![]() |
E34 - PRINTESA MEA, B-79-DNW
1 Attachment(s)
PT INCEPUT BMW E34 ,
2,5 24V -192 CP AN 1993 |
Re: PRINTESA MEA E34,,,,,,,B-79-DNW
De cand l-am cumparat a trecut cam 7 luni in care am stat si am adunat piese pt ami aranja PRINTESA ,
In cursul celor 7 luni iam cumparat . tot kitul de M 5 . un interior din piele neagra jante pe 17'' marca BBS discuri ventilate etrieri kit ambreaj kit xenon faruri cu lupa pe fundal negru stopuri dectane pe leduri volan -pedale-nuca schimbator-frana mana-toate marca MOMO plasme bord toate beculetele din interior -alb neon si urmeaza sa termin toata lista de cumparaturii |
2 Attachment(s)
inspiratia de a modifica aceasta masina a fost luata dupa cateva schite facute de AXEL
in schinb se vor face mici modificari mai ales la culoarea masini ,la care se va umbla cu siguranta |
11 Attachment(s)
a inceput amsamblarea masini
intre timp sau mai schinbat jantele,tot marka BBS |
Re: E34 - PRINTESA MEA, B-79-DNW
pe la sfarsitul saptamani o sa pun cateva poze,dar dupa ce termin de montat restul,,,,,,,,,
|
sper sa va placa proiectul meu pe care vreau sal duc la capat ,
|
Parerea mea ca nu da bine cu bara pe care o are acum, ar da mult mai bine cu una de 540.
Pune niste poze mai noi, daca ai. |
2 Attachment(s)
asa arata motorul pana sa fie modificat ,
deocamdata nam apucat sa fac ,pt ca este descompusa pt modificarile de motor,frane ,traseu evacuare ,traseu pt firul de plus al bateriei ca isi va lua pozitia in spate, In momentul cand este terminata de ansamblat am sa mai adaug poze cu PRINTESA MEA ,pana atuncia am sa fac poze doar la piesele pe care le montez Quote:
prioritatea mea acuma este sa imi pot cumpara kitul de furtune de la SAMCO SPORT,filtru sport de la GREEN cotton air filten,suspensia sport de la BILSTEIN , orcum fara ajutorul lui CRETU colegul meu de garaj nu as duce acest proiect la sfarsit ,nu uit sa MULTUMESC si celorlante persoane adica GEORGICA -AXG DOMNULUI NICK --RACING NICK SORIN-VR6 -BON AXEL -PT DESENE |
salut.parerea mea este ca sa o pastrezi la exterior originala fara bari ..poate doar un kit de m5 ar da bine :-P dar barile astea nui vin bine sub nici o forma.in rest imi place.;) nu o lua in nume de rau e doar un sfat.
|
foarte frumos.mai exact..ce ai facut sau ai de gand sa faci la motor?:D
spor la treaba |
bafta cu proiectul vecine :D :D
|
1 Attachment(s)
multumesc ,orcum proiectul il duc la capat
caut si eu aceasta sigla , daca stie cineva |
Quote:
|
nu am inteles ca se gasete pe piata ,dar nu stiu de unde o pot cumpara ,pretul ei este de 40 euro
|
Quote:
|
sti pe cineva care ar putea aduce sau face rost
|
1 Attachment(s)
Sparly, mane.... tu vrei sa faci una sora cu a mea? :D he he... ma bucur ca cineva mai are suflet sa investeasca intr-un cinciar vechi... multa bafta si abia astept sa vad pozele de final...
(p.s. ai idee de unde iau si eu o finala pt e34?) |
1 Attachment(s)
pai finala te pot indruma catre { eBAY} ceva frumos si bun la 340 euro
|
3 Attachment(s)
am renuntat la bandouri ,si am reinoit pasajele pe spate ,am schinbat usile dreapta fata,spate,,am schinbat pragurile ,din cauza ca erau indoite sau aveau puncte de rugina
|
usor usor capata forma ..brava !
in final ce jante are? style 5 sau cele din ultimele poze? |
4 Attachment(s)
deocamdata le are pe cele din poza pt ca este in lucru dar normal ale ei sunt cele pe 17'',dar eu imi doresc ceva pe 19''-20'' pt printesa mea,este singura care nu ma minte,nu ma inseala dar imi mananca bani
pe spate am turnat o bara de M dar pt urs ,am modificato si am aduso la dimensiunile pentru a intra pe e34 meu ,nustiu cum o sa iasa final ,adica daca o voi pastra pe cea de M e34 sau pasta pe care am facuto pt urs |
in sfarsit am reusit sa cumpar si filtrul de aer sia masina sa termin de teresonat toata masina
|
1 Attachment(s)
GANDIREA MEA
|
Quote:
|
spoilarul de fata si de spate tip M vreau sa le vand ,in caz ca este cineva interesat
|
Quote:
Cumperi tu niste autocolant rosu si lipesti pesti peste sigla. Mult mai simplu si mai ieftin. |
am comandat dupa eBay ,dar colant pe sigla sa lipiti voi eu unu nu ,orcum ms pt informatie pt altii care vor face tigani pe masinilile lor
|
Trei cm2 de colant peste o sigla nu neaparat inseamna tiganie.
Faci cum vrei, masina e a ta, eu doar ti-am dat o idee. Din ce spui, eu trag concluzia ca iti plac lucrurile originale, fara niciun fel de improvizatii. De ce ai pus pe masina o bara din fibra adaptata de pe M3 E46? |
Quote:
|
sincer pt ca asa imi place ,nu ca vreau lucruri originale ,dar vreau ceva frumos si cu gust
|
Foarte bine faci ca renunti la barile alea:D! Nu picau bine pe masina deloc!
Pe fata incearca bara de 540 ! |
4 Attachment(s)
intrun sfarsit au inceput demontarile si montarile pieselor ce vor fi schinbate ,,,,cateva poze
|
:)) frate...esti penibil...fara nici o suparare...dintr-o masina care arata mortal stock...ai facut o ghena pe butuci...ai zis ca ai cumparat o groaza de lucruri...hmm...unde sunt? le tii in garaj pentru vremuri mai bune? usile de ce le-ai schimbat? nu de alta dar arata tare aiurea...ca sa nu mai zic de pragurile alea...tzais...nici macar nu sunt taranesti...n-au tunerii pe dacii :)) te-ai luat de pdv...pai frate...scuze...masina lui...chiar daca e inscrisa pe bulgaria...arata minunat...stock asa...dar e ingrijita si ... jantele o fac sa fie completa...
tu cauti sigla cu rosu si albastru..da...forta steaua...care costa...surpriza...40 de euri...eu cred ca minti si o vopsesti cu spray sincer...dar in fine...sa continuam...ai zis ca nu lipesti autocolant (care...nu se observa daca e d-ala bun) pt ca e taranism dar...tu continui sa faci din masina asta ceva care arata zici ca e pt dezmembrat...m-as bucura sa ma insel dar...te ataci fara sa ai dreptate...ce ti-au zis toti mai sus au zis pe buna dreptate...masina asta usor modificata emana stil si forta...tu i-ai pus bare de 3-ar...aplauze PS: Nu te chinui sa imi dai pm sau altceva pt ca nu o sa ma obosesc sa le citesc. |
sincer la ce ai zis u mai sus sunt putin adevarate ,am vrut sa fac o nebunie dea mea dar am vazut si eu in stanga si in dreapta si am dat jos spoilerele si eleronul ,mai bine zis leam spart
am so aranjez la fel cum era ea o data era cam taranism dar am so fac foarte stok la exterior orcum ms pt sfat ,cateodata este bun te trezeste la realitate |
Īnainte de "P" şi "B", se pune "M", nu "N".
|
E ok ca ti-ai dat seama de lucrurile astea...ma asteptam sa ma injuri cum fac toti cand li se spune ca masina nu e exact ce trebuie...
Totusi...la avatar ai ceva interesant...de ce nu o faci asa? incearca sa pui si poze cu masina de la avatar...sunt curios cum e :) |
nam dc sa injur pt ca sunt niste sfaturi atata tot si am sa arat si cea ce este la avatar dar dupa ce o echipez pe a mea printesa
|
A MURIT PRINTU ???CA DE PRINTESA NU MAI STIM NIMIC !!!
|
E gata proiectul asta , a fost prezentat la Salonul auto de la Geneva si va merege la SEMA SHOW Las Vegas la anul .
|
Va mananca si pe voi pielea de n`ai vazut :lol:. Lasa`ti omul in pace. Daca nu vrea sa asculte sfaturi, e problema lui, sunt banii lui etc. Nu mai inviati toti "mortii" ( thread`urile vechi ).
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:10. |
- Copyright 2026 4Tuning