tuning