![]() |
Caut Audi coupe
poate nu ii locu bun pentru acest post dar aici ma gandesc ca se uita cei care ii intereseaza marca Audi mai mult decat la sectiunea bazar.
Deci vreau sa cumpar un Audi 80 coupe quattro cu motor de 2.2l 5 cil linie. ma intereseaza fie B4 coupe fie cel urrquattro. merci anticipat. Ofer max 5000 euro depinde de starea masinii. |
Re: Caut Audi coupe
Uite aici unu super ok ..........https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...t_xx21268.html
|
Daca vrei sa-l faci turbo am eu restul de piese
|
salut ce piese ai sal fac turbo? eu am unul quatroo coupe motor in 5
|
Am injectoare, turbina, galerie evacuare ,axe cu came, chiulasa, pistoane ,computer de 303 cai si 285 cai si mai ceva maruntaie....
|
lasa si tu un nr sau sunama 0747227279 te rog mult
|
poate ai si niste arcuri sport?
|
sal pai am eu unu de vanzare daca te intereseazacoupe quattro motor in 5 injectie daca mai este de actualitate anuntu poti sa ma suni 0747227279 si ne intelegem la pret
|
de un corrado ce zici ?
|
vezi ca e ala albastru la 4490 de e de pe autovit
|
Quote:
|
Quote:
|
:?::?::?::?:Uite aici unu super ok ..........https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...t_xx21268.html :?::?::?::?:
Quote:
Nu exista cm2 pe masina sa nu aive chit de 2 degete,parbrizul unde se uneste cu plafonul face eforturi mari sa stea in cheder, pe dedesubt e sudata peste tot inclusiv pe la prinderea puntii fata + suporti pe la cutie, articulatia este terminata de 5-6 ani, tobele prinse cu sirma, rulmentii de la roti mai au 2-3 bile, interiorul arata ca in casele de dealeri de droguri mexicani plini de datorii... deci ce sa zic poate doar actele sa faca ceva bani din masina asta. Nu am exagerat deloc cu descrierea de mai sus... in poze arata bine dar cind a aparut cu "masina" am ramas blocat si eu si inca alte 4-5 persoane care erau acolo.Am vazut multe jafuri la viata mea dar asta merita nota 10. Asa ca atentie. |
Mamä .... si io vroiam sa o cumpar :D ...
|
daca vrei un audi coupe am ceva superb
|
Am si eu un cupe din 86 cu motor 2,3 l . Il dau ieftim.Merge super da mai tre aranjat cate un pic.
|
Cauta si pe autovit ro ! :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:27. |
- Copyright 2026 4Tuning