![]() |
E46 - Shadow line
6 Attachment(s)
Pe scurt intru in lumea BMW dupa ce timp de 3ani am fost fericitul posesor al unui Golf4 dar la care in final am renuntat pentru un E46 ;), este un 320i din 11.2002, motorizare 2.2 170Cp, 145mii km, xenon fabrica, angel eyes, suspensie reglabila KW, stopuri full led, evacuare Remus ... pozele sunt de la vechiul proprietar, intre timp masina a fost inmatriculata primind nr CT 85 ROK ... sper sa va' placa pentru inceput ... va urma si un proiect de amloare :rolleyes2 !
|
Re: E46 Shadow line
frumoasa desi pentru shadow line nu trebuia sa nu ai crom la geamuri si nasul negru ? :rolleyes2
|
frumos bmw sa ai norok la el colegu bafta ku proiektu mai pune poze k el
|
Stopurile de la porbagaj nu sunt din acelasi "set" cu cele pe led, nu?
Ar trebui sa faci ceva cu ele, se vede ciudat |
Quote:
frumoasa masina....cum e trecerea de la vw la bmw ?:P |
foarte frumoasa,intretinuta. bafta pe viitor
|
Frumoasa masina, pare intretinuta. Pune poze mai noi daca ai.
Totusi, pentru 2,2 iesire dubla pentru evacuare nu e cam mult ? |
am vazut si la 1.8 .. so :))
|
Re: E46 - Shadow line
foarte frumoasa.dar chiar iar trebui un shadow line si niste jante mai frumoase.bani sa ai ca de modificat sunt sigur ca o sa o modifici frumos ca si golful
|
tare:x
|
3 Attachment(s)
Multumesc tuturor pentru aprecieri !
@plictsit - nasul cromat e pe cale sa dispara ... @quick silver2 - stopurile de la portbagaj nu sunt din acelasi set ... am scos becurile din ele deoarece stateau aprinse pe pozitie ... acum caut solutia pentru a pacali si calculatorul @mitza - despre trecere pot spune ca sunt placut impresionat, chiar este "placerea de a conduce un BMW" @PDV 1989 - iesirea dubla ma' cam deranjeaza dar in scurt timp o voi da jos Intre timp masina a suferit si o revizie generala - ulei Castrol Edge Sport 10W60 - filte MANN - schimbat ulei cutie, grup, servodirectie - urmatorul pas pe partea tehnica va' fi un nou kit de ambreiaj :rolleyes2 si inca ceva poze ... |
foarte frumoasa sa ai norok la el si kati mai multi km colegu asteptam poze noi ku modifikarile fakute ar arta mai bn dak iai pune o bara fata ///M sukkes la ea
|
frumoasa ,lasa-i decat o toba cu 2 iesiri.cam tipa dupa jante :D
bafta si fara incidente ! |
colegiilor iubiti-va bmw-urile vechi ca altele ca ele nu se mai fabrica:*:*:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
... in viitorul apropiat intentionez sa schimb bara fata + spate cu unele ///M aftermarket ... ceea ce nu stiu eu este daca la barile acestea mai este nevoie si de armatura ? accea care este sub cele stock !!! si cat de bine se vor aseza pe masina ??? Multumesc
|
nu ai nevoie de alta armatura , merge cea veche.
|
Quote:
dupa parerea mea CEA MAI BUNA ALEGERE... ai nevoie de prinderi de non lci... in rest merge tot asa cum e. |
cea mai buna alegere colegu i schimba mult aspectul si arata mai bine te asteptam cu poze noi
|
6 Attachment(s)
new photos :shock: ! cam murdara dar se vad schimbarile :-P
- nas negru mat - un nou set de jante ... temporare ... "replica" R17 225/40/17 |
Frumos frumos, imi plac narile negre. Jantele sunt rial ravenna daca nu ma insel :)
Ce zici de un set de jante BMW 162 ( de pe E90 ) pe 18 ? ... Ar da frumos pe ea ? P.S. In primu rand vezi ce faci cu evacuarea, 4 tevi pe ea dau ca dracu, nu te supara pe mine, dar se vad foarte foarte urat. |
@Silciu - cred ca ar da bine si cu jantele BMW 162 ... dar de ce ma intebi ? vre-o combinatie ceva ?
de evacuare nu am ce sa zic, nici mie nu imi place dar pana nu iau bara pe spate asa ramane ! |
1 Attachment(s)
Nu, nu este nici o combinatie, era doar o simpla sugestie. Dar daca iti plac cred ca pot sa-ti gasesc un set de BMW 162 foarte ok.
Uite mai jos un E46 cu BMW 162 ( nu sariti cu gura, pozele sunt facute de noi ) ca sa-ti faci o idee. Eu unu am ramas foarte foarte placut impresionat de cum se "aseaza" cu linia masinii, cred ca s-ar vedea foarte frumos si pe a ta :) Daca o sa am vreodata drum pe langa locul tau de munca o sa ma opresc sa-ti las cateva cataloage, poate o sa gasesti ceva frumos prin ele :) |
2 Attachment(s)
Jantele sunt ale mele si sunt de vanzare , se aseaza foarte bine pe e46.
|
frumos pretene sa ai noroc la el e46 sunt bmw adevarate asteptam poze noi cu modificari noi bafta in continuare tineo tot asa
|
vecine frumoasa masina
|
nu imi vine sa cred dud,ai renuntat la golfulet dupa atata timp...frumos bmw-u,sa ai grija de el cum ai avut si de golfulet..vbm cand vin acasa...poate iesim odata cu amandoua
|
dudulica felicitari pt masinutza si succes cu modificarile si scapa mai repede de tobele alea;))jante daca ei mai bine asteapta si ei ceva frumos cum sti u.noroc
|
felicitari pentru decizia pe care ai luat-o, aceea de a-ti cumpara e46. bafta cu ea. are cumva si suspensie sport? ca vad ca e lasata, cel putin in comparatie cu a mea. mi-ar fi placut sa fie si a mea la fel de joasa dar am in plan o reglabila ca nu se mai poate altfel. succes in continuare.
|
Salut, să ai parte de cāţi mai mulţi km fără probleme, motorul de 2,2, e total;),
m-am dat cu un Z3 cu motorul asta.....durere....:rolleyes2:rolleyes2 baftă la modificări, şi o intrebare din partea mea : primul set de jante nu se vinde? |
salut ,sa ai parte de ea multi km fara incidente si bani multi pentru modificari..nu crede am ca o sa renunti asa usor la golf.bafta la modificat da mi un pm sa vrb :D
|
intradevar e durere...sa iti consume 14-15l si sa fie asa de puternic:|..anyway..scoate fie evacuarea, fie 320i dp portbagaj..impreuna sunt ca berea cu iaurt. In rest spor la treaba si tine-o tot asa:)
|
Sa-l strunesti sanatos, sa ai parte de el multi km si cat mai intreg (no crashes!) asfalt intins si c u in trafic....
|
Multumesc pentru ganduri ;) si ca tot veni vorba de consum eu ma incadrez undeva intre 15-20L :???: la putere este"voinicel" ... in scurt timp voi da si tobele jos deoarece am luat kitul Mtek II trebuie sa mai primesc si suportii non lci ... voi reveni si cu poze in cel mai scut timp :D va zbura si 320i-ul ...
PS @ aly99mtw - din pacate s-au vandut deja ... @ stef29 - da masina are o suspensie sport reglabila KW ... intradevar este o alegere buna E46-le :twisted: |
continua continua...omoara-ti economiile si fa-ti masina boboc:D
|
:idea:sa nu uiti sa iti schimbi si avatarul.....:rolleyes2
|
salut..frumoasa masina..nu merge vopsit cromul de la usi? sau schimbat..
bafta in continuare! |
5 Attachment(s)
revin cu noul ///M look ...
@jack_e36 - momentan imi place cromul de la usi poate pe parcurs o sa renunt la el ... |
ai dud fao sa arate frumos.da le o lectie la baieti;))cum sti u mai bine.ai grije ce jante alegi.nu te calici.noroc
|
frumoasa ,dar parca ar merge alte tips`uri ..
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:03. |
- Copyright 2026 4Tuning