![]() |
Cel mai bun pilot de la Craiova - PARERI
parerea mea e ca eu am fost!
1) nu am gresit niciodata 2) am luat locul 2 la <90 cp 3) as fi luat locul I dar ... de nu m-a ajutat mult masina, uitand sa golesc portbagaju, la filtrul de aer nu am umblat, benzina ... destula. Am luat locul II cu un Cielo executive standard(nemodificat absolut nimic la el!) Voi cine zicetzi ca a fost cel mai bun???? |
ala cu dungi pe el era al tau ? :roll:
|
Si eu zic ca tot tu ai fost cel mai bun.Si pe deasupra si modest. :peace:
|
Inca un vot de la mine! si pt modestie de asemenea! :oops: :oops:
|
da :) eu eram. tzi-a placut masinutza mea sau de ce intrebi ... nu ma laud cu ea dar e buna ca e ... if you know what I mean!
totusi ... cine zici ca a fost cel mai bun ? |
va datzi seama ca glumeam ce draq .... nu pot sa ma laud cu nimik, la o adica ce naiba 2 pedale si o maneta .... la atat se rezuma linioarele
eu va propuneam sa facetzi abstractie de masina tare si sa va ganditi la sofer eu unul nu suport sa vad la start un bmw de 300 de cai si cand pleaca sa i se invarta rotile o juma de ora, pierzand din demaraj enorm de mult |
Ai mers marfa .... dar Grig rullllzzz man!!!
|
da ... oltcitul din semi-finala ala alb cu fibrocom pe parti!
ma jur ca habar n-am cum draq de l-am facut.... nush ii trage super bine mashinutza! de condus nu l-a condus el cand s-a tras cu mine ci un preten. ala a gresit super mult, eu mergand impecabil (zic eu), el a gresit si cand a skimbat pe 3 pt ca, vazand ca i-o luasem in fata a plafonat-o la maxim si a pierdut mult ..... asta este in fine .. e dragutz oltcitul |
io am \"pus\" ochii pe 2 oameni :
1 - Grig 2 - Tipul din dacia Sport neagra \"PIL\" a avut cursa grea cu Toyota aia si daca ar fi gresit o fractiune de secunda schimbarea vitezelor ar fi pierdut. oricum a castigat la juma de masina bv lui si lu' Grig |
da ... au condus bine
si grig e bun. infrangerea din fata mea nu i-o putem pune in spinare pt ca nu a concurat el a fost ceva de genu ca totzi erau prea siguri ca o sa ma faca si deaia ma rog ... de CIOARA ... nu aud nimik??? de ala cu ferrari-ul ce parere avetzi? |
dap ai dreptate .... si sterge un mesaj ca ai postat de doua ori acelasi lucru ... cred ca oboseala isi face aparitia nu? :lol:
|
Tipul cu ferarri a plecat cand era vorba sa se traga cu imptretza wrx sti ... nici nu stiu ce parere ar trebui sa am despre el
|
e bine ca esti modest...sincer nu prea am fost atent la tine ...mi-a placut doar cand l-ai facut pe ala cu cielo ala verde tunat ..atunci chiar ziceau cei din jurul meu ca o sa te faca si am fost singurul care a zis ca nu .. ca pierde ala cu ala verde !
felicitari oricum pentru ca te-ai inscris ! si sa speram ca o sa mai fie curse la Craiova organizate de LR si NSL(si va spun eu ca ramanem cu speratul...) si sa fie tot asa multi participanti si public mai civilizat ca sa nu zic altfel :lol: |
Re:
Quote:
Oricum, parera mea despre cursa ... HAOS. |
jur ca mi-ar fi placut sa am o amintire ceva de la cursa nu doar in memorie. De ex ar fi putut sa dea o diploma, sau un abtibild sa il tzin pe masina ... orice.
da ... tipul cu SEE, in momentul startului zicea cel de la microfon: sa vedem daca il ajuta spoilerele si toba sa invinga! Lasand gluma ala cu SEE kiar shi-a aranjat masina super dragut, daca o vezi noaptea e super. Mai mult decat ce a facut nu avea ce sa faca pt ca a lui nu e executive. Ar fi putut sa se bage cu altele la fel ca a lui! pa pa |
Re:
Quote:
iar amintiri o sa ai pentru ca or sa apara filmulete si poze pe site ! :wink: |
juve_doom: super pilotule, schumacher al craiovei, de ce aveai numarul de la masina mascat cu hartie ? era masina de la 'intreprindere' ? :)
|
am dat back si refresh, de asta sunt 2 posturi identice, daca am cum o sa sterg 1, daca nu, nu-i nici o problema(parerea mea), numa sa nu se mai intample.
despre cioara si despre ferrari ce sa zic, pe cioara il stim, e consacrat, iar ferrari e ferrari, nu trebe sa stii prea multe ca sa castigi o liniuta cu el, asa ca ce sa zic despre pilot, ca parca despre piloti e topicu' :D |
zemete, nene sa nu te superi pe mine, dar io am mare respect pe aia care scot putere mare dintr-o masina slabuta si la preturi modice, omul ala se vede ca a muncit la masina lui, si in cursa ar fi fost ca in bancu cu mafia:
\"un pas gresit si ar fi dat de c*** \". |
OFFTOPIC:
numarul meu a fost acoperit cu hartie ca sa nu se vada numarul pe nici o filmare! masina e a mea personala! aa kiar cate cielo-uri cu dungi ai vazut tu pana acuma? deci oricine stie ca eu am fost nu e kestie... dar la o anume faza nu imi are nimeni numarul filmat! ONTOPIC: vreau sa incercatzi sa facetzi abstractie de masina si sa va ganditzi la pilot in mod exclusiv! e logic ca daca ai ferrari si eu vin cu un oltcit , si bunicamea daca ar pilota ferrari-ul ar castiga! pilotul se remarca intr-adevar cand sunt de ex 2 masini identice. Atunci se vede care e pilot de-adevaratelea! Ca sa va distrez(cazul care vi-l spun e de acum 1 an): ALP-ul a dat-o cu unu cu un renault19 mi se pare si renault-ul a castigat. Dupa aia au facut skimb de masini. Tot ala cu masina lu ALP=ul a castigat! ...dar se intampla de mult asta .. ALP=ul a progresat mult de tot! 8) PEACE.. Keep on rollin` baby! |
ON TOPIC :
de ala din ferrari NU mi-a placut cum a tinut masina de sub el in frau cioara s-a \"dat\" bine, ca intotdeauna si cu asta am inchis exploreru ca ma doare capul c ya. ps. am devenit cuzinet, cand ma faceti aer conditionat ? :) |
Re:
Quote:
Ontopic : pentru ALP - TOT RESPECTUL ! ii trage masina aia frumos si se pare ca si el stie ceva ceva....felicitari ! |
1 Attachment(s)
TOT OFFTOPIC: da, mi se vede numarul dar nu poate nimeni sti ca sunt eu intr-adevar! acuma pot fi oricine intelegi??? daca imi pun poza lu cioara o sa creada ca sunt cioara, etc.
asa ca nu cred ca mi-ar face cineva probleme in legatura cu treaba asta! in fond... purtam si noi neshte discutii nevinovate pe forum :roll: :roll: ONTOPIC: si eu am tot respectul pt PIL si restu cu masini de 3 lei da super puternice si in care au investit o gramada de timp. Dar, totusi, m-as simti nashpa sa ma faca unu cu un oltcit sau cu o dacie! Ma simtii prost si cand ma facu ala cu mazda aia albastra, noroc ca il descalificara si putui sa ajung pana in semi-finale la clasa A. As putea zice ca semifinalele si finala la A s-au tinut numai fiindca ma rugai eu de ala cu microfonul sa ne bage in fata masinilor care se trageau la intamplare. Dar, totusi, nu prea cred eu ca ala cu SEAT-ul avea doar 90 de cai! E posibil sa ma fi facut si fiindca masina era mult mai usoara( in jur de 700 kg) a mea avand in total aprox(1300 cu tot cu mine). [/img][/list][/list][/quote] |
Domnule CZG :) cum poti sa zici ca ai iesit pe 2 la A.Cu mine de ce nu ai vrut sa te tragi.Ca doar stii ca te fac..Te-am mai facut si te fac cind vrei...
Tu ai vrut sa te tragi cu Oltcitul si eu am incercat sa tin piep Seatului stiind de la inceput ca o sa ma faca(pt ca stiu masina aceea,si am auzit ce poatedinainte de cursa).Si tu crezi ca eu nu stiu sa trag de masina?Te inseli atunci...Nu stiu de ce vrei sa iesi in evidenta ca avind calitati de pilot la liniute?Noi avem niste masini mici si nu f puternice .Adevaratii piloti sunt cei cu masini multr mai puternice unde trebui mai multa indeminare pt o cursa buna.Nu te mai umfla in pene pt ca sunt multi despre care tu nici nu stii ca exista...Si recunosc ca sunt persoane care stiu sa valorifice mai mult potentialul une masini(experienta isi spune cuvintul)Nu zic eu ca sunt pilotul lui peste,dar zic ca am suficienta experienta(si poate sa iti confirme multa lume) incit sa imi controlez propria masina la o liniuta.Si nu emit pretentii ca tine ca as conduce perfect. |
Mda.. .ce bine ca m-am dat si eu.... :lol:
|
Eu zic ca nu poti sa alegi pe X sau pe Y si sa zici ca el a fost cel mai bun pilot.Nu asa sta treaba...Intrecindu-te la curse si cistigind,nu se mai pune problema cine e cel mai bun pilot.Aici e alta miza:respectul!!X l-a facut pe Y.De acum ininte Y il va respecta mai mult pe X.Eu zic ca asta este cel mai inportant lucru! Sa fi respectat si sa respecti la rindul tau...
|
Alex NOS creca aberezi cu respectu' ala. Parca e si intr-un joc respect de castigat ca sa poti pune mp3 player pe masina(Midnight Outlaw 1) :D.
Important e sa participi, sa nu stai pe margine si sa dai cu gura si sa zici ca asta si asta nu au fost bine. Dupa tine, daca ma face x o data trebe sa il salut io primu cand ne vedem? sau daca ma face x de 2 ori la rand trebe sa ma aplec cand trece ? Cred ca respectul tine de altceva, mai complex si diferit de la persoana la persoana. si da, se poate alege un pilot care ti s-a parut mai bun din diferite motive, mai ales cand au concurat pe masini apropiate. |
salutare.. in primul rand la liniutze conteaza din pacate mai putzin soferul si mai mult masina.. sa nu intelegetzi gresti... si soferul are un rol foarte important.. dar degeaba ejti tu un sofer bun.. daca ai o masina de toata jena.. si vrei doar sa te dai doar pentru a te simtzi bine.. :) nereusind sa faci prea multe.. ***
GRIG si cu RICA RULLEs.. ma, pacat ca au avut o problema la OLTCIT.. intr-a 4-a nu mai tragea cum trebuia :( si d'asta mereu pe ultima suta de metri il ajungeau.. dar tot dejeaba.. era too late :D Oricum baietzi.. juvo_doom si Alex NOS.. cei care atzi reusit sa ajungetzi in semifinala si finala.. meritatzi un congratz.. din partea tuturor.. pentru ca atzi reusit sa statzi in frunte(aproape).. si tre sa ne mandrim si noi cu voi.. doar suntetzi ai nostri :lol: in concluzie trebuia sa se faca finala mica.. ca sa nu existe discutzii.. si binentzele ca si celelalte grupe.. care dupa parerea mea erau mult mai interesante de vazut.. Pil-ul din cate am auzit de la propietar avea ceva probleme.. nuj ce.. ceva legat de furtune.. no ideea.. si n-are rost sa vb prostii.. *** Quote:
|
Cind masinile sunt apropiate diferenta o face soferul,asta e clar.
Dar ce vreu eu sa spun cu povestea mea despre respect este altceva... Adica eu nu credeam ca un oltcit poate sa mearga asa de bine cum a mers cel al lui Grig.Are tot respectul meu pt ca a facut dintr-o masina relativ slaba o masina capabila sa concureze de la egal la egal cu masini mult mai puternice. Si juve_doom a sarit doua etape si a intrat direct la finala, unde eu ma intelesesem sa ma trag cu oltcitul pt locul 2.Asta nu e corect,pina la urma.Daca in alea 2 etape si-o lua..Eu recunosc ca Ibiza mi-a dat-o,dar tare mult m-as fi dat cu oltcitul..Asa puteam si eu sa ma trag cu ala cu Mazda la inceput ,ma elimina si cind mai ramineau 2-3 masini ma duceam la arbitri si faceam gura sa ma lase inapoi...Nu e corect nici asa... |
CZG: felicitari.
Dupa parerea mea, cel mai bun a fost ala care a intrat cu scuteru' pe pista, sa-si verse plamanii in portavoce. |
In primul rand, pilotii sunt aceia care au diploma si participa la concursuri(CNR,VTM sa nu mai zic WRC), gen Burchel,Cioara, etc...Restul sunt soferi!(nu vreau sa`i jignesc aici pe cei care se baga in concursuri locale) Cat de bun este un sofer nu se poate aprecia prin liniute, pana la urma nu e asa mare lucru sa stapanesti masina personala, pe care o cunosti foarte bine. Si faza cu masini apropiate e discutabila, se pot face multe modificari care nu se vad printr`o privire aruncata sub capota, depinde si de cat de forjata e o masina, care nu mai dezvolta atatia cai putere ca altele incadrate in aceeasi categorie, exemplele sunt multe. Calitatile unui sofer se vad intr`o proba de indemanare, acolo unde nu mai conteaza atat de mult masina(decat la timpi), se vede cu okiul liber cat de bine stii sa stapanesti o masina si cum poti sa scoti ce e mai bun din ea, kiar daca nu e vreo bomba de sute de cp. Un sofer bun este acela care poate sa se adapteze la orice tip de masina, care poate sa mearga cu un harb, sau sa stapaneasca un bolid. Argumente ar fi destule, cred ca m`am facut si asa destul de bine inteleasa.
Nu in ultimul rand, trebuiesc FELICITATI cei care au participat, pentru ca au demonstrat CURAJ si PASIUNE. M`as fi bagat si eu cu Dacia mea, cu toate problemele pe care le are, dar era in reparatii, de maine n`o sa mai fiu KKX, am vandut`o... :cry2: Merita subliniat si efortul celor care au facut sute de km ca sa fie acolo, fie si numai in calitate de spectatori! La cat mai multe evenimete de genul acesta si la cat mai multi soferi abili! |
Domnule Alex_nos sau ALP sau pop sau cum vrei sa iti zic!
eu am zis ca la toata lumea ca tu ai cele mai mari sanse sa castigi. Asta, din cauza masinii ... nu mai e nevoie sa zic ca ai 90 cp in cap! Eu am impresia din cele spuse de tine ca noi ar trebui sa iti respectam masina, nu pe tine! Nu cred ca realizati cat de importanta este experienta, talentul si aptitudinile intr-o linioara. Da, asa e am luat locul II cu mult noroc. Ai vazut inainte de cursa ca eram convins ca ma face ala cu oltcitul si ca o sa ne batem amandoi pentru locul III. Acuma e vina mea ca l-am facut pe ala>??? Respect pentru masina ta, pentru tine dar, scuza-ma ca itzi spun mai ai multe de invatzat ... sincer...nu sunt rau! Te respect pentru cat ai invatzat pt ca itzi aduci aminte sper cum te-am facut atunci pe calea Bucuresti de la jiul la universitate, tu itzi facusei deja cateva modificari. Ai invatzat enorm de mult de atunci, dar tot mai ai de invatzat. Teoretic ar fi fost cu totul alt clasament, ala cu seatul eliminand masini care m-ar fi facut si pe mine si pe tine.... te apreciez si am tot respectul ca te-ai tras tu cu ala cu seatul si eu cu ala cu oltcitul, dar sa o lasam mai moale cu restul kestiilor .... [/quote] Carmen ... TOT RESPECTUL PENTRU CUM GANDESTI! ... nu mai am nik de adaugat la cele spuse de carmen ... sunt intru totul de acord cu ea! Multzam ca mi-atzi redeschis topicul! suntetzi neshte dulci! |
Re: Cel mai bun pilot de la Craiova - PARERI
Quote:
Pot sa spun ca un clasament corect se putea face numai daca erau fotocelule. Seat-ul intr-adevar merita locul I (dar nu sunt sigur daca are pana in 90cp). Un exemplu concludent ca nu a ajuns cine trebuia in finala: olcitul lui mita PMD in 400de metri pe mine ma facea, imi lua din start cam un sfert de masina (din cauciucuri el avand pe jante pe 15\" ) si asa am mers pana la capat, dovada clara ca am facut cu el mai pe la sfarsit (penultimii care au incheiat competitia). |
eu zic ca nu este corect sa discutam de cel mai bun pilot ca nu exista asa ceva la liniutze. Pentru cel care a deschis acest topic: masina conteaza 80%, daca intr-adevar vrei sa itzi dovedesti calitatzile de pilot de ce pana acuma nu ai participat la nici un vtm, sau rally local? Tzi-a pus intrebarea: ca daca ai face o urcare pe bucovatz ai putea sa ai un timp mai prost decat un tico de exemplu? Am dat exemplu tico pentru ca acest tip de masina nu ar avea aer in fata ta la liniutza
|
:)))))))))))))))))))))))
cum e lumea frateeeeeeeeeeee
:) :D |
1 Attachment(s)
CE sa mai lauda lumea :)))
asta e la romaniaaa :P |
salut
CZG-ule taci ca te faci de ***............ |
topicul asta ar fi trebuit sa existe doar dk sar fi dat toate masinile de la grupa A pana la E...
|
HM...
Va spun eu care a fost CEL MAI BUN !!! Exact tipul cu VOLVO RS. SI stiti de ce? Poate va aduceti aminte ca, dupa ce s-a dat cu unul, la intoarcerea prin spatele publicului a mers cu viteza cam mare. La un moment dat i-a taiat calea unul cu Dacia aia roz metalizat si a trebuit sa faca o manevra de evitare, asta insemnand aproape sa intre in oamenii din public. Eu unul am vazut de la 60-70 de metri faza, si ma mir tare ca nu a facut praf pe nimeni, pt ca am vazut ca lumea se misca in toate partile. Daca NU era bun sofer, lovea in plin cel putin 20 de oameni. Poate a avut si putina bafta... Oricum, s-a intors si l-a alergat pe ala cu Dacia, sa-l omoare ! :!: |
ba vericilor! am zis la shto ca eu am fost cel mai bun!
nu meritam sa iau locul 2 la clasa A ordinea dintre cei 4 ar fi fost: 1-seat ibiza verde 2-ALP-ul tovarasul meu (sa ma scuze ca l-am cam luat la shto da ...asta e) 3-eu 4-grig cu oltcitul alb acest clasament e valabil daca cursa ar decurge in mod normal dar, sa tinem cont ca seatul a scos din cursa mult super masini care m-ar fi facut si pe mine si pe ALP si pe Grig! Am avut norok ca am iesit pe 2 si pot sa spun ca ALP m-a lasat sa ies pe 2, avand tupeul sa o dea el cu seatul! Tot respectul pt ALP, GRIG si SEAT!!! zice-ti-mi si mie cu ce ma fac eu de cacat gandind asa! |
| All times are GMT +2. The time now is 00:55. |
- Copyright 2026 4Tuning