![]() |
Ce putere au difuzoarele ....
Ce putere au difuzoarele in watti de pe o bora standard , scoasa din fabrica , si de cati ohmi sunt ? Multumesc
|
Re: Ce putere au difuzoarele ....
eu zic ca au vreo 20rms si sunt cartoane cartoane.ia si le schimba
|
5-10W RMS si impedanta de 4 sau 6ohm
|
ca sa nu incep un topic nou: unele de pe laguna 1 cat au? si de ce firma sunt facute daca stiti :D
|
Tot cam atita au. Firma nu conteaza. Sunt facute special pentru acea masina si pentru puterea HU-ului respectiv. Adica foarte slabe !
|
cam toate au aproximativ aceasi putere ... maxim 20rms ... oricum sunt "cartoane" in principal ... :)
|
Bai , nu cred ca difuzoarele au membrana din carton , mai de graba din kelvar ,am inteles ca sunt de la Pionner , si nijte boxe de carton nu misca oglinzile si scaunul !!! Nu va mai bateti joc ... pls k ?
|
ia si desfa portiera si ai sa te convingi singur
|
Nu mai pot de ras :D Difuzoarele stock de pe Laguna au membrana din kevlar :D:D Be serious ;)
|
Pe Bora suna bine din cauza usilor. Prietenii stiu de ce. :lol: Si sunt "cartoane". ;)
Pe Laguna depinde de nivelul de echipare. Daca nu ma insel cel de top e de la Cabasse, dar tot nu foloseste cine stie ce difuzoare. Nu stiu ca Pioneer sa produca OEM pentru vreunul din producatorii acestor modele de masini. DjVictor... Avanseaza si tehnologia. Si un carton poate suna rezonabil daca indeplineste cateva conditii esentiale la montaj. Daca nu esti lamurit urmeaza sfatul lui radutzu. ;) |
la vw suna bine bassul din portiere fink sunt insonorizate bine portierele. in rest, hartie
|
incearca sa le pui pe un amplificator sa vezi de ce sunt numite "cartoane" :D
|
2 Attachment(s)
cartoane p toate masinile stoc..uite p citroen xsara sunt niste difuzoare d " bass " d au magnetul cat unu d inalte .....iar puterea nu cred k sare d 10 w rms......iti zic pt k , cunosc o persoana cu bora care a facut upgrade la cd player si difurile erau stoc.....dupa 2 zile d muzik tare le ars k p 2 felii d paine....:):) uite diful d bass d 16 cm d p xsara....
|
nu va luati bai de boxele stock ale omului nu vedeti ca il necajiti...el stie cel mai bine :):):)
|
Bai cred ca o desfac portirea pan l urma , ca am vaz e prinsa in 4 surubele . Dar mie teama ca o sa stric ceva p acolo ! Daca aveti careva Bora si vati inlocuit sistemul audio si boxele , si din greseala aveti o poza cu boxele din bora care au fost din fabrica nu ezitati sa le puneti ! Cat despre Laguna 1 nush dar cred ca sunt tot din carton , apropo toate marcile d masini au boxele din fabrica din carton ?
|
absolut... sunt si unele modele mai speciale cu sisteme proiectate si construite de contractati (Bose, Harman Kardon, Mark Levingston, Bang & Olufsen, Boston Acoustics.... etc.) dar astea sunt la modele premium si clase de top, de obicei. marea majoritate... cartoaneee :D:D:D
|
vez k la bora ai crek 3 sau 4 shuruburi pe laterale,2 in maner, le desfaci, tragi de capac in sus si iese. problema mai nasoala este k s-ar putea ca difurile sa fie prinse cu pocnituri:D
|
1 Attachment(s)
Vezi cum strici ceva p-acolo.... Mai bine mergi la cineva care a mai demontat fate de usi. Difuzoarele sunt prinse in pop-nituri. Daca le scoti tre sa pui alte nituri noi.
De vazut vei vedea niste "tuburi" de plastic pe care e lipita o membrana de carton. In poza un dif de golf5. E acelasi lucru numai ca e putin mai mare. |
1 Attachment(s)
Eu am gasit ceva pe google dar nush cat e de adevarat . Boxele ar fi Pioneer TS-H1710 , Frequency response 30 - 30.000 Hz , Sensitivity (1W/1m) 88 dB ,Nominal input power 40 Watt , Tweeter material Titanium dome ,Woofer material Carbon-Graphite blended IMPP cone . Mai jos ceva poze ... dupa google
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:49. |
- Copyright 2026 4Tuning