![]() |
Hummer H2
Sasiu si caroserie
Tip cadru separat cu suprastructura Nr.Usi/Nr.Locuri 5/5 Masa proprie/utila 2.909/591(kg) Vol.portbagaj(litri) 2.452 Rezervor combustibil 121L Punte fata independenta,triunghiuritransversale duble spate rigida,brate longitudinale si bara panhard Suspensii fata bare de torsiune,amortizoare cu gaz,bara stab. spate suspensie pneumatica autoreglabila,bara stab. Sistem de directie cu bile recirculante,servoasistat electric Raza de bracaj 13,5m Sistem de franare fata discuri ventilate 335mm spate discuri ventilate 350mm Transmisie integrala Cutie de viteze automata,4+1 Performante Viteza maxima(km/h) 160 0-100 km/h (s) 10,2 Consum mixt (l/100km) 25 Cedeti ca este o supermashina??? |
Eu o consider o SuperMashina!-e ceva \"unic\" 8)
|
.
depinde cum o iei
ca nu prea e supermasina decat la felul in care arata si la imaginea care o creeaza pe sosea ca daca e sa o luam dupa performante..... pe munte in noroaie si pe stanci e la inaltime dar si acolo are limitari |
Re: .
Quote:
|
nu mah
dar omul intreba daca e supermasina si aici depinde ce intelege fiecare prin supermasina cum tu consideri ca o supermasina trebuie sa fie ceva ,,unic\" asa consider si eu ca o supermasina e aia pt care mi-as vinde casa in cazul meu BMW M3 EVO III ok? |
Da este o mashina tare...! Poate nu super mashina... deoarece sunt alte mai tari la clasa ei sau nu? :?
|
hummer este o masina buna dar nu super..buna..am condus h2...vreau sa spun ca si calitate...este zero in comparatie cu x5...sau touareg...totul ii numai plastic...de cea mai slaba calitate..masina sare in ochi..toata lumea se uita cand treci pe strada cu ea..dar in rest..nu vad ce sa fie sa de tare masina parerea mea... :?
|
on road e la pamant aici la clasa ei cel mai tare e Cayene
off road e peste multe competitoare dar cum ziceam are limitari |
ABSOLUT INUTILA..parerea mea...daca ai nevoie de offroad cu shtaif, iti iei Discovery...asta e o strutzo-camila(la performantze on-road e la pamant, la off-road nu e chiar cine stie ce)...de fapt, e o mashina de fitze si atat...
|
Re:
Quote:
de acord ...e prea marfa Discovery-ul si e si printre cele mai tari la off-road(dak nu cel mai tare! :lol: ) |
nu Discovery - Defender - e tatal tuturor offroaderelor!
|
deci s-a ajuns la concluzia pe care o ashteptam.Hummer H2 nu merita banii shi nici nu arata a ce vrea sa fie+ ca performantzele lasa de dorit.
|
Eh... Poate asha o fii dar mine imi place...!
Poate primiesc unu cadou knd fac 18! :lol: |
dar de H1 ce ziceti?
mie unu imi place mai mult mai mult decat H2 si offroad.....e super |
ala e facut pt offroad ca nu cred sa aiba ceva optionale in interior.shi adevarat graiesti e bun ca offroad.
|
chiar oi fi singuru' care crede ca e o masina foarte urata si ca H1 era de o mie de ori mai misto?
in fine, are beculetze! |
pai la h2 stiai ce cumperi offroader adevarat nu tu aer piele si alte prostii
aia era masina pt noroaie stanci santzuri nisip pai nu degeaba o foloseste armata americana nu?? |
H1 e mult mai scump decat H2...
SHi h1 e ULTRA Luxos in interior! Eu asha shtiam sau ma inshel? :? |
mda e mai scump h1 asa stiu si eu
cat priveste interiorul din ce am vazut eu pe la noi nu e foarte simplu ultra luxoase am vazut si eu pe net dar si le-au facut oamenii probabil ca a fost si din fabrica vreo varianta mai dotata |
2 Attachment(s)
mda sunt si variante superechipate:
|
eh.. v-am zis eu!
|
marpha marpha frate.asta da mashina.poate ca o sa imi iau shi eu una mai incolo...
|
Intr-adevar, H1 e mult mai aproape de ce s-a dorit a fi Hummer...macar e un offroad adevarat...Si interiorul lui H2 e la fel de luxos, dar, cum a zis si CataRS4, sunt facute din plasticuri ieftine...tipic american...
|
3 Attachment(s)
Deja a ajuns o masina de serie ca oricare alta, si-a pierdut caracterul exclusivist dat de originea militara. Daca chiar vrei sa te faci vazut pe sosele poti sa-ti iei si alt mamut american (suburban etc) si fii sigur ca te ocolesc toti.
|
asta ultimul parca e corcitura de H2 cu Trailblazer cel putin partea frontala :lol: :lol: :lol:
|
ce suparat e hummeru din ultima poza ! :lol:
|
bai ultimele 2 poze sunt chiar frumoase.mai ales ultima care cum a spus shi alexius este putin suparat hummeru ala.
|
Absolut oribile...si farurile la ultimul sunt luate de la Blazer...patetic... :?
PS: ce cauta poza aia cu BMW strivit de minge?? :lol: :lol: :lol: |
offtopic:
Description: Off topic nike vs. bmw ,asta scrie la poza :lol: :lol: :lol: |
oricum bogdane tre sa recunosti ca arata mai bine decat hummer h2 cele 2 poze?yo asha zic.gusturile nu se discuta.
|
1. poza cu bmw-ul mi-a placut mie.
2. daca tot ocupa strada pe latime de ce n-ar face-o si pe lungime :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: |
sa revenim ... in principiu H2 e o masina pentru prezente scenica ...cu niste croame si geamuri negre it`s like a pimp car... oricum daca imi luati una de majorat nu o refuz ! :lol:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
eu cred Hummer mai apropiat de cele ale armatei este H1 iar HUmmerul H2 este fabricat doar ca sa faca concurenta masinilor de teren de lux (BMW X5 ,POrsche Cayenne,ML ,XC 90 , Touareg s.a.) masini care sunt facute pentru a servi ca limuzune nu ca masini de teren
|
mie imi place H2 dar nu mi-as lua vreodata asa ceva....e complet inutila masina asta....este ENORMA
H2-ul inca e ceva exclusivist, nici pe departe ca si H1 (care apropo, e cam cu 75% mai scump decat H2), nu-s multi care au asa ceva, si este extrem de impozant. H2-ul a fost facut pt cei care ar fii vrut un H1 dar mai luxos, mai performant pe sosea, putin mai mic si eu zic ca H2-ul isi atinge scopul la perfectie. Nu se vrea a fii concurent cu Europenele X5/Touareg etc. As zice ca cei mai apropiati concurenti ar fii G500 si lexus LX470 chiar daca nici ei nu-s chiar in aceeasi clasa. Ca si performante pe sosea, eu zic ca la gabaritul lui nu e rau deloc. 10.2 sec la 100 (chiar vazusem timpi mai buni in unele reviste, spre 9.5 sec) lasa ceva masini in spate, iar viteza maxima e limitata la 160 electronic ca la multe alte SUV-uri americane, dar din cate stiu trece de 190 cu limitatorul scos. H1 in schimb face aprox 20 sec 0-100 si are vit maxima 140. |
eu ma refeream cand am zis ca H2 poate fii un concurent pt. masinile de teren europene la luxul care este comparabil cu X5 ,toaregul etc. :D
|
Hummer H2? Performantele lasa de doit da arata ca u tanc!! Ce e super misto
:x |
Masina inutila! Consum imens, loc de parcare nu gasesti, confort extraordinar nu ai, costa multi bani pt ceea ce ofera! Eu oricati bani as avea nu i-as da pe masina asta! Singura ei calitate este off-road-ul dar la noi jeep-urile nu se iau pt asta! Lumea o cumpara pt imaginea de tanc si pt atribuirea imaginii acestei masini cu un barbat puternic!
|
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 10:02. |
- Copyright 2026 4Tuning