![]() |
VW Golf II GTi
6 Attachment(s)
Golf 2 GTi
Motor - 1.8 Putere – 120CP km parcursi – 178.000 Dotari: Inchidere centralizata Alarma Trapa Jante originale GTi Casetofon cu telecomanda Toshiba Recent schimbate : - distributie - discuri + placute -saboti spate - filtre - ulei - baterie noua - cauciucuri noi fata - calorifer caldura - toba finala originala ESTE MASINA DE MECANIC, A FOST ADUSA IN ROM IN 1996. MOMENTAN ESTE TINUTA IN IN GARAJ. MERGE IMPECABIL, NU BATE, NU TRONCANE, NU MANANCA ULEI! MERITA VAZUTA! DE PREFERAT CASH, DAR ACCEPT VARIANTE!!!! MASINA CAT SI PROPIETARUL SE AFLA-N BUC Pret : 1500 neg URGEEEENNNT! Persoana contact : Stefan - 0746.99.88.22/ 0761.339.387 |
Re: VW Golf II GTi
VAND/SCHIMB PRET NEGOCIABIL URGEEEENNNNTT-1400€
|
VAND/SCHIMB PRET NEGOCIABIL URGEEEENNNNTT-1400€
|
schimb cu un Golf II 1.6TD motor SB, masina in 4usi?
1991, multiple dotari, mecanica impecabila. |
Pana la urma ce putere are motorul ? este Gti sau nu ?
http://forum.computergames.ro/87-aut...lf-ii-gti.html |
Este GTi de 8v si are 120 CP. Cel care a postat anuntul pe net este un prieten de-al meu si nu a stiut exact. Daca ai fost atent, si pe forum la 4 tuning a fost tot cu 90 de CP, dar am rectificat eu.
|
Poti sa-mi lasi si mie niste poze sa vad si eu cum arata masina?
|
lasa un ID de mess sau preferabil a adresa de mail si iti trimit poze cu tot cu descrierea masinii. Acolo discutam detalii.
Sau sa add la aID meu si anume strugy2000 PS : ca si chestie, nu exista GTi de 120CP asa cel mai probabil ai un EV pe masina de 112CP :) |
Eu ti-am dat add pe mess dar nu prea esti online. Asta e nr meu, 0746.99.88.22 si te rog trimite-mi si mie pozele pe adresa [email protected] MERCI!
|
VAND/SCHIMB PRET NEGOCIABIL URGEEEENNNNTT-1300€
|
Schimbi cu Berlina 1310 ?
|
Te-ai gandit si la o diferenta de bani?
|
da, e nevoie.. doar sa imi zici cam cat ai vrea diferentza? sper sa ne avantajeze pe aman2.. si sa am suma sa ti`o dau.. student.. cash putin... hmm.. incercam..rezolvam.. deci cam cat ai mai vrea diferentza?
|
ma poti ajuta te rog cu niste poze ale masinii? RAMAN DATOR!
|
5 Attachment(s)
da, uite cateva poze... multe piese schimbate.. imi pare rau sa o dau.. dar nu prea am cash pt alta masina si sa o tin si pe asta.. costa si intretinerea si toate astea.. oricum dak nu o dau.. la vara ( iunie - iulie ) o sa intre intr`o reparatie capitala.. lasata mai jos, tablarie refacuta, cutie de pe una sport, modificare la motor.. si multe altele.. sa vedem.poate se iveste ocazia sa investesc bani in alta masina.. gen golfu` tau.. ;) ( dak mai doresti )
|
Cred ca undeva pe la 950-1000 diferenta, cred ca putem intelege.
|
PRET NEGOCIABIL 1100€!!!!!!!!!!!!URGEEEENNNTTTT
|
GOLF 2 GTi 1100€!!!!!!!!!!!!URGEEEENNNTTTT
|
sal...uite te si aici ;)
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...i-80-1-8s.html |
Pret : 1100 Euro !
|
Te intereseaza un schimb..https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...meo-145-a.html
|
am un fiat croma din 86, 2,5 td , te intereseaza ?
|
As vrea sa-mi dai mai multe poze cu masina(mai ales la motor) si te rog daca poti sa-mi spui cate kg are masina :D.Merci mult
|
poate te intereseaza
https://forum.4tuning.ro/191-bazar-au...3000-euro.html |
poza cu compartimentul motor CURAT/USCAT se poate ?
poze cu interiorul ? ce an de fabricatie e masina ? |
ma intereseaza, dar diferenta pe care o vrei tu este prea mare, avand in vedere faptul ca masina este stricata! Deci ..... daca mai scazi ne putem intelege! Vrei Golful si o diferenta de bani sau doar banii pe ea?
Ce mototr are? |
Quote:
Anul masinii este 92, si a fost adusa in Rom in 96. |
poza cu compartimentul motor CURAT/USCAT se poate ? = adk sa faci poza compartimentului motor dupa ce e spalat dar uscat, sa pot vedea starea contraripilor.
|
Adica, in termeni populari vrei sa vezi "OALELE". O sa fac pozele in cursul saptamanii viit.
|
Quote:
la diferenta ne intelegem ca doar oameni suntem. motorul e y20dth, distributie lant, 101cp/74kw; daca esti interesat, da-mi un PM cu un id de mess sau da-mi un telefon 0724093899/0765490540 |
Spune-mi te rog despre masina ceva detalii:cati litri are si ce probleme are! Se poate merge cu ea in trafic sau nu?
Nr. meu este:0746.99.88.22 iar id-ul este carcotasul_stefan2005 |
VAND GOLF 2 1.8GTi STARE IMPECABILA 1100€ NEGOCIABIL PRET DE CRIZA!
Pt informatii sunati la nr. 0746.99.88.22 sau la adresa de mail [email protected] |
| All times are GMT +2. The time now is 18:10. |
- Copyright 2026 4Tuning