![]() |
Machete in lucru - MOTORSPORTalex
5 Attachment(s)
Salut !Ma numesc Alex am 15 ani si abea acum am aflat de aceste MACHETE! am multe idei pe care vreau sa le pun in aplicatie ma pricep cu photoshopul si cu tuningul pe machet.Pentru inceput prima mea masina va fi un Alfa Romeo C8 Competizione la dimensiunea de 1/18.Macheta are deja toba si garda la sol joasa (facute de mine).Nu ma voi baga la prea multe chesti pt ca nu are rost sa stric masina degeaba asa ca voi face cev finut frumos si RACING(poate va intrebati ce inseamna racing pt mine ...planul meu este ca si interiorul si exteriorul sa fie sport ,macheta mea va arata decat cu un scaun sport ma gandesc si la un rollchage volan sport ceasuri indicatoare pe stalpul de la parbriz etc, iar exteriorul niste kituri finute.Astept si parerile voastre intre timp daca merge sau nu ceva mai agresiva ...Multumesc!
|
Re: Machete in lucru - MOTORSPORTalex
Vrei sa o modifici mult ... Eu personal iti recomand sa iti mai iei o macheta mai micuta si sa incepi cu aia ... Neavand experienta o vei strica pe asta si pe mine ma doare inima sa o vad stricata ... Sper sa nu te superi pe mine ... Multe din piese va trebui sa le cauti pe la alte masinute ( masini donatoare ) , jante , volan , eleron etc .
Succes ... te rog eu nu incepe cu asta ! E CRIMA MASINA PREA FRUMOASA ! |
Quote:
ca idei... jantele le poti lasa si chiar le poti vopsi negre daca ii lasi interiorul asta sau rosii daca ii pui un scaun scoica tot rosu ai putea vopsi si elementele cromate, negru sau rosu dupa caz, pt a conferi masinii un aspect mai sportiv (racing) |
7 Attachment(s)
Din greseala nu gaseam primul Thread al meu si ...am facut doua daca se pot sterge spunetimi si mie va rog cum sal sterg pe al doilea!... am venit cu poze noi m-am apucat de exterior si sunt multumit de cum a iesit astept parerile voastre si bune si rele...:)
|
3 Attachment(s)
azi am terminat fata machetei ,voi pune si cateva poze cu ea o sa ma apuc si de interior am preferat culoarea visinie
|
Quote:
L-ai umplut de praf... Trebuia sa ii lasi ceva loc in bara,niste aerisiri ceva... Bafta! |
motorul il voi scoate si curata, la el oricum am de lucru si masina vreau sa o fac simpla barile cat mai rotunde, ceva simplu afara dar in acelasi timp si sport.Interiorul il las in ultima faza pentru ca trebuie sa fac rost de materiale.
|
imi place cum au iesit deflectoarele de aer de pe bara spate.
grija mare la macheta ca e pacat de ea succes |
4 Attachment(s)
Salutare m-am intors cu poze noi ,nu am mai postat pentru ca nu am avut ce si timp pt terminarea machetei , am mai adaugat cate ceva :)
|
BUN VENIT!
vad ca ai elaborat un kit complex, intreg.spor la lucru:!: si multa rabdare. |
6 Attachment(s)
RE am venit cu pozele inainte de vopsea ( o voi vopsi verde mat) m-am apucat si de motor iam pus o turbina si arata destul de bine momentan voi reveni si cu poze mai clare diseara cand va fi gata
|
pacat de interior si jante ca sunt asa prafuite.sa nu uiti sa dai si grund inainte de vopsea.sunt curios ce va iesi.
|
2 Attachment(s)
gata am terminat exteriorul poate niste mici retusaria poi interiorul
|
ar fi trebuit sa vopsesti si pe dinauntrul caroseriei ca acum pe acolo e galben...frumoasa culoarea.astept rezultatul final:!:
|
Se vad niste defecte pe acolo (in afara de evidentul galben). Ai cam facut-o sa arate a TVR acum, daca tie iti place...
|
5 Attachment(s)
pe dionauntru am ales culoare neagra deaceea nu am facut verde mat totul:) ma voi ocupa si de finisaje si de tot ce trebuie si am adus niste poze mai clare un pic:))
|
6 Attachment(s)
am rezolvat auriul din interior , si retusarile exterioare au fost facute , inca ,cateva mici modificari si masina va fi gata :)...
|
Sunt fan verde, deci ador nuanta de pe Alfa:!:
|
ce te faci cu geamurile? din ultima poza mi se pare ca sunt gazate...:confused2
|
Macheta sigur e vopsita? Din unele poze pare a fi colantata...
|
deci....parerea mea e ca la o asemenea masina trebuia o culoare lucioasa.gen cum ai spus tu prima data;un visiniu metalizat ff lucios si jantele albe,iar interiorul visiniu sau rosu.geamurile foliazale si tu ori daca s-au gazat incearca sa le colorezi cu un marker cu vopsea negru.in rest kit-ul arata binisor dar trebuia sa te mai gandesti putin la tema aleasa.
spor la urmatoarea macheta! |
frate a iesit frumos am vazut si eu si arata bn :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:33. |
- Copyright 2026 4Tuning