![]() |
Cielo jossssss
8 Attachment(s)
Va salut pe toti si vreau sa va arat si io masina mea :D
|
Re: Cielo jossssss
4 Attachment(s)
Si inca un rand de poze cu ceasurile care sunt de Opel Kadet GSI
|
e lasata 60\60 sau 60\40?
e bine ca ai reusit sa pui ceasurile alea ... Si masina arata f bine cu suspensia sport.. Bravo |
Intr-adevar. Felicitari. Arata foarte bine. :)
|
masina e superba ..atat la ext cat si la int. ...la int...ceasurile alea schimba totul ...bv .si la mai multe modif.
|
mda. interiorul e oarecum schimbat acum...pakat ca nu ai un kit ceva si alte jenti...arata bine lasat dar presupun ca stii ce vor spune unii fraieri: " vai de mama lui cielo asta,nici suspensia nu-l mai tine,si nici nu e incarcat" :)
planuri ceva ...ai? |
super ce super arata asa coborata:rolleyes2 :rolleyes2 ..chiar super bine;)
bravo |
nu-i rau.... deloc
dar ceasurile cum de-ai facut rost de ele, si cum le-ai pus pe masina? |
f.frumos , mai alea ceasurile ...presupun ca au intrat fara alte modificari? ca pana la urma cielo e un kadett modernizat...si e tot GM
|
ceasurile le-am luat de pe un kadett gsi si cu ceva modificari la partea electrica am reusit.
|
nu am stat sa masor cat am lasat-o dar cred k pe fatza e mai mult de 100 mm si spatele cam 80 mm.Revin cu aceste detalii.
|
simplu si frumos. Chiar arata super asea coborata si bordu e tare. ;) Bafta si alte modificari nu vor mai urma?
|
felicitari frumoasa masina...bordul e interesant...baga niste jenti putin mai mari...ca atunci o sa se vada mai bine...
|
bestiala masina
unde-ai gasit bordu? cat ai dat pe el? cum l-ai montat? n-ai ceva poze suplimentare de cand ai montat bordu? pe 14 is jentile? |
Ft frumos asa jos bestial!! bv pt efortu depus
|
alte modificari la interior si exterior sigur nu cred k vor fi.doar capota peste far,dar nu prea curand.
jante mai mari de 15 nu mai pot pune,pt ca o sa-mi zboare aripile de pe fatza. Doar o sa le schimb. dupa cum am mai spus bordul e de pe un kadett gsi dezmembrat.am dat pe el 100 euro.l-am montat singur cu modificari pt ca are altfel de mufe. |
masina merita vazuta LIVE, merita!!, felicitari si spor la treaba
|
multumesc pt aprecieri.
|
Jantele sunt pe 15...urmatoarele modificari care noi incercam sa-l convingem sa le faca este un motor de : .....??? ????// 2000 16 valve....sfi...
|
mda si cati caluti? :D unde se poate vedea masina live, ca am mai vazut un cielo albastru inchis lasat. :D
|
Quote:
|
ce sa zic masina arata super si acum,dar daca ii schimbi motorul si alte jante s-a terminat smecheria..........inca o masina care iese in evidenta prin simplitate.BRAVO
|
simpla si frumoasa...on suspensie sport si jante pe masura sia ai alta masina...felicitari..sa o stapanesti sanatos
|
Masina se poate vedea aproape in fiecare seara la pescarus.
|
Va multumesc inca odata pt aprecieri.Ieri am terminat de montat puntea de spate de vectra A cu discuri si noile arcuri spate.Poze in curand.
|
Mie numi place delok. culoare este urata (ai impresia ca este murdara tot timpul, + ca e revopsita prost) iara jantele necesita cosmetizare
bordul este ok |
3 Attachment(s)
Pun si yo niste poze,de la o intalnire la polivalenta,knd ai venit sa te intalnesti cu Radu ERD! :lol:
|
Quote:
|
Oricum merci MONDEO pt aprecieri dar sa stii k masina nu e revopsita si nici murdara nu este in poze.Poate monitorul tau este murdar.Am niste ochelari de scafandru,ti-i pot oferi si trimite printr-un curier.
Tu ai masina?Ce culoare e?Sigur e verde.ai grija k la tine la Rovine acolo sunt multe ierbivore.Ai mare grija. |
mariuse nu ai cum sa fi pe placu la toti ....
|
asa e turbo 110,dar omul chiar abera.insemna k are un ochi pt tuning graaaav.
|
cand mai vi la pescarus sa vad si eu masina, curiozitatea asta. :D
|
azi am vazut si eu masina si arata grav rau lasata asea. Bravo pentru idee! ;)
|
tot nu mi-ai dat detalii
nu ti-ai pus ceva senzori in plus? ii greu de montat? n-ai poze decand l-ai montat? |
singurul senzor pe kre l-am inlocuit e senzorul de presiune de ulei.masina standard are manocontact.nu am poze,am schema electrica ale ambelor ceasuri de bord.k sa il montezi dureaza cam 3 ore.
|
arata mult mai bine lasat jos cielo....niste spoilere si praguri si o sa fie si mai si....bafta
|
nu am cum sa mai pun spoilere,chiar DAKA as vrea.
|
pai ar merge zic eu dar asta ar insemna ca la fiecare denivelare sa iti freci de asfalt spoilerele
|
E interesanta masina , dar fara suparare cielo ala verde RGT e cel mai frumos.
|
cat te-a costat "coborarea" ? :) ca ma bate si pe mine gandul asta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning